Wpisy użytkownika Igorrro1991
Łącznie 62 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 311 522. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Witam
siema kapcie
co tam kapcie
SIEMA KAPCIE
CO TAM KAPCIE
ej kapcie
SIEMA KAPCIUCHY
CO TAM KAPCIE
co tam kapcie
nic nie wygracie
japa kapcie
to ja kapcie zgarniam te 12 baniek hahaha
ANDRZEJ DUDA PREZYDENTEM!
japa kapcie
jasne
czy nie jasne
ej
?
......................
czesc
siemanko kurde z rana dupko obsrana!
czy lotto uzależnia?
2 minuty i miliony są moje
gówno dupa siuśki kibel
gówno dupa jasne
dobre
Witajcie, Mam pytanie w jaką gre ts jest najwieksze prawdobodobienstwo jakiej kolwiek wygranej?
czy kaskada to dobry wybor? czy lepiej mini lotto
Witajcie, w jakie gry ts według Was najlepiej opłaca się grać?
tzn. nie marze o kasie by wygrywać miliony ale małe sumy i być jak najmniej stratnym to co polecicie kaskade?
ale analizując wszystkie gry na 1000 losowań to wg mnie mini i kaskada wychodzi najlepiej mm i lotto bardzo duze straty
czy wlascicielem ts jest Państwo?
a w mm na ile liczb najlepiej oplaca sie grac
grajac miesiac najlepiej wyszedlem na kaskadzie tzn. najwiekszy zwrot w porownaniu do innych gier
ale patrzac na wyniki to w kaskade gra najmniej ludzi a prawdobodobienstwo wygranej jest najwieksze
witam
Heyka mam pytanie w jaka gre ts najczesciej wygrywacie nawet male kwoty?
mowicie ze mm a co sadzicie o kaskadzie?
rozumiem a jak grac w mm to na ile liczb jest najlepiej? w sensie by zwrot byl latwiejszy
ok mam pytanie czy w kolekturze istnieje mozliwosc puszczenia mm np. tylko na wieczorne losowanie tzn. jesli np. pojde do kolektury przed 14
gufno dópa śuśki kjbel
siema co sadzicie o kaskadzie
co sadzicie lepsze zdrapki czy kaskada? nie lubie typowac liczb wiec multi multi odpada jak i mini i lotto
robiac analize wszystkich gier lotto na 1000 losowan najlepiej z tego co wyszlo oplaca sie grac w 1- multi multi na 4 liczby 2- mini lotto 3-kaskada
a wg. Was?
u mnie dzisiaj kaskada
i mini
hazardzisci
5,12,20,28,33,44,51,66,69,77
śliczna prezenterka och agatko
witam, czy wiadomo kiedy ts wprowadza nowa gre
siema
puszczone 30 zakladow kaskady
OGARNIJ SIĘ iZA BO SPREMĘ MASZ WE WŁOSACH
mistrz zapodaj liczby na dzisiaj
Witam, wiecie kiedy TS wporowadza nową gre?
Coś prezes TS wspominał o wpuszczeniu nowej gry liczbowej pod koniec tego roku
cos w podobie kaskady tzn. w formie losu
Na początek mógłby Zarząd Totalizatora sięgnąć do znanych na świecie gier permutacyjnych, lub wręcz wariacyjnych (w tych grach ważne są nie tylko wylosowane liczby, ale i kolejność ich wylosowania). Można też rozpisać konkurs na nową atrakcyjną grę - była ku temu świetna, kompletnie nie wykorzystana okazja przy okazji meczów mistrzostw Europy. Od paru lat namawiam także kolejne Zarządy Spółki, na skorzystanie z mojego pomysłu zastąpienia losowań zasadą, że wygrywa liczba najmniej razy obstawiona (gry typu WNO i EWNO). Dałyby to możliwość rywalizacji graczy nie tylko z losem ale i z sobą
najlepiej grać na 8 liczb w multi
« PoprzednieKolejne »