Wpisy 2 408 994 – 2 409 093
8 sierpnia 2015 00:32 → 8 sierpnia 2015 04:51, 100 wpisów
jeszcze raz klikam - graj od początku 1/1 . 2/2. 3/3 nic więcej będziesz na plusie
jocia - to zawsze jest jak człowieki mają ochote wygrać dużo kasy - nie rób tego - graj spokojnie - vide wyżej
parę dni temu miałem trafione pierwsze 3 liczby które wybrałem, ale dołożyłem jeszcze 5 i na tych 3 się skończyło
Gram spokojnie..chyba,że poczuję blusa, wtedy i 10 zakładów wysyłam, ale to tylko czasami
jocia - jak była fortuna i możliwość obstawiania gry w multi to było extra - teraz trzeba kombinować i grać. Ale Ty jako wspaniała Pani macie to co co my faceci nie mamy - intuicja i przeczucie. Zaraz mi powiesz że doświadczenie.Nie jocia.W ciągu liczb 13-49-55-80 ile było wygranych?
po 13 wpada 49 po 55 też i ta właśnia trzecia hmm to intuicja kobiet
jocia wygrane widzimy w tabeli - ostatnio na forum każdy się pytał jak kurcze trafali 1/1
śmigam spać - jak czytam forum to bardzo mi się podoba że każdy może tutaj wymienić swoje doświadczenia z gry - to jest fajoskie
jocia - bardzo miło mi się z Tobą rozmawiało - jak zwykle masz klasę i to bardzo lubie
Dobranocka Wszystkim graczom - naszym celem jest fajnie się bawić i wygrać.
https://www.youtube.com/watch?v=e3ihIwS4Ivk&list=RDOZCREueK6OI&index=26
jocia ma 1 liczbę w głowcę i to jej wystarczy - po co ma analizować 3k losowań? To kobita i ma intuicję - jak zagra dzisiaj na 14 jedną liczbą - to wygra
Dziś miałem 2 pewniaki[14]i[71]...no i dzięki temu>>......CAŁE>4/10
te 3tys losowań było w formie żartu napisane, Gonzaga dobre i tyle
w tamtym miesiącu lepiej mi szło, teraz zacząłem chyba za bardzo kombinować przy typowaniu
pewnie że tak - mam ich kilka na razie - najlepszy uważam że LottoCad - ciężki program do nauki ale po roku hmm sama zobaczysz co ten program potrafi
jocia - to nie jest tak że kupisz program i wygrasz - musisz sam się nauczyc tego programu i dopiero wtedy masz powoli jakieś wyniki
program jest bardzo rozbudowany i ma wiele możliwości - sam się jego uczę i dalej nie wiem gdzie jestem
nie mam w tym żadnego interesu żeby Tobie wciskać ten program - dla mnie to inna sprawa - w tym programie mam funkcję które sam mogę tworzyć i sprawdzać - muszę się uczyć pewnych rozwiązań i dojść do tego sam - to wciąga i mam z tego satysfakcję
autor tego programu klika o tym na samym początku - bez znajomości statystyki matematyki trygonometri - nie na co podchodzić - ja kupiłem i poznaje zalety tego programu sam
wkurza ale jak człowiek pozna - hmm to nie wie jakimi prawami rządzą się liczby
2 409 047, wcale tak tego nie odebrałam , nie potrzebuję programu , nawet nie miałabym czasu na jego zgłębianie
podobno - nikt jeszcze nie opanował tego programu i sam twórca o tym klika na swojej stronie - fakt dla mnie to dalej czarna magia
jocia - jeszcze raz powiem - z dwóch liczb Ty trafisz jedną - dlaczego? - bo grasz w to i masz - intuicję i doświadczenie - co drugą liczbą - no właśnie - szczęście lub pomoc w szczęściu - heh
Nooo qrva-to musi być super-hiper-extra program Którego sam STWÓRCA nie opanował
Lelek, z pewnością.. trochę szczęścia.. potrzeba. Choś nie zawsze, zapewniam .tak się niestety coraz rzadziej zdarza
gdyby opanował to by cały czas był szczęśliwy - hehe dla motłochu to proste - grać na programie opartym na stałych tablicach hehe -
każdy ma swój sposób na grę - jeden gra i chce wygrać od razu "bańkę" innemu jak mi wystarczy w tygodniu 500
to jest dla mnie oczywiste i na razie szczyt moich możliwości - ale co najważniejsze na plusie i to dużym