Wpisy 2 417 228 – 2 417 328
16 sierpnia 2015 22:07 → 16 sierpnia 2015 23:58, 100 wpisów
krzysio: nie kapuje o co kaman w twoim poście
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
gryks76 lubie oko nacieszyc
Bonus Multi Multi: 810 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
o padla glowna w katastrofie hehe. mam 5 kuponow zaraz bede sprawdzalaz sie boje hehe
przyznam ze i tak dalem ciala bo nie wierzyłem zbytnio ze może być 24 zamiast niej dalem 33 a było by 8/10 ale to nauczka na przyszlosc ze trza wierzyc
no dobra postaram się zaraz dac skana lub jutro dam inf tutaj lub tobie do kg
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Ekstra Przekręt bez wygranej.
Multi bez wygranej.
albo Ekstra Depresja jak ktoś dużo stracił kasy
W Katastrofie padła wygrana.. .
Oprócz mnie jeszcze w 15 profilach widnieje "Rzeszów" w polu miasto jak sobie sprawdziłem teraz Planuję dodać opcję "ulubiona kolektura", gdzie będzie można wybrać kolekturę w której najczęściej się gra z listy: http://www.multipasko.pl/kolektury-lotto/
No i może wyszukiwanie osób których ulubione kolektury są najbliżej mojej ulubionej kolektury, itd.
No i może wyszukiwanie osób których ulubione kolektury są najbliżej mojej ulubionej kolektury, itd.
w dupe 2zl tylko w katastrofie
"Szacowana ilość zawartych zakładów dla poszczególnych wariantów gry" w tym mieszczą się razem kupony z plusem i bez?
dopisano zaległe wygrane Kaskady... wczoraj był brak głównej wygranej. Tak więc ta informacja tyczy się wczoraj. Skasuję ją żeby nie było zamieszania. Dzisiaj padła główna wygrana w Kaskadzie.
Pasko: a gdzie leży twoja szczęśliwa kolektura???
Pasko z kad ty wiesz ile zakladow jest puszczone danej gry?/na stronie lotto nie ma nigdzie takiej informacji
Może ulica Lubelska???
Pasko
a skąd były wczorajsze dane o ilościach i kwotach dla mini ? - 2 zeta i 300 tysi 3/5, cztery czwórki ? Możesz słowo w tym temacie ?
a skąd były wczorajsze dane o ilościach i kwotach dla mini ? - 2 zeta i 300 tysi 3/5, cztery czwórki ? Możesz słowo w tym temacie ?
tam padła ostatnia szóstka w Rzeszowie
szczęśliwy milioner zagrał systemem 7
i wygrał ponad 3 mln
zgrywus: zgadza się... chodzi o ilość zakładów Multi Multi.... nieważne z Plusem czy bez.
byłem tam kilka razy rowerem, żeby zagrać, ale doszedłem do wniosku, że kolektura nie ma wpływu
billgates007: na Zaleziu jest super kolektura w której kilka razy padały wysokie wygrane:
ul. Krokusowa 2
ul. Krokusowa 2
chyba że ktoś chce zataić fakt przed bliskimi, to wtedy puszcza zakłady w kolekturze, która jest daleko, i w przypadku ewentualnej wygranej nikt nawet nie pomyśli że to właśnie ta osoba wygrała
http://www.multipasko.pl/wysokie-wygrane/miasto-3905.html
W 2013 roku padła tam główna wygrana w Kaskadzie i w Mini Lotto.
A w 2010 roku ktoś wygrał 3 miliony w Lotto.
W 2013 roku padła tam główna wygrana w Kaskadzie i w Mini Lotto.
A w 2010 roku ktoś wygrał 3 miliony w Lotto.
Pasko znasz kogos osobiscie kto trafil 1000 w kaskade?juz nie mowiac o 250k. i czy ty grasz w ta gre?
ja tam gram i szczęścia w niej nie mam... niestety
chciałem powiedzieć do wtorku oczywiście
kiedys udalo mi sie w interencie znalesc skan 6/6 w lotto.28 mln wygrana byla i jeden zaklad. ale czy to nie byl fotomontaz tego nie wiem
Damian to naciesz oko jest skan slowo się rzeklo ale prędko bo chce dac spowrotem szynszyla swojego zabojce o 23 zmianiam
dzięki za ten link Pasko
teraz będę puszczał na Słowackiego dodatkowo
zgrywusiuuu ..a ty miałes co moossss 3/3 ..dziś nie Śpiej sie za 3 los poczekaj i okeY
gratuluje gryks76
tylko muszę znaleźć ten punkt, pewnie niedaleko Filharmonii
o i Zygmuntowska jest
ciekawe czy na Krokusowej ktoś grał na chybił trafił
ale pewnie własne liczby
w każdym bądź razie we wtorek nie gram na Krokusowej, bo jak ktoś trafi tam, to będą podejrzenia
ja tam gram na chybił trafił i powiem wam, że nic tam nie trafiłem
uściśnijmy Paskopierwsza wartość to są wszystkie kupony zawarte na daną ilość skreśleń, a przy zmianie na dole tabeli przechodzimy tylko do kuponów zagranych z plusem zgadza się?
dosłownie nic, nawet jednej liczby
ale chyba ktoś wygrał na chybił trafił
widać to szczęśliwa kolektura - tak pokazuje historia
teraz muszę zacząć myśleć abstrakcyjnie w stylu najciemniej jest pod latarnią i wykorzystać to szczęście
dzięki to jak nacieszyles oko to daje szynszyla a jutro może powalczę zobaczy się z jakim skutkiem nie ma co szalec mam 2 zmiane od jutra tak wiec zakładzik na 2 losowanka może z takimi liczbami
53 55 58 44 33 04vna ta chwile doloze może dziś na pewno jutro pozostale 5 liczb może przyniosła szczęście choćby takie jak dzis puki co kolorowych zmysłowych bez pierzynki ani niczego w taka parna duszno noc dobranocka
53 55 58 44 33 04vna ta chwile doloze może dziś na pewno jutro pozostale 5 liczb może przyniosła szczęście choćby takie jak dzis puki co kolorowych zmysłowych bez pierzynki ani niczego w taka parna duszno noc dobranocka
pójdę na Słowackiego 16, jakby co, tam ktoś trafił 7 milionów z hakiem
puszczę dwa razy systemem 7
a Krakowska 20 to jest Galeria NOWY ŚWIAT
tam również nie miałem szczęścia, raz trafiłem 3-kę w LOTTO PLUS
mój kolega gra w TS-a
i powiem szczerze, bez większego efektu
więcej włożył, niż wyłożył
dobra, życzę wszystkim udanego wieczoru
nie przejmujcie się tym, że nikt z was nie wygrał samochodu marki MINI
bo to graniczy z cudem, żeby coś zdobyć w LOTERIADZIE
życzę kolorowych snów, i jutro z powrotem, do pracy rodacy
Dobra wiadomość.. .
Burze zanikają...
Burze zanikają...
oby ktoś we wtorek to rozwalił, tego wam życzę na DOBRANOC
zgrywus ..jak ty jutro tu podajesz twoje 3/3 ..moje zdanie nie bedzie ile ma być czekaCi narazie idom do kitchen załaduje akumulator w laptopie
zgrywus: nie zgadza się... obydwie tabele tyczą się tego samego... tylko jedna wartości wygranych, a druga udziału danej ilości skreśleń.
Czyli spośród wszystkich kuponów, 46,25% z nich była na 10 skreśleń, a 9,77% na 9 skreśleń.
Noc zapowiada się SPOKOJNA.. .
Pasko mówię tylko o tej drugiej tabeli i pod nią jest przełącznik aby zobaczyć ile było kuponów zawartych plusem
Cześć wszystkim
2 417 043. niskopochylony 2015-08-16 (20:49) Sri Lanka
21:40
8,14,15,23,34,41,60,61,62,69 .... tia..wróciło
zmykam
2 417 043. niskopochylony 2015-08-16 (20:49) Sri Lanka
21:40
8,14,15,23,34,41,60,61,62,69 .... tia..wróciło
zmykam
jest pewna nieścisłość bo liczba ogólna zawartych kuponów powinna ZAWSZE być większa od liczby kuponów z plusem
ilość wygranych w Multi Multi musi być zawsze większa lub równa wygranej Multi Multi Plus.... ponieważ każda wygrana w Multi Multi Plus jest również wygraną w Multi Multi.
Pasko tylko biorę pod uwagę 2 tabelę o szacowanej ilości zawartych zakładów
Innymi słowy, jeśli trafisz 4/10 z PLUS-em, to Totalizator umieści Cię zarówno w tabeli wygranych Multi Multi 4/10 jak i Multi Multi Plus 4/10 ... natomiast w drugą stronę to oczywiście nie działa
1/1 wszystkich zagranych kuponów jest 108 podczas gdy tych z plusem 160
zgrywus: tu jest brana pod uwagę wyłącznie opcja Multi Multi ... bo ona mówi o tym ile zawarto zakładów ... to czy było z Plusem czy nie to nie podaję.
Faktycznie wypłacone ilości wygranych są tutaj połączone dla Multi Multi i Multi Multi Plus ... natomiast szacunkowa ilość zawartych zakładów jest rozbita osobno na Multi Multi, a osobno na Multi Multi Plus.
Dochodzi tu do sprzeczności, ponieważ matematycznie mówiąc Multi Multi Plus na 1 liczbę zdarza się 20 razy rzadziej w Multi Multi Plus niż w Multi Multi.
W pierwszym wypadku mamy bowiem aż 20 szans z 80 liczb, że któraś będzie naszą 1/1.
W drugim wypadku mamy tylko 1 szansę na 80.
Tak więc skoro padło 27 wygranych 1/1 w Multi Multi, znaczy się, że puszczono 4 razy więcej zakładów niż wygranych (szansa 1 do 4), więc zakładamy, że wysłano 108 zakładów.
Gdyby nawet wszystkie 108 zakładów puszczono z Plusem, to statystycznie wciąż powinna paść tylko 1 wygrana z Plusem.... bo żeby padło 2 wygrane z Plusem to pasowałoby 160 zakładów puścić.
No i stąd ten "rozjazd". Po prostu padło nad przeciętnie dużo wygranych z Plusem, w stosunku do bez Plusa.
W pierwszym wypadku mamy bowiem aż 20 szans z 80 liczb, że któraś będzie naszą 1/1.
W drugim wypadku mamy tylko 1 szansę na 80.
Tak więc skoro padło 27 wygranych 1/1 w Multi Multi, znaczy się, że puszczono 4 razy więcej zakładów niż wygranych (szansa 1 do 4), więc zakładamy, że wysłano 108 zakładów.
Gdyby nawet wszystkie 108 zakładów puszczono z Plusem, to statystycznie wciąż powinna paść tylko 1 wygrana z Plusem.... bo żeby padło 2 wygrane z Plusem to pasowałoby 160 zakładów puścić.
No i stąd ten "rozjazd". Po prostu padło nad przeciętnie dużo wygranych z Plusem, w stosunku do bez Plusa.
ogólnie statystyka wygranych 1/1 w Multi Multi jest dość marginalna i niezbyt dokładna, ponieważ jest bardzo mało zawartych zakładów tego typu.
prawdopodobieństwo a statystyka to dwa różne światy a to nie koniec drogi w labiryncie
zgrywus ,,,postaw plusa 1/1 ..liczby od 1 - 80 ..kosztuuje 400 zł do wysłania TS