Wpisy użytkownika danny1975
Łącznie 53 wpisów w archiwum, pokazane od nr 228 969. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
myśle długo o tym typowaniu liczb i dochodze do pewnych wnioskow ale to pozniej
prosze zobaczcie moje typy liczb,sami je przeanalizujcie a potem po 14godzinie morzecie gratulowac. zycze duzo usmiechu 

najlepiej to nie bawic sie w programy ktore sa bez cetyfikatu to wtedy problemow nie bedzie

ja tez jestem z wielkopolski a dokładniej koło poznania mieszkam i co daleko mamy do siebie?

lila a powiesz z jakiej miejscowosci jestes albo koło jakiej nie daleko mieszkasz?

a ja 4km od wrześni no to juz calkiem mamy do siebie blisko na jakas kawe sie spotkac

chce poznac tu ludzi bo powiem szczerze mieszkam tu od roku i tak naprawde nikogo nie znam
powiedz ile masz lat. tak wiem powiesz kobiety o wiek sie nie pyta ale ja jestem ciekawy
mala1438 powiedz czy to na zdjeciu u ciebie dziecko to twoja pociecha?
a ja wczoraj mialem 7/7 w multi
tak jak pisałem wcześniej wszystko mozna obliczyc niech zyje matematyka
tak jak pisałem wcześniej wszystko mozna obliczyc niech zyje matematykazły jestem jak widze jakies systemy programy na gre w totto bo powiem szczerze to jest wielka zciema jeszcze nikt z takiego systemu nic duzego nie wygral co najwyzej grosze wiem wam powiem nie dajcie sie naciagac wiem co pisze bo sprawdzilem je wszystkie i maja sie ni jak do rzyczywistosci.
tylko rachunek prawdopodobienstwa jest realny i daje mozliwosc wygranej. zycze powodzenia i uciekam do pracy
nie poznałem tu i mysle ze nie chce poznac juz tu nikogo pa juz wiecej pisac tu nie bede
lila wejdz na moj profil jesli chcesz zobaczyc jak wygladam wlasnie wstawilem zdjecie
witam drogie panie widze ze macie powody do radosci. pozdrawiam

« PoprzednieKolejne »