Wpisy 2 431 772 – 2 431 871
1 września 2015 21:08 → 1 września 2015 21:41, 100 wpisów
Dobry Wieczór Pozdrawiam z piekarnika z nawiewem tzn. wiatr się zerwał ale nawet kropli deszczu tak więc jutro będzie jak po ostatniej fali upałów. Niby powietrze chłodniejsze ale ziemia, budynki i pomieszczenia będą "oddawać" ciepło czyli niby lżej ale nie bardzo
Tak bardziej serio.. szkoda że grzybków nie będzie..
ale dramat to będzie z warzywami okopowymi .O zbożu to już nawet niema co pisać..
ale dramat to będzie z warzywami okopowymi .O zbożu to już nawet niema co pisać..
ewa
bolek wg magików od pogody to u mnie powinno już dwie godziny temu padać a o 23 powinna przejść burza a potem jeszcze o szóstej rano znowu padać. Niestety pod koniec poprzedniej fali upałów zbierało się na deszcz wiało tak, ze ewakuowaliśmy rzeczy z balkonu a potem kilka kropli parujących w powietrzu i nawałnice były wszędzie dookoła i to takie niebezpieczne a u nas w Jaworze sucho jak na pustyni To podobno przez położenie tzn. kotlinę dzięki której zimno później do nas przychodzi ale i później się kończy a deszcze leją u nas a dookoła susza i na odwrót
bolek wg magików od pogody to u mnie powinno już dwie godziny temu padać a o 23 powinna przejść burza a potem jeszcze o szóstej rano znowu padać. Niestety pod koniec poprzedniej fali upałów zbierało się na deszcz wiało tak, ze ewakuowaliśmy rzeczy z balkonu a potem kilka kropli parujących w powietrzu i nawałnice były wszędzie dookoła i to takie niebezpieczne a u nas w Jaworze sucho jak na pustyni To podobno przez położenie tzn. kotlinę dzięki której zimno później do nas przychodzi ale i później się kończy a deszcze leją u nas a dookoła susza i na odwrót
I dobrze.
Widzisz.. Serw pozytywnie myśli i tłucze kasę raz po raz.
Widzisz.. Serw pozytywnie myśli i tłucze kasę raz po raz.
monet dla ludzi żyjących z minimalnej krajowej i śmieciowych umów za 2-3 złote za godzinę o rencistach i emerytach uczciwie odbierających jałmużnę po ciężkiej pracy za marne wynagrodzenie nadchodząca zima będzie nieciekawa, bo ziemniaki i warzywa to ważny składnik ich diety
nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta jak w jednym roku po takich anomaliach jabłka w zimie z najtańszych owoców powszechnie dostępnych stały owocami niedostępnymi dla biedniejszych osób bo kosztowały nawet po 6 złotych za kilo. A 6 złotych, proszę się nie śmiać, to dużo dla kogoś komu po opłaceniu stałych wydatków zostaje na wyżywienie stawka kilku złotych dziennie
Może za intensywnie Zgrywus .. i przefajnowałeś. Z umiarem trzeba.. . nawet chcieć
Serwa trzeba poprosić żeby na warsztaty zorganizował.
Jak pozytywnie myśleć i skutecznie chcieć .
Jak pozytywnie myśleć i skutecznie chcieć .
Zgrywus nie narzekaj tylko chwal się wygranymi po kilka tysi jak to robi Serw
koszmar ludzie koszmar,byłem w kolekturze brak słonca upal ponad 30 stopni,ts wprowadziło hipnoze musiałem kupic trzy zdrapki,a miałem wydac tylko 1,25 zeta na mini:
Czas na 52
Wrealu mini i duzy
Nirwana>> no wiesz co??
po pierwsze już wyrosłem a po drugie nie jestem jeszcze taki zgred żebym za to musiał płacić.
po pierwsze już wyrosłem a po drugie nie jestem jeszcze taki zgred żebym za to musiał płacić.
Pasko
koszmar koszmar nie padaja deszcze,juz niedługo pustynia i wielbłady w polsce:
Oglaszam koniec upalow do zobaczenia za 10miesiecy
Medea grasz wrealu
krasnalek-tornister,zeszyty mam kredki i farbki chyba też potrzebne będą bo będę miał jakąś plastyke
Medea grasz wrealu na 21,40
Czarek co z czarkiem
ts prosze o wylosowanie moich liczb,zaznaczam ze od kilku mieisecy pech,raz 20zeta w multi:
Krasnalek zacznij grac 5/5
ile płacą za 5/5?
zaczęło błyskać byle nie skończyło sie jak we Wrocku niedawno gdzie wiało, pioruny waliły a deszczu nie było
lila
Zaraz kabaret kto dzis trafi
na wfie będzie np. jeździć na łyżwach z dziećmi z zaburzeniami intelektualnymi