Wpisy 2 422 621 – 2 422 720
22 sierpnia 2015 22:23 → 22 sierpnia 2015 22:53, 100 wpisów
Zjeżdżaj.obywatelu majpan i się skutecznie odczep głąbie jeden.żałosny. Kropka.
604.
Głupkowaty niestety ty.jesteś jeżeli.można by tak określić ten.stopień kretynizmu./ale chyba nie
604.
Głupkowaty niestety ty.jesteś jeżeli.można by tak określić ten.stopień kretynizmu./ale chyba nie
a ja mam 1,31 na jednym kuponie a 33 i 35 na drugim za to w multi trafił mi się tylko +/10
Dla mnie to tu śmierdzi na kilometr MM jak gram to same oboki a bym trafił już 25 milionów z plusem
Grajacy naiwniacy kolejny już raz złożyli się na kampanie wyborczą Chazarskich pasożytów.
Pawcio jutro robimy zrzutkę na ciebie a pojutrze na kogoś innego i to by była pomoc społeczna a nie nabijanie lotto
maykon każdego dnia mamy szanse aby Doładować konto TS praktycznie za marne wygrane
W sumie to ja nie chciałabym 6 trafić wystarczylaby mi 5 w lotto ale regularnie raz w miesiącu
Albo poleciało Wybrzeże, Górny Śląsk lub W-wa albo jakaś pipidówa i pewnie jak zwykle chybił-trafił w pierwszym przypadku a własne liczby w tym drugim
talizman4, Ty jeszcze nie wyrosłes z.antysemityzmu?? No, daj spokój
Do Fabian:
"..wysłał jeden zakład i wygrał 35 milionów"
Nie zdziwiłbym się,a nawet pogratulował,jeśli osoba,która wygrała
zawarła jeden zakład i skreśliła go własnoręcznie!
"..wysłał jeden zakład i wygrał 35 milionów"
Nie zdziwiłbym się,a nawet pogratulował,jeśli osoba,która wygrała
zawarła jeden zakład i skreśliła go własnoręcznie!
zagralem za 174 zl i wygralem 46 zl nara jaka zwala TS wygrywa a ja nic
Esty ano nieźle, pogoda sympatyczna, dziś cały dzień na świeżym powietrzu bo zrobiłam sobie pieszą wyprawę po okolicy z dala od ludzi
Esty tylko że on ma rację a ludzie tego nie dostrzegają są zaślepieni obłudą dlatego ten kraj się nie rozwija tak jak powinien
Szóstka musiała paść w Lotto, bo zostało zawartych ponad 15 700 000 zakładów.
................................................................
................................................................
Cześć koledze co kupiłem Lotto 0/6 i Lotto Plus 0/6 sam skreślałem sobie też skreśliłem trafiłem Lotto 1/6 Lotto Plus 2/6 Lotto 2/6 Lotto Plus 1/6 mamie kupiłem Lotto 2/6 Lotto Plus 0/6 i tacie na chybił trafił w obu przypadkach Lotto Plus 2/6 Lotto Plus 0/6 a u was ?
Fabian: nie wydaje mi sie zeby padła tym razem akurat w świnoujściu kilka dni temu wpadło tam mini, to by byl za duzy zbieg okolicznosci
EstyMy Znając kulisy cyrku ustawianych kulek nie mam zamiaru finansować partyjnych oprawców .
Esty zobacz co się dzieje ludzie zaczynają zabijać bo nie mają pracy nie mają pieniędzy pełno samobójstw o tym telewizja nam nie powie
Porównajcie wyniki z wtorku 18.08 z dzisiejszymi.
Wystarczyło przepisać liczby z wtorku 18.08 i byłaby 3-ka
Liczby są łatwe tylko nigdy nie jesteś pewien jakie wypadną lub wybiorą
HARTGE
ale ja nie o polityce
mamy.tu.z talizmanem4 już pewną historię ... dysput o Zydach i antysemityzmie...
więc...
ale ja nie o polityce
mamy.tu.z talizmanem4 już pewną historię ... dysput o Zydach i antysemityzmie...
więc...
Pawcio.. .
Naród słabo się starał.. .
Nawet nie zawarto połowy zakładów z rekordowych kumulacji.
................................................
Wniosek.. .
Naród ma w .... TS.
Za drogo.
Nawet nie zawarto połowy zakładów z rekordowych kumulacji.
................................................
Wniosek.. .
Naród ma w .... TS.
Za drogo.
oglądnijcie ten fil a będziecie mieli to czego chcecie http://www.cda.pl/video/15582090
jocia, nie wiem PO CO się.wtracasz.w nie.swoje.sprawy (pewnie lubisz )
Co do tego co piszę do majpana, moja sprawa. Na pewno nie Twoja
Mam z nim.długą historię i raczej inwektyw po jego stronie (na które długo nie reagowalam).
Poza tym nie.zauważasz codziennych niuansów i odniesień, durnych zaczepek, które ja widzę...
A Poza tym jw. - nie Twoja sprawa
A.że go bronisz, wcale.się nie.dziwię...za bardzo.
Co do tego co piszę do majpana, moja sprawa. Na pewno nie Twoja
Mam z nim.długą historię i raczej inwektyw po jego stronie (na które długo nie reagowalam).
Poza tym nie.zauważasz codziennych niuansów i odniesień, durnych zaczepek, które ja widzę...
A Poza tym jw. - nie Twoja sprawa
A.że go bronisz, wcale.się nie.dziwię...za bardzo.
2 422 661...tak jest prawda ..a po co trzeba urodzi pełno dzieci i co
HEJ HEJ
No, dobrze...jestem w mniejszości. Trudno. Nie uważam, że Polską rządzą Zydzi...Jakoś to sobie przeżyję, że myślę inaczej...
Ten co wygrał już prawdopodobnie siedzi w samolocie do jakiegoś kraju...
Ale wracając...
Wędrowca netowy, jak Ci idą Twoje testy?
Kiedy zaczynasz grać?
Wędrowca netowy, jak Ci idą Twoje testy?
Kiedy zaczynasz grać?
Jeden wygrał?
Żadnej historii z tobą nie mam Esty... jedyne co dostrzegam u Ciebie to histerię
od czasu do czasu.
od czasu do czasu.
Majpan
EstyMy.. .
Jeszcze trwają ... próby.. .
..........................................
4/30 na NIE.
Jeszcze trwają ... próby.. .
..........................................
4/30 na NIE.
Odczep się!
I przejrzyj czat, jak masz słabą pamięć
A teraz.żegnam cię!
689.
I przejrzyj czat, jak masz słabą pamięć
A teraz.żegnam cię!
689.
Esty 1000 lat na polskich ziemiach zrobiło swoje oni przejęli władze pod zmienionymi nazwiskami radzę poszukać informacji oczy się otworzą
80 75 i 55 na rano
Esty .. piszesz , obrażasz na ogólnodostępnym czacie , tak więc i moja to sprawa.
Zwylke tak robisz zaczepiasz, a potem żadasz by sie ktos odczepił.. nie tylko Majpan ..
Zwylke tak robisz zaczepiasz, a potem żadasz by sie ktos odczepił.. nie tylko Majpan ..
jocia
Przykrą prawdą jest że wygrał słup powiązany z Spec Służbami . Pieniadze Wasze pójdą na kampanie wyborczą Pasożytów Obrzanych.
mariuncio
oby nie odebrał, to może znów na święta bedzie 20 mln w premiowanej kumulacji
papi
talizman4 ,,,a pan znasz ulica wojska polskiego u ciebie..około stacja paliwowa ..
Aga 32
staszek
mariuncio75
Szkoda czasu, wracam w mapki , bo i tak .. , a tylko mnie trafia.. jak czytam.
Szkoda czasu, wracam w mapki , bo i tak .. , a tylko mnie trafia.. jak czytam.
Jocia daj spokój po co się nerwować?
Zgoda Buduje
gonzaga