Wpisy 2 434 724 – 2 434 823
5 września 2015 08:51 → 5 września 2015 11:41, 100 wpisów
Majpan..ja wiem.że w cyferkach jesteś porządna firma..i za to Ciebie szanuje
Majpan ale to 3/3 jest możliwe uruchom się w tym kierunku również
zbroje sie na tota, 2 zydki monety juz kupione teraz kasa bedzie plynac
tylko zeby w dobrym kierunku
tylko zeby w dobrym kierunku
szansa szansa szansa na sukces, czy wejde na top 1 wszechczasow
ale fajna zabawa tu na stronce
ale fajna zabawa tu na stronce
Ulala
Przy dobrych wyborach można stworzyć nawet 7/7
(Twoje moje)
Przy dobrych wyborach można stworzyć nawet 7/7
(Twoje moje)
kto ma takiego pecha?
Niestety, nie odnotowaliśmy wpłaty. W związku z tym Twoje zamówienie (id: 146898) zostało anulowane.
Twoje kupony:
Kupon: 8,10,34,70,79
Niestety, nie odnotowaliśmy wpłaty. W związku z tym Twoje zamówienie (id: 146898) zostało anulowane.
Twoje kupony:
Kupon: 8,10,34,70,79
wczoraj zamawialem ten zestaw na lotomanii i wystapil blad platnosci mi z konta
i olalem, strata 700 zl
i olalem, strata 700 zl
Ulala
Przeważnie liczby do których nic nie mogę dobrać nie wchodzą.
Ale tu do każdej dobrałem.
Przeważnie liczby do których nic nie mogę dobrać nie wchodzą.
Ale tu do każdej dobrałem.
Majpan,,w Twoim drugim zakładzie jak o ostatnia cyfra ...jest ro cyfra z mojego snu dziś
Tak ale jest jeszcze kwestia poślizgu min. 4-los..60% mieściło się w tym przedziale.
15% do kilkunastu los.
Mowa oczywiście o trafionych w 100%.
15% do kilkunastu los.
Mowa oczywiście o trafionych w 100%.
Albin - sposób, czy metoda, jak metoda takie rzucanie monetą
choć, jak dla mnie wystarczyłaby najzwyklejsza, taka orzeł-reszka
choć, jak dla mnie wystarczyłaby najzwyklejsza, taka orzeł-reszka
Dobra nie ma co się bawić przez 4-los puszczam pełny zestaw potem ewentualna redukcja.
I've got 6 figures for lotto today
3, 7, 46
And MM: 2, 8, 43, 48, 77
witam wszystkich, dawno mnie nie było ale śledzę poczynania, heheh
hipopotan
ciągle brakuje kilku liczb, gram na 15 liczb w rozpisce na pięć zakładów wczoraj trafione 7z15 co dało 2x 5/9 i 2/4/9 ale to ciągle mało
ciągle brakuje kilku liczb, gram na 15 liczb w rozpisce na pięć zakładów wczoraj trafione 7z15 co dało 2x 5/9 i 2/4/9 ale to ciągle mało
ja ciagle przegrywam wiec wprowadziłem oszczednosci w wydawaniu,fryzjera nie odwiedzam od 10 lat,strzyze mnie sługa i są schody na wlosach,miodu ostatnio nie kupuję ani lodow na miescie,galka około 4zeta,buty są dziurawe musze kupic nowe ale zwlekam z zakupem bo to jak plomba,wyjde na deszcz i dziury gotowe:
jest kilka osób na forum które nieźle typują ale cosik z wymianą liczb to tak słabo
zgrywus
sam, takim prostym sposobem może nie ma jakiejś super skuteczności ale to tylko pięć zakładów, mam lepszy na 17 licz na 9 skreśleń ale to już jest 17 zakładów a to już parę złoty
sam, takim prostym sposobem może nie ma jakiejś super skuteczności ale to tylko pięć zakładów, mam lepszy na 17 licz na 9 skreśleń ale to już jest 17 zakładów a to już parę złoty
od kilku losowań czekam na 70tki i 30tki, wczoraj poleciały 30tki ale kiedy polecą 70tki to jest pytanie, minimum 5
kris rozpisując sam liczby nie masz takiej gwarancji jaka jest przy systemach
55,65 tych dziesiątek chyba nie będę puszczał na 14, bardziej chyba na 30tki do powtórki stawiam
ja raz widziałem ostatnio w kolekturze babcia około 70ki albo troszke wiecej sprawdzała kupon i przegrany,a druga babcia ktora nie grała ale miała jakies opłaty mowila ze granie nie ma sensu:
kumbulacje w lotto przyciagaja osoby ktore na codzien nie graja i nie interesuje je lotto,a tak działa reklama:
nie ma wiem, ale grając systemem na 15 liczb ile zakładów muszę puścić.
tylko chodzi o to żeby trafić jak najwięcej z tych liczb z 15 np. 9 i już jest szansa na 9/9 może 7/8 /9 na pewno 6/9 wpada
mnie w kolekturze jak była ostatnio kumbulacja 35 miliona dwie kobiety zaczepiły bo nie wiedziały jak wypełnic kupon lotto:
hipopotan
miałem to samo, kobitka chciała puścić kupon i nie wiedziała jak za ile co, kolejka się zrobiła a ta marudzi bo nie wie czego chce czy za 3zł czy za 4zł jeden zakład
miałem to samo, kobitka chciała puścić kupon i nie wiedziała jak za ile co, kolejka się zrobiła a ta marudzi bo nie wie czego chce czy za 3zł czy za 4zł jeden zakład
30,31,33,34,37,38,71,72,74,75,79 i co jeszcze do tego by pasowało
a jest możliwość rozpisania 20 liczb na pięć zakładów, ktoś ma taką rozpiskę
Ulala
Masz to w @ ale na wszelki wypad wpiszę tu.
W tych moich zestawach najważniejsza jest druga liczba to na niej wszystko stoi.
Jeżeli ona padnie polowanie z tymi zestawami zakończone jeżeli padnie 4/5 a w wylosowanych nie ma tej liczby impreza trwa dalej.
Masz to w @ ale na wszelki wypad wpiszę tu.
W tych moich zestawach najważniejsza jest druga liczba to na niej wszystko stoi.
Jeżeli ona padnie polowanie z tymi zestawami zakończone jeżeli padnie 4/5 a w wylosowanych nie ma tej liczby impreza trwa dalej.
ci co nie konspirują...
magamocny
A jak wsiądziesz za kółko po pijaku i weźmiesz na machę staruszka to według Ciebie
miałeś pecha?
A jak wsiądziesz za kółko po pijaku i weźmiesz na machę staruszka to według Ciebie
miałeś pecha?
co tam rozpisywac w tym tygodniu klade 100 zl na 5 tke albo trojke
wchodzi i konkretna kasa 2160 albo 28 kafli albo 7 na 7 i 216 kafelkow
wchodzi i konkretna kasa 2160 albo 28 kafli albo 7 na 7 i 216 kafelkow
kris wybierasz 5 trójeknastępnie rozpisujesz sobie 5 liczb po 3 skreślenia w systemie pełnym i w ten sposób masz 10 zakładów pod każdą liczbę podstawiasz wcześniej wybraną trójkę i jeśli trafisz 3x3/3 to masz 9/9
20 liczb 5 zakładów
https://www.google.pl/?gfe_rd=cr&ei=ra3qVd3fO6St8weNw6XABA&gws_rd=ssl#q=20+liczb+5+zak%C5%82ad%C3%B3w
https://www.google.pl/?gfe_rd=cr&ei=ra3qVd3fO6St8weNw6XABA&gws_rd=ssl#q=20+liczb+5+zak%C5%82ad%C3%B3w
emeryt co tam masz w cyferkach? bo na żylasta chyba nie gram...
megamocny moze byc bo to moja senna i to x2...
trafianie 5 na 5 w multi czesto i gesto za wielokrotnosc stawki to bogactwo nie trzeba nawet do gimbazy chodzic
za to dzis bedzie
ok emeryt sobie poszedł to i ja ide...
a ja ide troche poseksowac, moze cos pozniej sie wymysli, kaski
senna ayrton dzis mi chodzi po glowie, to znaczy ze bedzie....
dzis zagram na boskosc senny nr 1 formuly 1
a ja chce byc w multi jak on w formule 1
a ja chce byc w multi jak on w formule 1
Just give me a reason some kind of sign
I'll need a miracle to help me this time
Even the stars look brighter tonight
Nothing's impossible
I still believe in 10/10 at first sight
Nothing's impossible
I'll need a miracle to help me this time
Even the stars look brighter tonight
Nothing's impossible