Wpisy 2 427 790 – 2 427 889
28 sierpnia 2015 00:09 → 28 sierpnia 2015 08:03, 100 wpisów
Będę spadał
Marcinek36
i Wszystkie pozostałe Osoby, które tutaj jeszcze są (a nie wiem, z Nick'u, kto nie śpi a tutaj "czuwa"
Dobranoc
Marcinek36
i Wszystkie pozostałe Osoby, które tutaj jeszcze są (a nie wiem, z Nick'u, kto nie śpi a tutaj "czuwa"
Dobranoc
Yota ..ja tez leje w głowie ..nic nie idzie złapaaaĆĆ 1/1 ..a ty ile długo myslec ..
pewniaczki przygotowane, można atakować
tymczasem do wieczora
wczoraj tylko lotto 2/6
wygranych w realu
tymczasem do wieczora
wczoraj tylko lotto 2/6
wygranych w realu
musiałam załączyć zmywarkę bo mąż rano słoiki mi przyniósł z piwnicy na przetwory
Rano przeczytałam że znowu Ci się trochę oberwałoWIECZOREM PADŁAM JAK KAWKA
nawet jak się mam uda skreślić 10 liczb jakie mają być na dane losowanie. to wam to i tak nic nie da. bo TS zrobi tak żeby ich nie było i zaraz zmieni.
oczywiście niedługo komuś da Ts wygrać w multi. ale to Ts zadecyduje gdzie ma być wygrana i kiedy.
i nie tylko tu, tylko w całej Polsce którzy grają w lotto. że to wszystko jest losowe.
Tak to bywa spróbować trzeba ,a nuż będziesz mieć farta i trafisz
gdyby to było losowe.to bez problemu można było by trafić, bo został by zachowane ciąg losowań.a z tego co widzę. to bez przerwy jest zmieniane i kombinowanie przy liczbach.
wczoraj skreśliłem 29 i 49. a wypadło 30 i 50 czy to przypadek? nie po prostu ustawka na pokaz.
To że zmienia to wiem ,ale trafić w to zmienione. Trzeba się natrudzić i niektórym to się udaje takie życie
Ts ma wgląd do wysłanych zakład, i te kombinacje które nie zostały skreślone przez ludzi. to z nich losuje.
Dobra idę w mapki ogarnąć jakieś cyferki i do sklepu na zakupki jakieś
Dusia, tyle razy co byłem pewny swoich liczb że będzie 10 liczb. a przychodziło losowanie i TS udawania że to on rządzi i on decyduje co i jak i kiedy i gdzie.
hades
Puść -80- zakładów po jednej liczbie od 1 do 80
no i wiesz ciekawe jak ts wykombinuje że żadna twoja nie padnie będą tylko oboki
jakie -40- sztuk w najlepszym razie.
Jajka oczywiście robię sobie
Puść -80- zakładów po jednej liczbie od 1 do 80
no i wiesz ciekawe jak ts wykombinuje że żadna twoja nie padnie będą tylko oboki
jakie -40- sztuk w najlepszym razie.
Jajka oczywiście robię sobie
Inny gracz puści te oboki no i ts wykombinuje że da jednak oboki oboków no i wpadną
twoje logiczne nie?
twoje logiczne nie?
Majpan a ty masz jakieś obokibidulek ,ale po tobie pojechali wczoraj
A na wszelki wypadek możesz puścić dodatkowo oboki oboków oboków i zagonisz ts
w kozi róg.
w kozi róg.
Dlatego Dusia
Postanowiłem jednak nie dzielić się tutaj liczbami.
Postanowiłem jednak nie dzielić się tutaj liczbami.
hades >>>> tu sobie wejdz i mozesz testowac te twoje liczby ile tylko chesz zaleacm ustawic na co najmniej 1000 losowan a zobaczysz ze trafienie chocby 8/10 to juz wyczyn .
http://www.multipasko.pl/analizer/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/analizer/multi-lotek/
A tego Krzysia w końcu zrozumiałem o co mu biega.
Krzysio spokojna bańka twa już tu nie podaję
Krzysio spokojna bańka twa już tu nie podaję
czlowiek to też istota omylna ,i zawsze zbiera owoce tej omylności
dusia
majpanie ..mówisz wrócisz do normy i co panie ..znowu zwariujesz ,,gamoniom