Wpisy 240 923 – 241 022
4 marca 2011 22:20 → 4 marca 2011 23:58, 100 wpisów
4/10 i Joker

Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
04,08,18,20,25,34,36,40,42,43,45,47,48,54,55,56,63,69,71,80
Plusem jest liczba: 04
04,08,18,20,25,34,36,40,42,43,45,47,48,54,55,56,63,69,71,80
Plusem jest liczba: 04
Użytkownik Automat dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 15, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 12,27,34,47
Wylosowany Joker to: 15, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 12,27,34,47
A ten joker taki od iechcenia
wysłany i taka niespodzianka
korn748 dziękuję
wysłany i taka niespodzianka
korn748 dziękuję

Szczęściara.Wysłałam.Gdybyś oprócz Kajmanów jeszcze
chciała coś innego zwiedzić.
chciała coś innego zwiedzić.
miroslav
mała1438
mała557
za plusa

mała1438

mała557
za plusaa ja jak zawsze 

a to dla TS

a to dla TS
witam drogie panie widze ze macie powody do radosci. pozdrawiam

Keri1.To później.Aktualnie jest w przebudowie.
dobranoc wszystkim życzę kolorowych snów 

rav444
emerytka46..jakie to PIEKNE....dziękuję

emerytka46..jakie to PIEKNE....dziękuję

Szczęściara.Teraz tylko grać i wygrać.

aha lila jutro na kawe wpadne tylko musimy co do godziny sie umowic
.

7/10
bedzie na paliwo
bedzie na paliwo
Korn.
Mam zamiar zobaczyć Twoją stronę.
Mam zamiar zobaczyć Twoją stronę.

Korn.
Mam taką propozycję.
A). Pary liczb ze "snu".
B). Liczby które nie będą wylosowane, czyli dalszy ciąg lotto- testu na .nie. .
Mam taką propozycję.
A). Pary liczb ze "snu".
B). Liczby które nie będą wylosowane, czyli dalszy ciąg lotto- testu na .nie. .
dzisiaj miałem sen,że moja koleżanka która pracuje w kantorze kończyła 87 lat.
nie dawało mi to spokoju co to znaczy,więc zakupiłem zdrapkę,którą lubię "szybkie50" z końcowym numerem seryjnym właśnie 87.noi proszę.Pole bonus dało mi 50 zeta
Potwierdzenie w profilu
nie dawało mi to spokoju co to znaczy,więc zakupiłem zdrapkę,którą lubię "szybkie50" z końcowym numerem seryjnym właśnie 87.noi proszę.Pole bonus dało mi 50 zeta
Potwierdzenie w profilu

Kumulacja Jokera: 2 000 000 złotych
korn.
Jutro planuje Mini na"6", a moze "7" . W koncu kaske zlapalem dzis niezla. Musze pogrzebac na Twojej stronie po jakies ukierunkowane wybory
Jutro planuje Mini na"6", a moze "7" . W koncu kaske zlapalem dzis niezla. Musze pogrzebac na Twojej stronie po jakies ukierunkowane wybory
Za kilka dni wracam do podawania lotto- testu.... . Jeśli to Ciebie interesuje, to.... .
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Wędrowca netowy
zrobił bym oddzielna podstrone która by dotyczyła własnie twojego testu lotto liczb na nie w niedziele mam wolne o cos pomysle i zaprezentuje ci. A cos z mini? mozesz taki tes tez przeprowadzac?
zrobił bym oddzielna podstrone która by dotyczyła własnie twojego testu lotto liczb na nie w niedziele mam wolne o cos pomysle i zaprezentuje ci. A cos z mini? mozesz taki tes tez przeprowadzac?ricardos ty jak cos nie trafisz to wydrapiesz.oj masz ty te lapy swedzace i w czepku zes urodzony

Wędrowca netowy ciekawie by bylo wszyscy by mogli jednym ruchem twoje testy patrzec. Oczywiście było by podpisane wszystko twoim nickiem - ta podstrona.
Korn.
Liczby do lotto- testu typuje metodą jasnowidzenia. Nie mogę typować równocześnie liczb do dwóch gier.. .
Liczby do lotto- testu typuje metodą jasnowidzenia. Nie mogę typować równocześnie liczb do dwóch gier.. .
Bonus Multi Multi: 530 000 złotych
Niestety, tylko jedna gra.
No i rzecz najważniejsza: Czy kogoś to zainteresuje???
No i rzecz najważniejsza: Czy kogoś to zainteresuje???
I jeszcze druga opcja Wędrowca netowy czy rozmawiałeś o tej opcji umieszczenia swojego testu liczb z Pasko? Bo może on by chciał coś takiego wstawić u siebie na stronie, bo w sumie to mała ale jakaś tak reklama. Ma pierwszeństwo jak dla mnie za reklamę jaką se u niego robię na czacie. Pasko odp. proszę. Ja myśle że grający będa brać twoje testy pod uwagę. Zawsze to skraca wybór liczb. Jeszcze jedno Wędrowca netowy jak twoje testy sie sprawdzały i ile liczb typujesz w tescie. róznie? czy jest stała ilośc liczb ? czy nie ma.
Lotto- test mógłby zawierać od 16 do 24 liczb, które nie będą wylosowane, z jedną błędną liczbą.