Wpisy 2 420 255 – 2 420 354
20 sierpnia 2015 14:07 → 20 sierpnia 2015 15:25, 100 wpisów
torsanie
Lewy...zawsze tak jest raz jest poniedziałek,a raz wtorek
zobaczę co mi wyjdzie...szaleć w zemście nie mam zamiaru
zobaczę co mi wyjdzie...szaleć w zemście nie mam zamiaru
ts
teraz czytam wczoraj archiwium ..kto dał 49 ..dokładnie >>aga32<<<
ja 49 tez miałem na kuponie i co z tego, jak teraz znowu lipa by była
ostatnie 10/10 z dzisiaj wyjątkowo długo 20 grudzień 2014 ciekawe co to przyniesie: 14,17,18,29,31,32,61,66,67,77 może 3 x 10/10
wiedzieć który zestaw pojawi się 3 raz oto jest pytanie ?
oto moje na wieczór
9,19,28,49,78,
16,19,20,65,78
14,28,63,66,78
7,15,17,66,75
7,17,64,66,78
9,19,28,49,78,
16,19,20,65,78
14,28,63,66,78
7,15,17,66,75
7,17,64,66,78
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
to ja też znikam cześć wszystkim
EstyMy
EstyMy...
Rewelacji by nie było, ale jakby db. ułożyć to można by mieć dzisiaj 6/6 na 14 sta
Wędrowca netowy
Z polstalej dziesiątki jest 3/10, tnj. db. pomysł.chyba stałe dziesiątki wysyłać...
a.z piątki nie wiem, bo.wróci do domku gdzieś ok. 17stej
a.z piątki nie wiem, bo.wróci do domku gdzieś ok. 17stej
W każdym razie: MoccaCaffe ma w.swoim profilu od Medei 8 plus dwa czyli dziesiątkę...
w którymś momencie, chyba po jej piątce zwróciłam na nią uwagę i w ciągu 14 losowań (przerwa 14) było już 2x 7/10, w tym ta 14 los. temu z plusem
Ta następna była wczoraj wieczorem..
Pewnie MoccaCaffe nimi nie gra
coś tak myślę..
w którymś momencie, chyba po jej piątce zwróciłam na nią uwagę i w ciągu 14 losowań (przerwa 14) było już 2x 7/10, w tym ta 14 los. temu z plusem
Ta następna była wczoraj wieczorem..
Pewnie MoccaCaffe nimi nie gra
coś tak myślę..
Posumowanie.
1. W całym teście trafiłem 9 liczb.
2. Liczby podejrzane opózniają się o jeden dzień. /3/5 z wczorajszych /.
1. W całym teście trafiłem 9 liczb.
2. Liczby podejrzane opózniają się o jeden dzień. /3/5 z wczorajszych /.
Dziwne, chodziły mi po głowie te liczby ostatnio i wpadła mi w oko ta.właśnie dziesiątka a jednak wczoraj, jako stałą, wysłałam inną
(stałych mam kilka i traktuje jak stałą też gotowce, które nie typuję)
(stałych mam kilka i traktuje jak stałą też gotowce, które nie typuję)
Albin.. .
Ta.dziesiątka to: 12,15,18,22,46,61,70,72,74,76
(ta ułożona dla MoccaCaffe),
(ta ułożona dla MoccaCaffe),
EstyMy.. .
Tak.
Tak.
Cd. Wczoraj w podejrzanych było tak.
--->> o1, 10, 18, 22, 43. ---->> 10 mi nie pasowała.
Dzisiaj było... 1 - 18 - 22.--->> nie wylosowali 43
--->> o1, 10, 18, 22, 43. ---->> 10 mi nie pasowała.
Dzisiaj było... 1 - 18 - 22.--->> nie wylosowali 43
Jutro do Testu MM dołożę ... 4 linijkę.. .
.....................................
.....................................
Jeżeli chodzi O TO JEDYNE, to tak...chyba, że masz na myśli jeszcze jakieś
(daty nie pamiętam kiedy był ten...ta niefortunna omyłka)
(daty nie pamiętam kiedy był ten...ta niefortunna omyłka)
Takie podsumowanie ogólne
Zakres testu obejmował liczby: o1 - 62.
Wylosowano tam ... 14 liczb. Trafiłem 9. Umknęło 5 liczb.
-------------------------------------------------------
Zakres testu obejmował liczby: o1 - 62.
Wylosowano tam ... 14 liczb. Trafiłem 9. Umknęło 5 liczb.
-------------------------------------------------------
hades jeżeli się nie wygrywa większych kwot to nie znaczy że kombinuja prawdopodobieństwo jest tutaj wystarczającym utrudnieniem
wpisz sobie wyszukiwarce oszustwo lotto i się pokażę filmik z Serbii
Wędrowca, to już może nie rozszerzaj go o czwartą linijkę
bo się tylko rozmyje
bo się tylko rozmyje
EstyMy.. .
Dobrze.. .
Dobrze.. .
Witam niewitanych
EstyMy, tak samo i jest u nas z losowaniami. FAKE FAKE FAKE gdybym Ci pokazał wykres jak oni ciągle zmieniają kulki i robią wszystko żeby ludzie tylko nie trafili to byś się za głowę złapała
Nie rozumiem, wciąż, na czym to polega ale te wylosowywane liczby zawsze pasują do dnia w którym zostały wylos. i państwa/kraju.
Od dawna mam takie wrażenie...
...
Od dawna mam takie wrażenie...
...
W miejscowości Elbląg padła wysoka wygrana w zdrapce Szczęśliwe linie
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Cześć MoccaCaffe
Zostawiłam Ci wiadomość wyżej nt.Twojej dziesiątki
Zostawiłam Ci wiadomość wyżej nt.Twojej dziesiątki
dziś w losowani powinny być liczby takie 25,30,36,52,58,62,73, a zostały zastąpione siedmioma innymi liczbami w celu żeby nikt nie trafił.
hades, jeżeli wiesz kiedy zmieniają kulki, to już jakby połowa.drogi.do.sukcesu, co?
O wykresach nie wspomnę
O wykresach nie wspomnę
hades powinny być takie liczby ? jasnowidzący ?
także moi drodzy, tłumaczyłem wam już, jak widzą że ktoś w Polsce skreślił 10 liczb poprawnie to przed losowaniem jest wszystko zmieniane.
EstyMy widzę, że pisałaś do mnie, przepraszam ale nie ma mnie przy monitorku w większości dnia..i dopiero jak zerknę jak teraz to mogę nadrobić kiedy mi pomysł wpadnie do konsultacji z mapką....
a co do liczb.... otóż często grałam liczbami od Medei i wtedy 2 może trafiły...(to kwestia losowań i kombinacji, które najmniej padają etc etc etc)..tak czy owak raz zdarzyło mi się wygrać liczbami mojej wróżki i wtedy stwierdziłam hmm za długo wysyłam i nic, zaczełąm zmieniać (mam swoją ulubioną kombinacje...moich wieloletnich liczb) dlatego jak kasy jest więcej to wtedy ewentualnie typuje z innymi liczbami. Niekiedy, tak jak niedawno, zdarzy mi się uzupełnić liczbami medeowymi zakład i wybieram 2 czy 3 liczby jak nie mam pomysłu, sprawdzam w testach czy było i siup na kupon. Dużo jeszcze nie wygrałam ale bywaja przynajmniej zwroty. trafiłam, już będzie teraz lekko ponad miesiąc chyba w realu 5/5 bez plusa i potem dwa razy 5/5 ale na sucho....także tak, 5 można wygrać....ale jeżeli idzie o większe kwoty to nie jestem tego pewna, w końcu musi być tak ustawione by był zysk a nie straty dla organizacji(co jest naturalne)
I uwierz mi grywam zestawami, któe powinny wpadac nie wpadają i po nawet ponad miesięcznym graniu dzień w dzień.... potrafią nie wchodzić a jak wejdą to wtedy kiedy odpuścisz akurat ich wysłanie.
a co do liczb.... otóż często grałam liczbami od Medei i wtedy 2 może trafiły...(to kwestia losowań i kombinacji, które najmniej padają etc etc etc)..tak czy owak raz zdarzyło mi się wygrać liczbami mojej wróżki i wtedy stwierdziłam hmm za długo wysyłam i nic, zaczełąm zmieniać (mam swoją ulubioną kombinacje...moich wieloletnich liczb) dlatego jak kasy jest więcej to wtedy ewentualnie typuje z innymi liczbami. Niekiedy, tak jak niedawno, zdarzy mi się uzupełnić liczbami medeowymi zakład i wybieram 2 czy 3 liczby jak nie mam pomysłu, sprawdzam w testach czy było i siup na kupon. Dużo jeszcze nie wygrałam ale bywaja przynajmniej zwroty. trafiłam, już będzie teraz lekko ponad miesiąc chyba w realu 5/5 bez plusa i potem dwa razy 5/5 ale na sucho....także tak, 5 można wygrać....ale jeżeli idzie o większe kwoty to nie jestem tego pewna, w końcu musi być tak ustawione by był zysk a nie straty dla organizacji(co jest naturalne)
I uwierz mi grywam zestawami, któe powinny wpadac nie wpadają i po nawet ponad miesięcznym graniu dzień w dzień.... potrafią nie wchodzić a jak wejdą to wtedy kiedy odpuścisz akurat ich wysłanie.
a to że dają komuś wygrać od czasu do czasu, to taktyczna zagrywka żeby zachęcić ludzi. i to oni decydują kiedy ma być wygrana i gdzie ma być wygrana zrozumiałe?????????????
EstyMy kochana dziewczyna jesteś hahaah dzięki za wiadomości i życzę Ci powodzenia zaciskając choć na chwilę kciuki!
hades każdy może mieć swoje zdanie do wszystkiego