Wpisy 2 420 355 – 2 420 454
20 sierpnia 2015 15:25 → 20 sierpnia 2015 17:39, 100 wpisów
MoccaCaffe, w każdym razie w ciągiem tygodnia 2x 7/10 (w tym jedno 7/10 plus, drugie wczoraj o 21:40)
Trzymaj się!
Powodzenia
Trzymaj się!
Powodzenia
hades na tej stronie masz cos takie że np wpisujesz swój zestaw liczb i sprawdzasz czy coś kiedyś wpadło ja daje na 9999 losowan i jak do tej pory nie udalo mi sie trafic wiecej niz 8/10 czyli daje do mysleni jak trudno trafic chocby 9/10
EstyMy miałam 7/10 w realu .i tak...bez plusa kiedyś nawet tu odnotowało multipasko
Hades.. .
Dziwne są te Twoje teorie.. .
----------------------------------
Zasługują na nazwę " Bzdury ".
Dziwne są te Twoje teorie.. .
----------------------------------
Zasługują na nazwę " Bzdury ".
myślę, że ustawienia ustawieniami...jeśli szczęście dopisze to przy obstawieniu wszystkich kombinacji ktoś i tak najmniej wybraną powtórzy i wygra albo dostanie prezent od TS... . Dobrze jest nie popadać w duże wydatki i ponieką wymieszać chęć zysku z zabawą..., a może nawet będzie dobrze. EstyMy pisałaś o krajach ... zdarzyło mi się zagrać w zagramaniczne lotki. i zabwną rzeczy zauważyłam, że kombinacje które mi nie wchodzą w jednym często trafiają się w przeważającej ilości liczb w drugim lotku, euromillions, brytyjskim czy innym....zatem gdyby wysyłać, kto to wie.. na razie jakoś z marszu strzeliłam powtókę niedawno i wygrałam coś około 80 zeta( jednak nadal więcej jest strat niż zysku, no i biedniejszy fundusz na gre ...nie gram teraz aż tak dużo)
Wędrowca netowy. może i dziwne ale jak Ty wierzysz w TS że wszystko to jest przypadek i jest losowe, to tak same wierzysz. jak świnia że będzie widziała niebo.
Serw właśnie o tym pisałam( twoje ogólne założenie)
hades od jakiej trafnosci wg sa kontrolowane wygrane ?
Oddaje na trafił i nie piszę ile wygrywam bo wszyscy się nabijają i zazdroszczą a jest na serio
jednak są "cosie", może nie pewniaki ale coś w podobie, i tego nikt mi nie powie ...jeśli fakty mówią same za siebie(bo to już inaczej jest jeśli pewne jakby to określić reguły zaczynają się sprawdzać, stawac faktami, powtarzać) i tak jak ludzie mówią tylko ustawione, tylko szczęście...to należałoby logicznie pewne stwierdzenia wypośrodkować ...
Hades.. .
Przekrętów może być ... wiele.
1. Maszyna losująca, w której kule są wybierane strumieniem powietrza.
2, Ciekawe, czy kule tyle samo ważą.. .
................................
Przekrętów może być ... wiele.
1. Maszyna losująca, w której kule są wybierane strumieniem powietrza.
2, Ciekawe, czy kule tyle samo ważą.. .
................................
Serw jesteś jasnowidzący ?
Wakacje dzięki ts jest jest dużo dobrej rybki i kolektura gdzie Pani się śmieje ż dzięki mnie do banku nie biega bo zbiera dla mnie na wypłatę i niech to tak trwa
Serw jeżeli ci tak faktycznie dobrze idzie to wstaw z godzinie przed losowaniem twoje liczby zobaczymy w tedy
nie lubię ludzi ograniczonych i głupich, nie potrafiących reflektować swojego toku myślenia,...pewnych rzeczy się nie wie dopóki Nas nie dotkną, nie zdarzą się.. i to wszystko. Znam po znajomej, której dziecko bawiłam, bogatego faceta z jej dalszej rodziny, który wyjeżdżając z innego kraju i przeprowadzając się do Polski wysłał na ostatnią chwilę los...i autentycznie wygrał prawie milion na polskie pieniążki (sam typował), ciekawe co u niego teraz...ale z tego co mówiła to im nigdy ieniążków ne brakowało...pieniądz do pieniądza ciągnie
Wstawiałem wygrywałem a Wy się nabijaliście szkoda czasu tu na zielonym niestety większość szyderę sobie robi a ja się Mocca większość moich wysokich wygranych to na "TRAFIŁ"
tak czy owak trzymam kciuki za Was życze dużych wygranych i licze na to, że może kiedyś po 10 czy 20 latach i mi się trafi
MoccaCaffe "pieniądz do pieniądza ciągnie" to też prawda a bieda przyciąga biede
Serw ja się nigdy nie nabijam z faktów i w sumie dopiero teraz czytam...o Twoich wygranych...jeśli tak to szczerze gratuluję bo dla każdego powinno wystarczyć ,.. a jeszcze inna sprawa, wstawianie dowodów (rozumiem grających, pod tym względem, że np. ja chciałabym zobaczyć coś co mi powie "graj bo można wygrać" chce kłamać to niech ktoś kłamie...ja odbieram to tak "możliwe, że wygrał" " a "jak kłamie to jego sprawa i sumienie" .
krzysio jak bym był bogaty to bym z całą pewnościa nie grał
nie ma darmowych obiadów Mówił Ś.P. Steve Jobs z Apple. Nie ma przypadków i zbiegów okoliczności. I te zasady stosujmy także wobec TS.
dzien dobry
Serw to pospolity ściemniacz widział wygrane jak świnia niebo ja gram regularnie i nic grubszego trafić nie mogę a on nagle wygrywa codziennie nie dajmy się zwariować
no paCZ
hades
a ja słyszałem, że to Milton Friedman
ale podobnie jest z niejednym sensownym tekstem
kto np powiedział - "są kłamstwa, wielkie kłamstwa i statystyki" - ?
hades
a ja słyszałem, że to Milton Friedman
ale podobnie jest z niejednym sensownym tekstem
kto np powiedział - "są kłamstwa, wielkie kłamstwa i statystyki" - ?
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
robal ..tylko Komoruski były prezydennt ..ładnie mówi i wiersz kłamstwa ..nauczył kraj on tak wyobraza >>robaki<<< jak tak widzę zle zrobił
siemasz hartge
i jak ? - wysłałeś esa do "matematycznych odkrywców" ?
i jak ? - wysłałeś esa do "matematycznych odkrywców" ?
a wiec do widzenia
hartge
pamiętaj tylko, żeby się znaleźć w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie
/ a testowałeś ten punkt na Powstańców ? ; dziś tam pewnie spory ogonek , i ciekawe, która pani )
widzisz
hades
z totkiem, to prawie, jak z Genialnymi Odkryciami - wszyscy oświeceni i mądrzy ludzie wiedzą, że
- się nie da, że wachlują, że rp, itd itp , a jednak
znajdzie się jakiś skończony idiota, który nie wie - i wyśle i trafi
powodzenia
pamiętaj tylko, żeby się znaleźć w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie
/ a testowałeś ten punkt na Powstańców ? ; dziś tam pewnie spory ogonek , i ciekawe, która pani )
widzisz
hades
z totkiem, to prawie, jak z Genialnymi Odkryciami - wszyscy oświeceni i mądrzy ludzie wiedzą, że
- się nie da, że wachlują, że rp, itd itp , a jednak
znajdzie się jakiś skończony idiota, który nie wie - i wyśle i trafi
powodzenia
albo [puknijsie] - bo KTO na trzeźwo i rozsądny skreśli/łby/ takie numerki ?
no to jedziem
Oooooo! oczywiście oprócz tych :
O ! !@#$ - stałe/ no, jaki piękny zbiór 12-u miałem, ale dziś tego nie wysłałem
O ! !@#$ - stałe/ no, jaki piękny zbiór 12-u miałem, ale dziś tego nie wysłałem
Hartge to typowy zazdrośnik sam nie daje rady to ponaboja się z innych to takie idiotyczne Hartge zastanów się ja Ci życzę jak najlepiej tylko pamiętaj że sam sobie krzywdę robisz nabijając się choćby ze mnie ja Ci wybaczam boś pewnie prosty i nie Wiesz co czynisz!?
Najlepszego! Zastanów się nad sobą
Najlepszego! Zastanów się nad sobą
hartge -
- sorry - nie Powstańców, a Górczewska/Olbrachta
centralnie
- sorry - nie Powstańców, a Górczewska/Olbrachta
centralnie
Serw dla mnie to możesz być nawet milionerem widać że Ci psychika siada ja się nie dam nabrać na Twoje kłamstwa
hartge
tam, to może poleć gdzieś po linii metra ?
bolek 31
siemanko
koło 14-ej było 21,480,-
/sporo Ludziska cisną - sporo zakładów jest zagrane - mimo tożsamych - "pokrycie" maleje /
tam, to może poleć gdzieś po linii metra ?
bolek 31
siemanko
koło 14-ej było 21,480,-
/sporo Ludziska cisną - sporo zakładów jest zagrane - mimo tożsamych - "pokrycie" maleje /
to - centralnie - bo - zostało kilka stacji bez
- ja też, jak mam możliwość, na dwóch, przynajmniej, poluję
literówka - motyla noga - 24,480,- przepraszam, jeśli komuś zamarło
dzisiaj podawałem że mam 4 30-tki i patrze na kupon a tam 5 30-tek
bolek
ale, z drugiej strony - tak pod przysięgą - robi Ci to większą różnicę ?
ale, z drugiej strony - tak pod przysięgą - robi Ci to większą różnicę ?
Robal
jeśli jest tak mało to dziś nie pęknie kumulacja albo TS coś kręci i nie podaje dobrych danych
jeśli jest tak mało to dziś nie pęknie kumulacja albo TS coś kręci i nie podaje dobrych danych
jak spytasz w punkcie /pula na wygrane/ bieżąca - powiedzą - podaje dobre
a ilość dobije dziś do tak 8-10 mln zakładów
a ilość dobije dziś do tak 8-10 mln zakładów
Robal
tylko nie wszyscy umieją sprawdzić pule, u mnie tylko jedna babka zna się na tym, reszta zielona
tylko nie wszyscy umieją sprawdzić pule, u mnie tylko jedna babka zna się na tym, reszta zielona
jeśli pula dobije do 8-10 mln kuponów to będzie 26-27 mlna wtedy może pęknąć
wiesz...
sporo jest takich samych ...
zależy też, CO się wyturla
sporo jest takich samych ...
zależy też, CO się wyturla
takiego kuponu chyba nie ma nikt kosmos pierwszy raz mam takie liczby, raz dostałem kupon lotto i nic nie było a padło 6/6 w multi z kuponu lotto
no, kto wie - wszystko prawie być może
dlatego lubię czasem mieć dokładnie takie same liczby na wszystkich PuKonach
swoją drogą - ciekawe, jak mają ustawione te swoje generowanie - ile dubli idzie, i czy takimi "nieprawdopodobnymi, typu - 1,2,3,4,5,6 - też ?
- w tsn 1,2,3,4 - ktoś wlepił
dlatego lubię czasem mieć dokładnie takie same liczby na wszystkich PuKonach
swoją drogą - ciekawe, jak mają ustawione te swoje generowanie - ile dubli idzie, i czy takimi "nieprawdopodobnymi, typu - 1,2,3,4,5,6 - też ?
- w tsn 1,2,3,4 - ktoś wlepił
Pewne 66 I 78
dobra
bolek
po cichu Ci powiem -
nie mam aż tylu, w tym przedziale, tym niemniej -
powodzenia
wszystkim
bolek
po cichu Ci powiem -
nie mam aż tylu, w tym przedziale, tym niemniej -
powodzenia
wszystkim
jadłem ale na potuskowej diecie odpadki z pfu jaśniepańskiego tuska stołu
witamtrafiłem 6/6 w MM
sam nie moge w to uwierzyckupon mialem na kilka losowan od poniedzialku i dzis dopiero sprawdzilem
bez skanu w profilu niestety damian nie wierzymytaki mamy tutaj zwyczaj
hehehe domyslam sie heheskanu niestety nie bedzie zapomnialem fotke zrobic z tego szczescia