Wpisy 2 434 973 – 2 435 072
5 września 2015 14:27 → 5 września 2015 17:00, 100 wpisów
to jest możliwe, ale trudne do wykonania, po prostu musi komuś sprzyjać los
tak jak 25.06.2015 o 21:40
ale z drugiej strony to fajna gra, bo idzie 200.000 zakładów, a wygrywają nieliczni
50% dla TS
prędzej chodźcie ze mną szukać tego złotego pociągu w Wałbrzychu
billgates007 ty masz daleko jak z Rzeszowa jesteś
ee tam, jak wuja pożyczy auto to bym szybko przyjechał
wątpie aby tam złoto było
ma ktoś jakieś typy na dziś na lotto?
1,7,14,18,19,41 - co sądzicie???
dusia pisałaś, że taki zestaw Ci wylosowało...10 20 26 28 45 49 54 72 75...chodziło o liczbę 10 z tego zestawu tak czy owak nieważne....ale może nie rezygnuj tak szybko z tego zestawu...chociaż jak sobie coś przypominam to niedawno 10 i 20 bądź 10 i 30? było coś tam z pełnych, krągłych wypadło...
billgates007 pytać się nie ma sensu bo wszystko może paść
billgates007 fajnie wyglądają 1,19,7...może padną 41 nie podoba się hahaha a może będzie dokładnie i na odwrót.... wszystko od uśmiechu losu zależy powodzenia
dragon dzieła sztuki tak oby nie zniszczone
oki, MoccaCaffe, AlbinLotto dziękuję
billgates007 wysłać możesz ale nie ma co liczyc na więcej niż 3/6
yhm, wiadomka, ale popatrzcie, jakby ktoś z nas trafił 5/6 to chyba byłby zadowolony ja bym był xd
5/6 i jeden obok no nie wiem czy sie w tedy jest zadowolonym
mój znajomy na losowaniu o 35 mln miał wszystkie te same liczby, tylko o 1 miejsce do tyłu
oprócz 1 oczywiście
miał 1, 13, 22, 30, 32, 34 a padło 1, 14, 23, 31, 33, 35
chłopak się załamał...
a jeszcze takie pytanko - jak myślicie, padnie dziś 8 w MM o 21:40?
jakbym trafił dziś 10/10, to bym w poniedziałek wybrał wygraną, a we wtorek już bym był w drodze do Niemiec po autko xd xd xd
do Niemiec po auto po co u nas nie ma ?
bo w komisach to 95% ma liczniki przekręcone, a w salonach jakbym nowy kupił, to od razu by się inni domyślili, bo nagle skąd gościa stać na taką nową furę
albi ..tu jest afery PL jak kulczyk i reszta ..a tam niemiec nie ma afery pracuje duzo tak jak ty kupujesz auta niemiec
a tak jadę, kupuję niezajeżdżonego benzyniaka, albo dieseleka z przebiegiem 100-150 tys
używany, nie szpanerski
qurwicva p i e rd olona 2 zł na 9 zakjładówe multi cholera może strzelić człowieka z tych qurewskich oszustw teesu -mioałem wczoraj 5/.8 napuszczałem qurweica za to i 2 zł chyba ich qurwa
i nikogo nie kuszę, aby mi ten samochód ukradł
paulo3 uwierz, ja jestem jeszcze więcej od Cb w plecy
ale nie załamuję się, bo dziś zgarnę bonus xd xd xd
rozpracujmy razem system działania maszyn G-Tech
to będziemy wygrywać do tydzień xd
billgates007 domyślili? już nic na to sie nie poradzi że kasa się rzuca w oczy i co z tego żeby się domyślili jak bym wygrał też by się co niektórzy domyślali skąd mam a co ja na to odpowiadam tak lata mi to koło pióra
paulo3 powiem tak, sytuacja z losowaniami multi multi jest tak dynamiczna, że w tej chwili ciężko przewidzieć pewniaka
tak właśnie się spodziewałem, miałem pewniaka 2, a tu padła 10
i wszystko w p***u
analizuję 3 losowania wstecz
plus do tego wpisuję 10 pierwszych wylosowanych liczb do bazy danych
paulo..a ty czemu tak odradzać 1/1 od ludzie ..a po co robiłeś za duzoo zbonczone
i szukam podobnych liczb
krzychu ty mało gadać dużo robić chodż orżniemy tees to się ochlejemy
moja prognoza na dziś jest taka - uwierz w siebie
a jak uwierzysz w siebie, to będziesz w stanie góry przenosić
nawet jak się nie ma szczęścia, to można sobie to uświadomić i przeciwdziałać temu
zazwyczaj wygrywa się wtedy, kiedy się nie staramy o wygraną
kiedy ktoś najgoręcej czegoś chce,
wtedy los jak na złość powiada nie,
ty uśmiechnij się i wiedz,
że zdobędziesz to co chcesz,
to co chcesz, zapamiętaj sobie to
wtedy los jak na złość powiada nie,
ty uśmiechnij się i wiedz,
że zdobędziesz to co chcesz,
to co chcesz, zapamiętaj sobie to
puściłem wczoraj 3 zakłady z plusem za 15 zł
trafiłem 4/10 z plusem, i 5/10 bez plusa
wygrałem 10 zł, a wydałem 15 zł
5 zł w plecy
jest ryzyko, jest zabawa
wolę grać w tego TS, niż przyglądać się jak nam Polskę rozkradają złodzieje
a ja poplynalem na 15 zl dzis za bardzo uwierzylem w magie liczb dzis
ale odkujemy sie
ale odkujemy sie
zobaczycie, za 5-10 lat ZUS bez wsparacia finansowego ze strony państwa zbankrutuje
jak oni dadzą wygrać ludziom jak tyle mamony rozkradli mafie przekrętyu -gorzej niż ss i co dadzą nam qurwa wygrac 2 zeta -ale ludzxka ułuda jest gupia i wrzuca im mamonke a te c i u l e rzucą czasem komuś 4/5 w multi żeby go ośmielić do dalszych połajanek
każda partia dobra dla siebie
2 435 037..paulo ..mówisz nie grasz .. a po co tu nerwujesz ..pomyślałem ze grałeś real
paulo3 chodź zrobimy dziś TS-owi multi mutli wydatek
ty traf 10/10 w multi, a ja 6 w lotto
z tym przewidywaniem liczb jest jak z zabawą w Boga, a niestety, czasem to może się odwrócić przeciwko nam
zaraz sprawdzę liczby na dziś na MM to wam podam moje typy (analizuje zestawy z dawnych lat i prognozuję)
trafic niewazne czy 1 /1 czy 10/10 to ocieranie sie o boskosc
musze kupic wiecej obrazkow zydow co liczo kase, podkowy, monety, koniczynki
zwielokrotnic moce w moim pokoiku, rozwalimy ich
zwielokrotnic moce w moim pokoiku, rozwalimy ich
lipne trochę te liczby mi wyszły...
2,10,13...
...48,74,77
billgates007 najbardziej lipne zestawy wchodzą
co mówi rysio rembisz jak siada na klopie-komora mieszania jest pusta następuje zwolnienie blokady wale kloka i śmieje się z graczy tees.
hahaha, był o tym film na YT
"trzeba trafić liczbę 101, której tam nie ma"
Cześć z wczorajszego losowania Multi Multi 3/5 a dzisiaj 2/5 i 0/5 kiedy ja w końcu trafię piątkę no. A u was jak ?
witam wszystkich, z 14 udało się 5/9 4/9 i 3x 3/6 ogólnie 4zł w plecy ale 30tki poleciały