Wpisy 2 418 856 – 2 418 955
18 sierpnia 2015 21:54 → 18 sierpnia 2015 22:17, 100 wpisów
medusia idąc tropem kondzia cholero jedna co ty zrobisz z takom kasom???
krzysio o tej porze kitchen? chyba sypialnen???
kto to wie medea...czekam na 25,26,27,28 i chyba sie nie doczekam...ale tenzaklad mam akurat jeszcze do jutra
medusia a co kondziu nadworny przewidujący???czy jakowyś panoramix???
kondziu 18 ci się zachciewa...no powiem żonce...
idę takim tropem, że w dzień wskazania i później nie weszło praktycznie nic z mojej żelaznej dziesiątki więc jak nic praktycznie nie weszło z 7,14,23,28,42,43,56,60,76 to moze to jest klucz do sukcesu w następnych dniach w grach innych niż mm
kurna muszem siem isc myc a mi siem nie chce i co tu zrobic???
kondi raczej 13,15,16 ale z farciarzem dzisiejszym nie będę się spierać
Widzę, że lotto się z nami bawi. 4 takie same numery w lotto i lotto plus.
Pasko.
Bo to jest "najsłabszy" okres(w domyśle, Wtorek-Czwartek) do wzrostu kwoty..
Potwierdziło sie niejednokrotnie, nawet przy rekordowej wygranej z Gdyni, przewiwywane było 35mlnm wygrane było jka wiadmo 33, no prawie 34mln PLN.
Natomiast jeśli i dziś, i w Czwartek nie będzie głównej wygranej,
to w Sobotę 35mln PLN. Ale to na razie melodia przyszłości.
Bo to jest "najsłabszy" okres(w domyśle, Wtorek-Czwartek) do wzrostu kwoty..
Potwierdziło sie niejednokrotnie, nawet przy rekordowej wygranej z Gdyni, przewiwywane było 35mlnm wygrane było jka wiadmo 33, no prawie 34mln PLN.
Natomiast jeśli i dziś, i w Czwartek nie będzie głównej wygranej,
to w Sobotę 35mln PLN. Ale to na razie melodia przyszłości.
no nie brudna nie mogem isc bo siem zadrapiem...
Ostatnio odświeżanie czata zostało przyśpieszone 2 razy ... mam nadzieję, że jest to odczuwalne na plus
ooo lucynka jak siem obłowiła...
zgrywus nie...w wałkowalni...
ile jeszcze trzeba czekac, żeby sie doczekac czy rozbili kumulacje czy nie?
isla mam 6/10 bo pomyliłam cyferki przy przepisywaniu na kupony liczb z notatki zrobionej w biegu w pracy
jo kondziu jo...
gdyby prawda zawsze leżała po środku...
pięknie byłoby...
i prosto
pięknie byłoby...
i prosto
medusia ty ślepoto okulary sobie kup...
chociaż po środku to na pewno nie będzie ... jeśli będzie to albo 25 albo 30. Ja myślę, że szansa na to drugie również istnieje
3/5 w minii 2 zl w katastrofie. reszta kosz
Esty po śroku to wiesz co masz...okrągłę jak stół i ryczy jak wół...
normalnie muszem siem odstresowac przy was bo w pracy to raczej to płaczu niż do śmiechu...tak ze wybaczcie moje poczucie humoru ale muszem se dać upust...
Pasko.
Jednego byłem na dziś pewien, że pula realna 'przebije' przewidywalną.
I jak się okazało, miałem racje, bo już ok. 16ej w puli było prawie 20mln PLN.
I nie miałbym nic przeciwko, żeby "show" pt."kumulacja ciąg dalszy" trwała
Jednego byłem na dziś pewien, że pula realna 'przebije' przewidywalną.
I jak się okazało, miałem racje, bo już ok. 16ej w puli było prawie 20mln PLN.
I nie miałbym nic przeciwko, żeby "show" pt."kumulacja ciąg dalszy" trwała
895. No, nie wiem co powiedzieć Islandorka, oprócz tego...że nie rozumiem
takiego rdz. poczucia humoru
takiego rdz. poczucia humoru
no jesazcze siem czepiajom...to sem idem,....
isla miłych snów właśnie że nie kupię byle tylko dalej robić takie pomyłki
Esty trudno,...się mówi...widać jesteś z tych bułkę przez bibułke...
Prawdopodobieństwo, że trafię 4 w lotto to 1 do 1032 czyli prawdopodobieństwo że trafię dwie 4-ki z rzędu to 1 do 1 065 024 (1032 * 1032) ? Jeżeli nawet tak to chyba to, że trafię dwie takie same 4-ki z rzędu jest jeszcze mniej prawdopodobne niech mnie ktoś skoryguje jak się mylę.
panoramix kope lat...
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
panoramix widzisz nawet nie można pożartowac bo tu jak i w pracy słoma z butów co niektórym powązniakom...odechciewa sie nawet gadac...
nie ma co kombinować tylko zatypować i lulu bo niestety dwa dni do urlopu i roboty mnóstwo w pracy
Jakie jest prawdopodobnieństwo trafienia w lotto i lotto plus czterech takich samych liczb. Przecież to zwykły kant i to widać gołym okiem.
nadworny magu co tam słychowac i jak wygrane???
kłaniam się nisko
Pasko, zrób takie udogodnienie dla typujących ciągle same liczby do Ligi typujących i niech one będą już podstawione do formularza, lub chociaż zlikwiduj te pojecyńcze okienka do których trzeba wpisywać pojedynczo liczby co sprawia, że nawet przekopiować nie można całych zestawów. Chyba nie zrobi to różnicy w ruchu na stronie, także...?
tylko nie umiem policzyć prawdopodobieństwa na dwie takie same 4-ki z rzędu
no nawet kierownik sie przychyla dzieki!!!
Jest tu jakiś matematyk ?
lucky 2+2 = 4...a co???
kurna a moze 5???
ale jak, że dwie takie same czwórki... że w tym samym zestawie masz 2 razy 4/6, czy że padają dokładnie te same 4 liczby z Twoich 6 ?
Tak jak dzisiaj wyszło w lotto i lotto plus. Czy w dwóch losowaniach z rzędu takie same 4 liczby z 6.
panoramix kurna nie wiedziałam ze taka dobra jestem z matmy??/skąd mi się to wzięło???
Pasko Panie dlaczego nie można typować w dziale pewniaki?
mu chodzi o to ze wylosowane zostaja 2 takie same czworki z 6 liczb losowanych z 49 pasko
Czyli*
fajnie z Wami ale cza....pa....
i po raz kolejny zajmę miejsce poza podium w lidze
isla trzymaj się
isla trzymaj się
Phi nawet trójki nie trafiłem ani że swoich ani z chybika a co dopiero kumulacje trafić pies ich ***ł
to, że w Lotto i Lotto Plus 4 takie same liczby to 1 do 1032
Tak naprawdę losowanie Lotto i Lotto Plus nie są od siebie zależne... są oddalone w czasie o kilkadziesiąt sekund, ale równie dobrze mogłyby być oddalone o kilkadziesiąt lat
Czyli zaczyna się losowanie Lotto Plus i typujemy .... typujemy 6 liczb, które padły nieco wcześniej w Lotto. Ot "szóstka" jak każda inna... szansa, że padnie 4 trafienia jest 1 do 1032.
Tak naprawdę losowanie Lotto i Lotto Plus nie są od siebie zależne... są oddalone w czasie o kilkadziesiąt sekund, ale równie dobrze mogłyby być oddalone o kilkadziesiąt lat
Czyli zaczyna się losowanie Lotto Plus i typujemy .... typujemy 6 liczb, które padły nieco wcześniej w Lotto. Ot "szóstka" jak każda inna... szansa, że padnie 4 trafienia jest 1 do 1032.
bo to zwykły kant jest i tyle dużo ludzi puszcza z plusem a więc żeby nie dać wygrać nikomu wybrali sobie najbardziej korzystną opcję
Pasko, albo taka opcja/przycisk jak w Lotto "zagraj ponownie na kolejne losowanie" tu by się przydała, a formularze mogły by być puste, by inni sobie mogli sobie zmienić liczby...
jaja by byly dopiero jak by wylosowali 2 takie same 6
Bonus Multi Multi: 840 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
pasko według jakiego wzoru to policzyłeś że ci wyszło 1 do 1032 chyba jakaś marsjańska matematyka u ciebie