Wpisy 2 422 557 – 2 422 656
22 sierpnia 2015 22:14 → 22 sierpnia 2015 22:32, 100 wpisów
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 269 753,00 zł
Losowania są ustawiane poprzez podmianę wizji samego losowania, czyli losowanie nagrane uprzednio jako próbne wstawione jest jako losowanie na żywo.
trafiłam 01 i 14 w Lotto
i dodałam 24 i 34
Następnym razem będzie lepiej!
i dodałam 24 i 34
Następnym razem będzie lepiej!
Bonus Multi Multi: 910 000 zł
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
No niestety,to duża pula=zwiększona ilość obstawionych kombinacji 6z49..
stawiam na trójmiasto, ewentualnie jakąś inna miejscowość nadmorską
Pawcio nie tak poważnie to nie wiem a okaże się jutro bo może podadzą na Twitterze
Jak Pis dojdzie do władzy to każdy będzie 6-tke trafiał , mogą wam to nawet obiecać
Oszuści TS
Dusia >> szanse małe ,teraz będą grać zawodowcy za 5000 lub 10000 ...
Zbiórka na jedną osobę jak zwykle tylko przy zwiększonej liczbie marzycieli bo grali ci co nie grają wcale
mam nadzieje ze nikt z mojego miasta, zgodnie z rachunkiem prawdopodobienstwa w tej sytuacji ponowna szostka padłaby za wieeeeele lat
Zjeżdżaj.obywatelu majpan i się skutecznie odczep głąbie jeden.żałosny. Kropka.
604.
Głupkowaty niestety ty.jesteś jeżeli.można by tak określić ten.stopień kretynizmu./ale chyba nie
604.
Głupkowaty niestety ty.jesteś jeżeli.można by tak określić ten.stopień kretynizmu./ale chyba nie
a ja mam 1,31 na jednym kuponie a 33 i 35 na drugim za to w multi trafił mi się tylko +/10
Dla mnie to tu śmierdzi na kilometr MM jak gram to same oboki a bym trafił już 25 milionów z plusem
Grajacy naiwniacy kolejny już raz złożyli się na kampanie wyborczą Chazarskich pasożytów.
Pawcio jutro robimy zrzutkę na ciebie a pojutrze na kogoś innego i to by była pomoc społeczna a nie nabijanie lotto
maykon każdego dnia mamy szanse aby Doładować konto TS praktycznie za marne wygrane
W sumie to ja nie chciałabym 6 trafić wystarczylaby mi 5 w lotto ale regularnie raz w miesiącu
Albo poleciało Wybrzeże, Górny Śląsk lub W-wa albo jakaś pipidówa i pewnie jak zwykle chybił-trafił w pierwszym przypadku a własne liczby w tym drugim
talizman4, Ty jeszcze nie wyrosłes z.antysemityzmu?? No, daj spokój
Do Fabian:
"..wysłał jeden zakład i wygrał 35 milionów"
Nie zdziwiłbym się,a nawet pogratulował,jeśli osoba,która wygrała
zawarła jeden zakład i skreśliła go własnoręcznie!
"..wysłał jeden zakład i wygrał 35 milionów"
Nie zdziwiłbym się,a nawet pogratulował,jeśli osoba,która wygrała
zawarła jeden zakład i skreśliła go własnoręcznie!
zagralem za 174 zl i wygralem 46 zl nara jaka zwala TS wygrywa a ja nic
Esty ano nieźle, pogoda sympatyczna, dziś cały dzień na świeżym powietrzu bo zrobiłam sobie pieszą wyprawę po okolicy z dala od ludzi
Esty tylko że on ma rację a ludzie tego nie dostrzegają są zaślepieni obłudą dlatego ten kraj się nie rozwija tak jak powinien