Wpisy 2 432 497 – 2 432 596
2 września 2015 14:46 → 2 września 2015 17:22, 100 wpisów
Cześć Wszystkim
Jak Wasze wyniki? Powiodło się i mamy wielkich wygranych??
Ja widzę u siebie właśnie 2/4 realne i 5/6 fikcyjne....i właśnie z ogromnym żalem widzę, że jak odpuściłam po 22 dniach zestaw 65,79,29 ....to właśnie padło.
Jak Wasze wyniki? Powiodło się i mamy wielkich wygranych??
Ja widzę u siebie właśnie 2/4 realne i 5/6 fikcyjne....i właśnie z ogromnym żalem widzę, że jak odpuściłam po 22 dniach zestaw 65,79,29 ....to właśnie padło.
EstyMy cześć cześć!
tesa
tesa
Ad.502. Moje wyniki są następujące
wcześniej - nie.chciało.mi się typować
później - wysłać choćby na chcę/t
następnie - zapoznałam.się z wynikami i jak wyżej we wpisie...
taki wynik...
że, lenistwo nie popłaca (czasami ), tym bardziej, że dzisiaj wyjątkowo i czas miałam i na ewent. typowanie i na wysłanie...
wcześniej - nie.chciało.mi się typować
później - wysłać choćby na chcę/t
następnie - zapoznałam.się z wynikami i jak wyżej we wpisie...
taki wynik...
że, lenistwo nie popłaca (czasami ), tym bardziej, że dzisiaj wyjątkowo i czas miałam i na ewent. typowanie i na wysłanie...
Ale skoro już tak dzień w połowie spędziłam...to idę dalej leniuchować
Db. Komu leniuchowanie w głowie...temu wymarsz z chata
Bawcie się dobrze... i ciężko pracujcie
Bawcie się dobrze... i ciężko pracujcie
Witam wesołą ferajne i wszystkich oraz każdego z osobna
kondi brak 70-tek może być proroczy dzisiejszy układ astrologiczny wg parametrów którymi ostatnio się bawiłam jest bardzo bliski 18 wrześniowi 2013
kondi brak 70-tek może być proroczy dzisiejszy układ astrologiczny wg parametrów którymi ostatnio się bawiłam jest bardzo bliski 18 wrześniowi 2013
HARTGE
HARTGE grałeś cos na 14 ?
Albin jak miałem urlop to się grało teraz tylko na wieczorne losowania się łapię
HARTGE ostnio nie ale planuje grę
Bonus Multi Multi: 1 070 000 zł spory nie jednego by na nogi postawił
HARTGE lepiej i tak na 10 grac
Albin na dyszki mi cyfry nie wychodzą bo ja gram według własnego schematu
HARTGE szybciej trafisz 9/10 niz 8/8 a to tez wazne bo i z jednej i drugiej wygranej na pewno bys sie ucieszył
HARTGE też nie mam pomysłow i nie gram
HARTGE 5 zl w MM tez jest drogo bo jak dodac jeszcze stawke i kilka zakldow to juz sporo się nazbiera
Albin dokładnie jeszcze żeby coś wpadało na pokrycie kosztów z lekkim zyskiem to można grać sobie
8 czek 9 czek, 12 je 17 je 22 czek 34 dan 53 past 62 agrid 76 kul 77 banka
Tygodnik WPROST kłamie:
http://www.wprost.pl/ar/519906/Fortuna-na-wygnaniu-Co-z-hazardem-w-internecie/
choć nie jest to sednem tamtego artykułu a tylko jedną z informacji z aktualnego tygodnika WPROST, to jednak w odniesieniu do rzekomej wygranej 12 mln zł przez polskiego kierowcę z Anglii - to jest to ordynarny "pic na wodę", bowiem 11 sierpnia 2015 nie było wygranej 6z49 w polskim LOTTO:
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/11-08-2015/
i kumulacja trwała do 22.08 bowiem 6-tki nie trafiono także w kolejnych po 11.08 losowaniach w dniach 13;15;18;20.08 a 22.08 wygrana wyniosła 35 mln zł i przypadła 1 osobie.
Tak więc ten rzekomy pan Andrzej wydając 11.08 jednorazowo 36zł - po prostu je przegrał a nie wygrał 12 mln zł.
http://www.wprost.pl/ar/519906/Fortuna-na-wygnaniu-Co-z-hazardem-w-internecie/
choć nie jest to sednem tamtego artykułu a tylko jedną z informacji z aktualnego tygodnika WPROST, to jednak w odniesieniu do rzekomej wygranej 12 mln zł przez polskiego kierowcę z Anglii - to jest to ordynarny "pic na wodę", bowiem 11 sierpnia 2015 nie było wygranej 6z49 w polskim LOTTO:
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/11-08-2015/
i kumulacja trwała do 22.08 bowiem 6-tki nie trafiono także w kolejnych po 11.08 losowaniach w dniach 13;15;18;20.08 a 22.08 wygrana wyniosła 35 mln zł i przypadła 1 osobie.
Tak więc ten rzekomy pan Andrzej wydając 11.08 jednorazowo 36zł - po prostu je przegrał a nie wygrał 12 mln zł.
squrwisiny buroki teres i lottoland oszuści nie dość że w multi przej..ebałem to na siłe chciałem coś wygrać i trzy losy za 12 zł qurwa wszystkie puste wy squrtwytsyny oszuści j.e bią graczy bez mydła chamy
http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/rekordowa-wygrana-w-lotto-jeszcze-czeka-nikt-jej-nie-odebral,573699.html
bo dopiero otworzylem konta w 5 bankach, meritum,bgz, getin , idea, ing
a tako kase trzeba upchac easy
a tako kase trzeba upchac easy
Cześć co tam u was słychać ? Powiem wam że szukam cały czas dziewczyny doradzicie mi co robić ?
jak sie nikt nie zglosi to podzielic to na aktywnych graczy z multipasko
jak będziesz taki nerwowy to nigdy nic większego nie trafiszbiesz to na spokojnie,a zobaczysz trafisz
jakby w teesie rządził stonoga to by podziełił a te ciulęta podzi\elom między sobą
slyszalem ze za wrzesien jak ktos wygra lige typujacych na stronce
dostanie okraglo banke
dostanie okraglo banke
Krzysztof nie warto ,bo jak pisałeś idziesz do szkoły policyjnej a dziewczyna czekać nie będzie w samotności
A kto z was jest dobry z Administracji i może skończył taką szkołę lub uczy się ? Bo poprawiałem egzaminy i z pisemnego 58% czyli 23/40 a praktyczny mi nie poszedł 66% ale aż bardzo dobrze się nie przygotowałem choć więcej niż za pierwszą razom wtedy pisemny 36% a praktyczny czyli wypełnianie dokumentów 4 zadania 54% w styczniu będę mógł chyba poprawiać.
dzis uplywa termin w uk do odebrania 72 kafli funtow i to moze przepadnie
a do 9 tego trzeba odebrac,,,, banke f
a do 9 tego trzeba odebrac,,,, banke f
moj mlodszy brat wlasnie zostal mgr ekonomii czy zarzadzania a teraz
idzie do policealnej na technika ekonomiste
ale musi sie gdzies uczyc bo mu kaska z emerytury przepadnie dadiego
idzie do policealnej na technika ekonomiste
ale musi sie gdzies uczyc bo mu kaska z emerytury przepadnie dadiego
krzysztof c ty pi e r dol te całe nauki szkoda se łeb ci u lo stwem zajmować -lepiej pojeżdził f-1 z juzkiem kubicom
ja nie pamietam zeby moj brat cos kiedys poprawial , zawsze czerwony pach i stypendium, nie trzeba tyle ryc ale trzeba miec olej
siemasz edi
"firma i wygrana pana Andrzeja" , to ciekawa sprawa , ponieważ - zakłady w grach PL totalizatora sportowego poprzez pośrednictwo t e j firmy a uwiarygadniane twarzą byłego dyrektora ds. reklamy i prowadzącego losowania p. Rycha R. uważaj -
nie są wysyłane w realu,
/o czym - sami zresztą piszą na swojej stronie /
tak więc - hipotetycznie - "wygrana" nie musiała się znaleźć w tabelkach, być wykazana, w danych totalizatora
A, czy w ogóle istnieje taki ktoś, jak "p Andrzej" - to już temat na inną bajkę
pzdr
"firma i wygrana pana Andrzeja" , to ciekawa sprawa , ponieważ - zakłady w grach PL totalizatora sportowego poprzez pośrednictwo t e j firmy a uwiarygadniane twarzą byłego dyrektora ds. reklamy i prowadzącego losowania p. Rycha R. uważaj -
nie są wysyłane w realu,
/o czym - sami zresztą piszą na swojej stronie /
tak więc - hipotetycznie - "wygrana" nie musiała się znaleźć w tabelkach, być wykazana, w danych totalizatora
A, czy w ogóle istnieje taki ktoś, jak "p Andrzej" - to już temat na inną bajkę
pzdr
2 432 560. krzysztof c 2015-09-02 (16:46)
Cześć co tam u was słychać ? Powiem wam że szukam cały czas dziewczyny doradzicie mi co robić ?
Ja to bym radził Tobie jeśli już szukasz to takiej jedynaczki z posagiem. Najlepiej jakby jej starzy mieli dobrze prosperujący biznes.
Teściu by Cię w biznesie podczepił na starcie byś był vice Prezes i byłbyś pierwszym do przejęcia biznesu po zgredzie.
Bo jednak pomimo że jestem człowiek wielkiej wiary to ja w tą Twoją szkołę policyjną sorry,ale nie wierzę.
Ja to bym radził Tobie jeśli już szukasz to takiej jedynaczki z posagiem. Najlepiej jakby jej starzy mieli dobrze prosperujący biznes.
Teściu by Cię w biznesie podczepił na starcie byś był vice Prezes i byłbyś pierwszym do przejęcia biznesu po zgredzie.
Bo jednak pomimo że jestem człowiek wielkiej wiary to ja w tą Twoją szkołę policyjną sorry,ale nie wierzę.
To już zapłacić trzeba za część jedną w moim przypadku za 3 próbę 114 zł no nieeeeeeeeeeeeeeee.
114 zł
http://archiwum.cke.edu.pl/images/stories/0000000000000002012_informatory/informator_z089_334306_tadm_popr.pdf informator
jestem w trakcie latania po wszelkiego rodzaju urzędach i podejrzewam,że tam są tacy technicy administracji ,po pięciu podejściach.
Ale kogo to obchodzi,petent płaci,płacze i lata dalej od Annasza do Kajfasza.
Ale kogo to obchodzi,petent płaci,płacze i lata dalej od Annasza do Kajfasza.
Emerytka znam to ja do urzędu skarbowego latałam z 5 razy .przyjęła papiery ja zapłaciłam potem im sie przypomniało że w innej rubryce to ma być i a piać na nowo i za każde złożenie płać potem już korekty robiliśmy
emi
coby nie mówili i po ilu by nie byli plisss - nie użyj słów typu - płacisz na nierobów i wymagasz
Robal_36
Ja jestem zawsze grzeczna,ale czasem to już
Ja jestem zawsze grzeczna,ale czasem to już
No muszę poprawić praktyczny egzamin jestem Technikiem Agrobiznesu pisemny zdałem część pierwsza 66% i część druga 60% za pierwszym razem a praktyczny za 3 77%. A w Administracji niestety lepiej niż ostatnio 54% teraz 66% no cóż na maturę się skupiałem. To znaczy byłem chyba 3 razy w szkole pouczyć się z tymi co aktualnie byli i panią która miała książkę pod tym kontem. Widocznie za mało było nauki. A i ona też za bardzo się nie przyłożyła nie wiem.
to dobrze
emi
to dobrze i - zachowaj cierpliwość, bo /trawestując trońkę/
petent przed Panem Urzędnikiem musi mieć wygląd lichy i gamoniowaty, tak, aby swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszyć waaaadzy
emi
to dobrze i - zachowaj cierpliwość, bo /trawestując trońkę/
petent przed Panem Urzędnikiem musi mieć wygląd lichy i gamoniowaty, tak, aby swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszyć waaaadzy
Muszę się przygotować bo od poprzedniego roku jest nowy egzamin to znaczy nie ma takich rzeczy jak temat pracy i założenia ale jakby 4 punkty do zrealizowania. Należy wypełnić spis spraw między innymi i dokumentację kogoś kto przyjdzie potencjalnego petenta.