Wpisy 2 418 155 – 2 418 254
18 sierpnia 2015 01:55 → 18 sierpnia 2015 08:22, 100 wpisów
no właśnie ja co wieczór dopinguje Gonzage a tu taki spadek, proponuje żeby Pasko zbanował wszystkich typerów którzy są przed Gonzo
gonzaga
Chciałem napisać Sorki.
Ale Ja tak mam z Jocią o prawie zawsze.
Gówniano mnie raz potraktowała, a Ja nie jestem Św. Teresą.
To tej pory nie było przepraszam, więc Ja przepraszam Was,i przez ostatnich kilka latek musicie zrozumieć cierpliwość Pasko. Do tej pory nie zablokował Mnie, ani takiego mojego wpisu. I tak nie jestem złośliwy, tylko dałem wyraz mojego sentymentu dla Joci, którą i tak szanuję.
Chciałem napisać Sorki.
Ale Ja tak mam z Jocią o prawie zawsze.
Gówniano mnie raz potraktowała, a Ja nie jestem Św. Teresą.
To tej pory nie było przepraszam, więc Ja przepraszam Was,i przez ostatnich kilka latek musicie zrozumieć cierpliwość Pasko. Do tej pory nie zablokował Mnie, ani takiego mojego wpisu. I tak nie jestem złośliwy, tylko dałem wyraz mojego sentymentu dla Joci, którą i tak szanuję.
No cóż,gdyby mi cały czas "szło" to bym się z Wami tu nie bałwanił,tylko bym siedział w LasVegas
Gonzga ale ten dreszczyk emocji i rozmowy na wysokim poziomie w doborowym towarzystwie, zaraz byś zatęsknił za tym wszystkim
Ach. Znowu literówka.
Napiszę raz jeszcze; Jocia głupia cipa.
Nie jestem złośliwy, tylko sentymentalny.
Wpis idzie,bo mnie nigdy nie przeprosiła.
(tak myślę)
Szacun Wszystkim.
Pozdrawiam.
Napiszę raz jeszcze; Jocia głupia cipa.
Nie jestem złośliwy, tylko sentymentalny.
Wpis idzie,bo mnie nigdy nie przeprosiła.
(tak myślę)
Szacun Wszystkim.
Pozdrawiam.
Masterli ooo właśnie
tęsknił by prędzej czy później by tu wrócił
tęsknił by prędzej czy później by tu wrócił
Lucyna
Właśnie mnie obraziłaś.
To nie było tłumaczenie się, tylko wyjaśnienie.
Właśnie mnie obraziłaś.
To nie było tłumaczenie się, tylko wyjaśnienie.
dobra o 9 trzeba się dźwignąć, będę pomału uciekał, dobranoc wszystkim, Lucyna , Gonzaga, Ksings
2 418 170. Lucyna 2015-08-18 (02:10)
i kto tu jest obrażalski?
Tak jakoś wyszło, że od jakiegoś czasu mam co jeść dzięki programowi Viltomierz. Żadnych rewelacji, ale wciąż mam co jeść. Obrażalski bardzo nie jestem. Trzeba sobie na pewne określenie wybitnie zasłużyć. Pozdrawiam, i życzę sukcesów w grach.
i kto tu jest obrażalski?
Tak jakoś wyszło, że od jakiegoś czasu mam co jeść dzięki programowi Viltomierz. Żadnych rewelacji, ale wciąż mam co jeść. Obrażalski bardzo nie jestem. Trzeba sobie na pewne określenie wybitnie zasłużyć. Pozdrawiam, i życzę sukcesów w grach.
<< Dzień dobry >>
Szpiegów 55.
Za oknem +16.
Zimno.
Zimno.
45 lub 54.
To ze snu.. .
......................................
20 w rezerwie.
To ze snu.. .
......................................
20 w rezerwie.
Lewy.. .
Upały się już skończyły.. .
Będzie coraz zimniej, bo wieje z północy.
Będzie coraz zimniej, bo wieje z północy.
Teraz:
Suwałki: +12.
Wrocław: +21.
................................
/podaje najzimniejsze i najcieplejsze miejsce w Polsce/.
Suwałki: +12.
Wrocław: +21.
................................
/podaje najzimniejsze i najcieplejsze miejsce w Polsce/.
Trochę popada na południu Polski.
Dusia. .x100
Deszcz może padać w górach.
Dzisiaj zrobię próbny Test MM.
Wędruś to tylko 3 ulice w Katowicach mają ograniczenie do 30 km nie całe teraz w radiu mówili
Za 3 dni w Suwałkach może być rano aż ... +5.
Lewy.. .
Jak dojdę w Teście MM do 12/20 to ... zagram.
Jak dojdę w Teście MM do 12/20 to ... zagram.
nad liczbami do multi mini i lotto niby mam nawet oprócz mini zatypowane pisałem wczoraj wieczorem male propozycje choć w dużego oile komulaji nie przedluza to się nie zdziwie jak 1 osoba ja zgarnie choć ho wie czy kto kolwiek wygrywa ale chociaż 4/6 bedzie a co do multi swierzbia mnie 30
4 godziny temu zatrzęsła się ziemia koło ... Sosnowca.
Wstrząs miał siłę 3,2 M.
Wstrząs miał siłę 3,2 M.
Cześć wszystkim
dusia
Fragmenty wyłączone
Strefa "Tempo 30" obejmuje obszar ograniczony autostradą A4 oraz ulicami: Francuską, Mikołowską, Drogową Trasą Średnicową oraz ulicami Sokolską i Dudy-Gracza. Wyjątkiem są niektóre fragmenty ulic śródmieścia oraz arterie wyprowadzające ruch z centrum - Mikołowska, Francuska, Sokolska, gdzie można jeździć z prędkością 50 km/h.
A teraz..zmykam właśnie TAM - masakra
Powodzenia
dusia
Fragmenty wyłączone
Strefa "Tempo 30" obejmuje obszar ograniczony autostradą A4 oraz ulicami: Francuską, Mikołowską, Drogową Trasą Średnicową oraz ulicami Sokolską i Dudy-Gracza. Wyjątkiem są niektóre fragmenty ulic śródmieścia oraz arterie wyprowadzające ruch z centrum - Mikołowska, Francuska, Sokolska, gdzie można jeździć z prędkością 50 km/h.
A teraz..zmykam właśnie TAM - masakra
Powodzenia
Jocia pobiegła do ... pracy.
Nawet ...rowerzyści którzy przekroczą 30km/h mogą być ... karani.
Piękny i przyjazny kraj dla Polaków,
Nad Polska rozbudowuję się ... wyż, a to oznacza, że deszcz odsuwa się od Polski na co najmniej ... MIESIĄC.
Wniosek jest taki:
Sahara wkracza do ... Europy.
Wniosek jest taki:
Sahara wkracza do ... Europy.
Przerwa na ...