Wpisy 2 417 713 – 2 417 812
17 sierpnia 2015 16:51 → 17 sierpnia 2015 19:40, 100 wpisów
Majpan..wiesz wszystko się okaże po losowaniu..ale gram za wygrane
Cześć ale niewiele brakowało mam 4/5 tyle że typując o 14:00 tylko 55 nie weszła i 5/10 w pierwszej piątce liczb też 4 weszły. Szkoda że nie zagrałem i nie spodziewałem się tego znowu weszło 1 2 3 4 5 ktoś tak z was zagrał to gratuluje. I byłem u pani na korepetycjach matematyka nie jest aż taka trudna ale trzeba ćwiczyć i rozumieć zadania.
O czym ty myślisz kolego ona ma męża i syna około 45 lat. Aha może o 21:40 też padnie 1 2 3 4 5 ?
spook chodzi ci o język czy coś innego ?
krzysztof 45 lat jak wyględna to ujdzie a mąż nie musi wiedzieć; jak byś był pilny uczeń to na matme może policzy mniej
krzysztofie CCCP ...za pózno juz wiedziałeś..1,2,3,4,5 ..nic nie przejmuj ty wygrasz kasa dla dziewiucha ..
krzysio...ty nie dać 1.2.3.4.5 i teraz jujceć krzychowi C----A on się przygotowuje na formułe f-1 i do matury
3-5-7-9-19 tak zagrał drapek na wieczór
do kondi:- wysłałem wtedy tą 9/9 i 5/9 było ale bez+
dziś na 3szt sz.lini 2x18zł
do kondi:- wysłałem wtedy tą 9/9 i 5/9 było ale bez+
dziś na 3szt sz.lini 2x18zł
hej na wieczor 5 kaskaderowwyslalem sobie juz do soboty po 5 kaskad na kazdy dzien i lotto plus 5 zakladow na dwa losowania. nie chce mi sie coddziennie do kolektory chodzic
ale pierony nie chcą mi dać ani 5/6 w keno ani 50zł w drapceo wyższej wygranej nie wspominam...
1000zł w kaskaderze idzie łatwiej zdobyć niż w krzyzówce po 3 i trudniej niż 6/6 w mm
paulo ...no dobrze ..ja skąd moom wiedziałem 1,2,3,4,5 .. a ty nie jesteś suuper mózgu nie wiesz
raz mi sie udalo trafic ten tysiac w kaskadera, 2 lata temu w czerwcu.ale tylko raz.a ile kuponow wyslanych przez te lata co w to gram ze ho ho i 7 razy mialem 10/12
z 2tyg. temu zagrałem jednorazowo w/w zestaw ale nic nie było wtedy
drapek masz racje.gorzej trafic 1000zl w kaskade niz 6/6 w mm.roznica 1500 szans
ale jest 6 razy latwiej trafic 11/12 kaskade niz 5/6 lotto
jeśli ktoś chce wyrwać 1000zł z totalizatora, to kaskader powinien mieć w swym portfolio
damian tak wynika z prawdopodobieństwa, a po drugie i chyba najważniejsze to mieć farta potrzeba- średnio dziennie daja 20 kuponów kaskady z 1000zł
damian tak wynika z prawdopodobieństwa, a po drugie i chyba najważniejsze to mieć farta potrzeba- średnio dziennie daja 20 kuponów kaskady z 1000zł
kolezanka w ciagu 3 miesiecy trafila 2 razy tysiaka w kaskadzie.poprostu szczescie jak w kazdej grze.20 osob to kropla w morzu na cala polske. w polsce jest 915 miast juz o wsiach nie wspomne
1;8657
podobne jak w kaskadzietylko kaskada jest ponad dwa razy tansza
nawet w zdrapkach po dyszce 1000zł jest jeszcze trudniej drapnąć niż właśnie w kaskaderze...
dlatego wlasnie gram w kaskade niz w te zdrapi drapek. a pozatym tam masz 6 mln losow a kaskaderow masz okolo 1,3mln
zdrapka kosztuje 10zl sztuka a kaskader 2zl tylko.i w kaskaderze masz szanse na 250 k
dokladnie drapek
czasem puszczę kaskadę, szczególnie jak w poprzednim losowaniu pada mało 1000zł, lub dawno nie padła główna
ja gram w nia bardzo duzo ,od poczatku miesiaca po 5 dziennie puszczam.czesto wpada 8zl i jest na gre na nastepny dzien
ale z tego co pamiętam, to ty i basia z mp mileliście po tysiaczku, nie wiem czy komuś jeszcze siadło
najbardziej mnie irytuje tylko te 25zl za 10/12.to smiech na sali.przy tym prawdopodobienstwie trafienia powinno byc tam minimum 75zl
to jest jak tafic 5/6 w MM praktycznie
no ale za 2zł masz szansę na tego tysiaka- zresztą sam sie przekonałeś; a jakby zamiast 25 dawali 50- może by ludzie wiecej grali; ludziska w tym ja bardzo się cieszą jak np. drapną 50zł w losie po 2, czy nawet po 5
50zl to minimum tam powinno byc.10/12 w kaskade jest bardzo ciezko trafic.2 tygodnie temu w niedziele mi tak siadlo
tak jak piszesz okolo 20 wygranych 1000zl na cala polske pada w kaskadzie, i czlowiek sie codziennie wkurza kto to trafia ze ja trafic juz tak dlugo tego nie moge hehe
i jeszcze jedno: kaskada jest losem, a nie grą liczbową
mykam nabyć 1losa
jak ją wprowadzili 2x miałem po 25zł i za każdym razem gdy mi ją proponował kolektor
generalnie może z 3-5x miesięcznie kupuję po 1szt
powodzonka w takim razie hej
mykam nabyć 1losa
jak ją wprowadzili 2x miałem po 25zł i za każdym razem gdy mi ją proponował kolektor
generalnie może z 3-5x miesięcznie kupuję po 1szt
powodzonka w takim razie hej
hej drapek
oby ci wpadl
TS ... to dobrze jest skalkulowane i obliczone do możliwośći i ceny zakładu ,
1000zl hehe
podobno ktos wygral tysiac w kaskadzie i za ten tysiac wyslal.300zl nakulal lacznie z tego
kupcie se dziś po kakskadzie- może dziełem przypadku po tysiaku nam dadzą wszystkim
2zl komus wpadnie napewno
paulo3 ...
kaskada to tylko na hibika ,, w multi można wybrać jakieś liczby , jak ktoś ma dobre wyczucie to coś wpadnie ,,
kaskada to tylko na hibika ,, w multi można wybrać jakieś liczby , jak ktoś ma dobre wyczucie to coś wpadnie ,,
hej krasnalka
krasna ..bardzo łatwo kreślec jak małe dziecko 1,2,3,4,5 i buum kasa ..wiecej osób wygrają 133 osób niz kiedyś
Krasnalka.. .
Krasnalka.. .
Na 1 wpis czekałem z minutę zanim się pojawił.
A w międzyczasie zrobiłem drugi.
A w międzyczasie zrobiłem drugi.
witam
Wizard.. .