Wpisy 2 435 345 – 2 435 444
5 września 2015 22:07 → 5 września 2015 23:58, 100 wpisów
Ciekawa jestem czy razem jutro padną.
Wydaje mi sie ,że jutro 65-6 poleci
Wydaje mi sie ,że jutro 65-6 poleci
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 130 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Obadam te liczby zobaczymy czy Tosiek już przestał sobie żarty robić.
W czasie Ramadanu muzułanie jedzą i piją ( yeni raki )w nocy.
W nocy, bo Allach nie widzi Podobna zasada
W nocy, bo Allach nie widzi Podobna zasada
Może to dziwne się wyda ale ja nie dlatego w niedzielę nie grywam.
A yeni raki , rozcieńczaja wodą ( robi się mleczna ) więc Allach myśli,że to mleko.
Heyka mam pytanie w jaka gre ts najczesciej wygrywacie nawet male kwoty?
Jeżeli daję sobie samemu słowo i go dotrzymuję to przynajmniej wiem że jest jednak coś
pewnego na kulce ziemskiej.
Ot cała tajemnica
pewnego na kulce ziemskiej.
Ot cała tajemnica
mowicie ze mm a co sadzicie o kaskadzie?
rozumiem a jak grac w mm to na ile liczb jest najlepiej? w sensie by zwrot byl latwiejszy
Myslę, ze to nie a znaczenia na ile..wszystko zależy od trafnie wytypowanych liczb
ok mam pytanie czy w kolekturze istnieje mozliwosc puszczenia mm np. tylko na wieczorne losowanie tzn. jesli np. pojde do kolektury przed 14
bez urazy ale jakoś mało mnie interesuje co masz do zakomunikowania
Duch typujesz czy masz jakieś urazki stare nowe wymyślone czy prawdziwe?
podchody to nie moja specjalność tutaj
Doczytaj z kim piszesz i zastanów się po co duchowi typowania.
Doczytaj z kim piszesz i zastanów się po co duchowi typowania.
Witam
ale z nich Kumple 14 i 35
hey
eh namieszałem nie potrzebnie troszkę by weszlo a tak 4/10 i kosz a 9 z 15 liczb weszlo
eh namieszałem nie potrzebnie troszkę by weszlo a tak 4/10 i kosz a 9 z 15 liczb weszlo
jutro może 06 09 15 05 04 15 19 27 25 21 18 07 79 80 72 60 70 może cos z tych
sorrki ale w tyg mam urodzinki i jestem zdeczka ten tego ten wlazłem na sek
Nie mam siły do tego TSa-pomimo 2-ch pewniaków[40,48]>>>tylko 5/10
gonzaga napij się zemna przyjaciele się postarzali maja dość ja dawno nie pilem a jeszcze chce do rana
ale za rok to im nie odpuszczę 40 lat ma się raz w zycju napije się delikatnie mowiac wytancze w seven czy jak to zwa w legnicy za wszystkie czasy do rana sila z parkietu będą mnie sciagac zasiade w tzw kabinie zamkniętej na pare osob i będę się bawil
Ehhh TS ....niestety to tylko fart ... typowania dobre
a wyniki często
a wyniki często
nie to nie gonzaga sam będę pil nawet zatypuje a noz się uda w tyg w mini 3/5 4/5 w tamtym miesiącu 7/7 pare razy 7/10 o drobnych nie wspomne w tym miesiącu cos trzeba
w mini było czas na multi albo dużego ooo komulacja bonus ts mogby o pezencje dla mnie pomyslec
odpuscielem sobie jechanie na KK pasko odpuscil winny odblokowal ciężko by było się tak nie odezwac nie posmiecic tutaj zresztą jest to wg mnie najlepsza stronka ale cii
lorey przy sobocie swietuje urodziny które mam w tyg za tydz poprawka od pn 2 zmiana trzeba pic kiedy można jest okazja czasy mlodziecze się skonczyluy kiedy to się o 22 na szlak wyruszalo bawilo się nie koiedy przy 1 piwku do rana nie raz przy 8 ale to nie jakas duma ze się czlek sponiewieral
mam kolege 40 lat nigdy dziewczyny koleżanki mama tego nie wolno tamtego nie wolno pobija zabija masakra
jeny ale się rozpisałem gdybym tak sam pisal to bym napisał ze trzeba z kims inteligentnym popisac pogadać a tak to może ja więcej nie pije
jeśli ktoś mnie czyta może inaczej jeśli ktoś jest idziecie na te referendum ...... a może macie jakies pewniczki
dajcie pare bo nie przestane pisac na kk nie będę pisal każdy ma swe malpy i swoi cyrk każdego wola byle zdala odemnie i nie na sile czy gadanina jak mi hepi bez kk ze jestem nie szczęśliwy ze tak mi się zdaje ze jest innaczej