Wpisy 2 410 889 – 2 410 988
10 sierpnia 2015 17:18 → 10 sierpnia 2015 20:01, 100 wpisów
To tylko jeden krok do szczęścia został i upragnionego papieru.
O USA myślałem wyjechać i zrobić karierę boksera to jest myśl.
Serw, nie wiem.. nie zwracam uwagi na spiochy, to tylko 1/80 z liczb
Dlaczego ludzie się nie myją. Chyba z maską trzeba będzie wsiadać do MPK
jocia się uczyla tak jak ja tu nikt za ciebie przez neta zadań niezrobi jak nie rozumiesz matmy to koniec
Sporo umiem co.
a ten dalej swoje haha zamiast więcej robic niż pisać gadac to ten o usa o boksie zaraz będzie formula jeden potem wozny wujek schemat jak ta lala haha a jeszcze kobiety ta się podoba tamta mam kolege 43 lata od 20 lat tak gada dalej sam z mama
Czy to takie trudne zdobyć 15 punktów naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 50 ? A jednak.
może jedna, mogą obie wejśc.. może i inna.. nie wiem , teraz o 14:00 nie było dziewąitek
gryks76 zadam ci inne pytanie to jak najprościej zdobyć 15 oczek dostaniesz zobaczymy co no dawaj co pół litra pasuje ?
2 410 908. krzysztof c 2015-08-10 (17:23)
gryks76 zadam ci inne pytanie to jak najprościej zdobyć 15 oczek dostaniesz zobaczymy co no dawaj co pół litra pasuje ?
Pół litra
Pół litra
gryks76 co milczysz ?
no dziękuję i do losowanka wysokich wygranych życzę
jociu
gryks ale nie za duzo lepiej woda
jociu
gryks ale nie za duzo lepiej woda
jocia dobra ty taka mądra a nie pomagasz.
Krzysztof i tak tego nie zakumasz jak matme ale uczyc się uczyc jeszcze raz uczyc
Człowiek o 3 lat dupę sobie zawraca językiem polskim i matematyką a każdy widzę w dupie do ma a gadania ile. A ja jednak jak by nie było staram się i walczę o maturę.
ty się nie staraj laskawco haha który sobie dupe zawraca a kto ci kaze sobie zawracać tym dupe może trza zawrocic było by tobie glowa
ale jesteś zabawny chcesz mature a bulwers ze sobie dupe zawracasz daj sobie siana lepiej bo nie zdasz matury jak co roku bo gdybys ja kumal bys zdal a tak lipa coz ważniejszy jest wozny co powie co wujek kim bys chciał zostać ale nie nauka wiec skoncz was i wstydu sobie oszczedz dorośnij
Żeby gdzieś dali informacje na co zwrócić szczególnie uwagę.
eh musze isc a tak fajnie było telenowela się kreci Krzysztof c nosi tytul czy uda mu się zdac mature jest rok 2050 niby się nic nie zmienilo poza nim zestarzał się
krzysztof c naucz się równania kwadratowego nierówności jak znasz te podstawy to zdasz maturę spokojnie
gryks76 ja uczę się i uczyłem więc o co ci chodzi. Przed 2010 25 lat nie było matury ja nie idę na takie studia ale ich widać to nie obchodzi chyba że nowy rząd to zmieni.
tak tak dadza ci informacje z rozwiązanymi dla madrych inaczej przepiszesz ba dla ciebie ułatwienie tylko się podpiszesz czas trwania matury 1 minuta
Z maturą czy bez i tak będziesz pracował na najniższej krajowej więc pomyśl czy Ci ona potrzebna
wkuj sobie jedno matmy się nie umie matme się rozumie lub tez i nie pierw nie powielaj bledow ale tobie to jak do slupa slup jak dupa i koniec czas na mnie mam dość tej telenpweli w której jesteś w roli glownej
witam wszystkich, Krzysztof najważniejsze co masz w głowie, a nie na papierze
To akurat bardzo dobrze umiem. Nawet twierdzenia Pitagorasa, Talesa, trygonometrię czyli co do czego bez tablic sin coś tg ctg, logarytmy, ciąg arytmetyczny czyli a2-a1=r w ciągu geometrycznym inaczej a2 dzielimy przez a1 =q. Potęgi i pierwiastki coraz lepiej usuwanie niewymierności, analityczna obliczyć długość odcinka, wyznaczyć współrzędne środka, układ równań, obliczyć równanie okręgu, obliczyć pola, objętości figur czy boków. umiem rachunek prawdopodobieństwa i statystykę. A również rozwiązywać równania i nierówności, wielomiany i nawet zadanie za 5 punktów gdzie często trzeba obliczyć prędkość lub czas.
Kolego czyli myślisz że zdam maturę ja do Szczytna chcę iść.
Krzysztof dobra nawet umiesz ale pytanie podstawowe czy rozumiesz
Co ty ciągle to samo.
Krzysztof a ty co chcesz zostać kolejnym porucznikiem Borewiczem ?
Witam!!! Krzysztof C-przez Ciebie zaczynam mieć koszmaryŚni mi się własna matura [sprzed ok.50lat]
ale daje jak tak jeszcze z tydzień to wypali jeszcze większą dziure budżetową Kopaczcei co będzie
60,61,62,63,64,65,66,67,68,69
31,33,35,69,39, 60,62,64,66,68
71,73,75,77,69 , 2,4,6,8,10
51,53,55,57,69, 2,4,6,8,10
41,43,45,47,69, 70,72,74,76,78
31,33,35,69,39, 60,62,64,66,68
71,73,75,77,69 , 2,4,6,8,10
51,53,55,57,69, 2,4,6,8,10
41,43,45,47,69, 70,72,74,76,78
Cześć Wszystkim.
-------
Krzysztof C,
masz prawo walczyć o swoją maturę. Ja, też walczyłem, nie mogłem zdawać z moją klasą, walczyłem sam poprzez później CKU. Na studia dzienne poszedłem w wieku 25 lat. Nie "dojąc" zresztą ani centa od Rodziców bo nawet nie byłoby możliwości "dojenia" gdybym nawet chciał oczywiście, nie chciałbym). I utrzymując się samemu. To było (matura) dla mnie tylko narzędzie po to aby "zrobić" studia. Byłem i jestem matematycznym "matołkiem". Jestem po prostu humanistą. Może nawet artystą. Nie przeszkadza mi to w tworzeniu algorytmów typujących (bukmacherka) czy teraz, algorytmu dotyczącego liczb na MM. TYLKO, ŻE: nie zamęczałem innych swoimi problemami. Owszem, jest Rodzina i są przyjaciele ale konkretnie w tym miejscu, znalazłeś się na forum z zakresu gier losowych (liczbowych). Rozumiesz to? Może adekwatnym dla Ciebie byłoby znalezienie forum maturzystów czy abiturientów? I DRUGIE "TYLKO, ŻE": nie każdy musi mieć maturę. Nie każdy musi mieć studia. Nawet, jeśli sobie tego życzy lub pragnie. Nie wszystko jest dla wszystkich. W życiu są i będą naturalne nierówności pomiędzy ludźmi. I to jest normalne. Matura to ponoć "Świadectwo dojrzałości". Przypatrz się sobie Krzysztof nieco z dystansu. Jaki swój wizerunek tutaj, na tym Forum prezentujesz? Czy jesteś dojrzałym człowiekiem?
-------
Krzysztof C,
masz prawo walczyć o swoją maturę. Ja, też walczyłem, nie mogłem zdawać z moją klasą, walczyłem sam poprzez później CKU. Na studia dzienne poszedłem w wieku 25 lat. Nie "dojąc" zresztą ani centa od Rodziców bo nawet nie byłoby możliwości "dojenia" gdybym nawet chciał oczywiście, nie chciałbym). I utrzymując się samemu. To było (matura) dla mnie tylko narzędzie po to aby "zrobić" studia. Byłem i jestem matematycznym "matołkiem". Jestem po prostu humanistą. Może nawet artystą. Nie przeszkadza mi to w tworzeniu algorytmów typujących (bukmacherka) czy teraz, algorytmu dotyczącego liczb na MM. TYLKO, ŻE: nie zamęczałem innych swoimi problemami. Owszem, jest Rodzina i są przyjaciele ale konkretnie w tym miejscu, znalazłeś się na forum z zakresu gier losowych (liczbowych). Rozumiesz to? Może adekwatnym dla Ciebie byłoby znalezienie forum maturzystów czy abiturientów? I DRUGIE "TYLKO, ŻE": nie każdy musi mieć maturę. Nie każdy musi mieć studia. Nawet, jeśli sobie tego życzy lub pragnie. Nie wszystko jest dla wszystkich. W życiu są i będą naturalne nierówności pomiędzy ludźmi. I to jest normalne. Matura to ponoć "Świadectwo dojrzałości". Przypatrz się sobie Krzysztof nieco z dystansu. Jaki swój wizerunek tutaj, na tym Forum prezentujesz? Czy jesteś dojrzałym człowiekiem?
SUPEROFERTA - Poniedzialek - W.B.A.-Manch.City
02
Pilka nozna - 1.Islandia - KR Rejkjawik-Fylkir
10
Pilka nozna - Argentyna - puchar - Atl.Rafaela-Merlo
10
Hokej - Spotkania towarz.klubow - Fribourg-CSKA M.
02
Koszykowka - ME U-16-dyw.A - M. - Hiszpania-Niemcy 10
02
Pilka nozna - 1.Islandia - KR Rejkjawik-Fylkir
10
Pilka nozna - Argentyna - puchar - Atl.Rafaela-Merlo
10
Hokej - Spotkania towarz.klubow - Fribourg-CSKA M.
02
Koszykowka - ME U-16-dyw.A - M. - Hiszpania-Niemcy 10
Tak sobie wlazłem na lottoland i zobaczyłem,że wprowadzili do oferty multi i to na dwa losowania. No to Ts musi coś z tym zrobić i w końcu umożliwić swoim rodakom zawierać zakłady przez neta, bo jak by nie było jest to zabranie potencjalnego gracza od TS.