Wpisy 2 442 787 – 2 442 886
14 września 2015 19:04 → 14 września 2015 21:29, 100 wpisów
krasnalek ty masz 4 on ma 8
Dusia ja miałem też takie problemy leki przeróżne w końcu odstawiłem i migotanie samoczynnie ustało brałem i biorę tylko KALMS.
Greg tylko u mnie ta jedna komora się nie zamyka i tu pies pogrzebany
wtypowaniach na 21'40 jest dopiero 5 parek 65,74 211 losowań nie wpadła
też tak miałam na samym początku że ustąpiło a potem powróciło ze zdwojoną siłą
nie bo wpadło o 14 stej 65
minilotek 10 zak zapisane wstałych z chibika
minilotek 10 zak zapisane wstałych z chibika
interia 2017 w grudniu chcą zrobić pierwszy przeszczep głowy
Krasnalka.Hej!
interia ,,,, od 2017 roku grudzień zaczną się przeszczepy głowy
Przerwa.
krasnalek czytałaś o głowach
chce głowe nostraadamusa co losowanie exp będe trafiał
Przerwa do jutra.
na interia pl pisze
patruk u ciebie padła exp to nie ty
miało być patryk
lece na papierosa
mam nadzieję że nie popłynę jak za Lordem aż nad dno jak ostatnio
Cześć w Multi Multi 2/5 i byłem w wydziale oświaty po świadectwo dojrzałości i mam zamiar jutro jechać zapisać się na studia na kierunek bezpieczeństwo narodowe. To są studia zaoczne a potem byłem jeszcze w komisariacie policji bo dziadek mi mówił żebym poszedł do komendanta się spytał do jakiej szkoły. Wszedłem jeden drzwi a drugie zamknięte i taki policjant był w okienku i pytał o co chodzi. A ja że zdałem maturę chcę iść na studia na kierunku bezpieczeństwo narodowe że do policji. A on mi powiedział gdzie się zgłosić testy trzeba przejść na studia dadzą mi wiedzę potrzebną na egzaminy. Mam jeszcze Multi Multi na wieczorne i Mini Lotto a wy ?
I w FIFĘ 14 grałem Polakami na Niemców u nich ale szło dobrze dzisiaj. O byłem po sklepach z elektroniką sobie telefony komórkowe obejrzeć, laptopy i telewizoy. W tym pierwszym gościu proponował mi za ponad 600 zł Pentagrama ale gruby dość mówił że bateria długo trzyma a w Media Expert proponował cienkie telefony duże ekrany. I nad takim myślałem a wy co proponujecie ?
Dobry Wieczór wesoła kompanio
wszystkich obecnych rzutem oka i wpisem
wszystkich obecnych rzutem oka i wpisem
kszysztofc mante sobie kup za 130; wygląda jak smartfon a to telefon; za reszte kasy jakieś gierki na konsole
Rafał a czemu pytasz chcesz współpracować??
dzisiaj nadałam znów za prawie 30zł zobaczymy
dzisiaj nadałam znów za prawie 30zł zobaczymy
kszysztofc a po co grasz w takie nudne gierki jak fifa? nie lepiej czołgami robić rozpiertuche na World Of Thank
Przegrałem nawet mecz ale na poziomie legendarnym 1:2 przegrywałem z Niemcami Polakami u nich 0:1 potem wrzuciłem Piszczkiem z prawej strony i Lewandowski strzelił z głowy ale pod koniec doliczył sędzia 5 minut ale jakoś długo to trwało i Niemcy na 1:2 dlaczego ?
Jak grałem wczoraj na amatorze do wygrałem 1:0 i 4:0 a dzisiaj na innych poziomach przegrywałem.
Jutro pojadę zapisać się na studia płatne a potem pogram w F1 2013 i FIFĘ 14. A wy na jakim poziomie graliście w FIFĘ ?
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 478 000
Aha to kierunek bezpieczeństwo narodowe będzie dobry tak ?
Medea
Cześć Wszystkim
Pasko nawet wtypowaniach nie chca typowac 65,74
Ludzie polecam parke 65,74 musi wkoncu wpasc dzis tylko.mini
Nie dobry! kierunek.
Krzysztof poszukaj innego .
Nie chce też być emigrantem
Krzysztof poszukaj innego .
Nie chce też być emigrantem
Mocca co sadzisz o 65,74
Lucyna szusza mu zagrozi
Na doktora niech sie szkoli na interi pisalo ze 2017 grudniu 1rwszy przeczszep glowy bedzie
Zbysiu a lekarze to też nie żaden rarytas.. chyba że, prywatny gabinet lub klinika
Moi koledzy po zawodowce zarabiaja po 5 7tys a mamuski ich cialy wyslac do liceum dobrze ze mamusiek nie sluchali prawadza male firmy na legalu
Pisalo na interi pl moze jeszcze jest artykol
Lucyna widzialas 1miejsce wtypowaniach 1/1 wejdz na jego profil i sprawdz jaka liczbe obstawal
zanim przeszczepy głów będą to najpierw amputacji trochę będzie jak nawpuszczją isli do europy
Megamocny
Megamocny jakie masz cyfry