Wpisy 2 430 185 – 2 430 284
30 sierpnia 2015 19:47 → 30 sierpnia 2015 21:28, 100 wpisów
saltosky my byliśmy grzeczni byłam w domku przed losowaniem o 21
a co do WIN 10 to.....osobiście nie instaluje. pełna inwigilacja przez Microsoft. i na domiar złego Microsoft donosi na uzytkownika , ze ma na kompie cos nie zbyt legalniego. np. mp3
saltosky ja mam stare towarzystwo to nie na nasze lata całą nockę zaliczać przy ognisku
Krasnalek...kiedys to czlowiek nie patrzył na to czy bedzie zmeczony....czy nie..pamietam jak jezdziłem pod namiot..do rana sie siedziało przy ognisku..ech..czasy piekne.
w tym roku byłam pod namiotem i też siedzieliśmy do białego rana ale wtedy człowiek inaczej się nastawia psychicznie i nie myśli o tym że musi rano wstać
a ja bym chciał tydzień spędzić w ambonie dla mysliwych zupełnie sam gdzieś w dziczy; na dół tylko za potzrebą; kontakt ze światem przez tablet, smartfon
spook a ja bym nawet net zostawil
saltos.. tam nie mogę, bo mam słabe krążenie i na większym mrozie mdleję
spook ścieżkami bo po wyskokach dwa lata temu byłam tak posiniaczona jakbym miała bliskie spotkanie z jakimś intruzem
dokładnie zraza sie znajdzie 1000 byłych osób ktorym odebano majatek i bedą żądać zwrotu.
z jednej strony słusznie a z drugiej hm... nie zdziwie sie jak Niemcy zażądają aby im pociag oddać
Eksploratorzy już go szukają na własną rękę tylko nie ma oficjalnej lokalizacji
ciekawe czy jest tam Bursztynowa Komnata bo to przecież własność Rosjan
tereny po niemieckie. a jak rząd nasz kochany połozy na tym łapę to nowy będziemy bez TS-a miec kilkunastu milionerów
ale jajca nie moge napisac tego co mysle bo mi strona wywala"przeredaguj tekst" inwigilacja ?
czemu nie moge napisać tego co mysle?? skopiowałem moj wpis a strona mi wola "przeredaguj tekst"!!
jest to dobro ogólno narodowe. zrabowane przedmioty od zydów i innych nacji.
po tylu latach to już chyba tylko należy do nas o ile ten pociąg naprawdę tam jest
witam ponownie
przecież złota do muzeum nie dadzą. złoto pójdzie do banku zapewne do PKO Bank Polski jako mienie narodowe czyli wzbogaci się prezes tego banku a co za tym idzie. reszta udziałowców w postaci posłów osłów
krasnalek
fajnie , wyłapalem , że i na stronie paska nie wszystko mozna pisac... szkoda
saltosky napisz nazwę części rowera na której trzymasz nogi***y
Tenis M. - US Open-klas.konc. - Federer R.
V
Tenis M. - US Open-klas.konc. - Djokovic N.
1-4
SUPEROFERTA - Niedziela - Rijeka-Osijek
1
Pilka nozna - 1.Argentyna - River Plate-Huracan 1
Pilka nozna - 1.Wlochy - A.Bergamo-Frosinone
10
Pilka nozna - 1.Wlochy - Napoli-Sampdoria
1
V
Tenis M. - US Open-klas.konc. - Djokovic N.
1-4
SUPEROFERTA - Niedziela - Rijeka-Osijek
1
Pilka nozna - 1.Argentyna - River Plate-Huracan 1
Pilka nozna - 1.Wlochy - A.Bergamo-Frosinone
10
Pilka nozna - 1.Wlochy - Napoli-Sampdoria
1
nie można obrażać Ż y d ó w mają swoje prawa w necie w ich wytworze
ale nikt ich nie obraza. chcialem napisac ze duzo ich kosztownosci zostało zrabowanych a strona mi nie puszczała słowa Zyd
prawa w necie...hm...a czy jakis inny naród ...nacja ma prawa w necie?? czy tylko Zydzi?? a jesli tak to czemu??/ lepsi?/ gorsi??
My Hanysy z kolo Nysy sie nie obrazamy
"Wasze ulice nasze kamienice" .. czasem nie dziwie się tym którzy uważają ze sprzedano Polskę..
Nie będę się wypowiadał na ten temat nie chcę mieć nieprzyjemności ten portal jest inwigilawany przez służby
cisza przed losowaniem
Krasnalek
Na dzis nic ale o 21 30 leca chopaki do wziecia leca
Ogladacie to ja zawsze ale nogi ale kieca biedne chopaki do wziecia
Krasnalek dzisiaj nieee bo upal
witam wszystkich serdecznie,ja na wieczorne losowanie na sucho:3,6,23,24,39,57,66,71,75,77:
jest koszmar nie potrafie wygrywac,ts jest chytry,wykancza hipcia:
Dobry wieczór
gramy coś dzisiaj? czy nie?
gramy coś dzisiaj? czy nie?
Chlopaki do wziecia