Wpisy 2 406 409 – 2 406 508
4 sierpnia 2015 14:43 → 4 sierpnia 2015 16:15, 100 wpisów
krzysio duzo osob zdrowych wyjezdza bo tam wysokie zarobki i pomoc panstwa a w polsce jak ktos straci prace to moze wyladowac na smietniku i jesc ze szczurami:
aaa już tam by Ci szczury dały pojesc, hipopatan
już nie bądź takim optymistą
już nie bądź takim optymistą
2 406 414..hipcio ..a no po to wyrzucaja praca i zostal renta wcześniej niz wiecej nie pracują jak kto
tuski nas tak ogupili że już z takich groszy się cieszymy wygranych
hipcioo ..PL ..najwiekszy afery jest ..a my wypluje PL praca i okeY
20 zł wygrana raz na miesiąc -a ile tam pałęgom tees odłożymy to szkoda gadać
krzysio pracujesz czy nie? Pracujesz u brata a brat w parku sufity maluje tak?
lila podliczam jedna paczka dziennie kilkanascie zeta,miesiąc 400 zeta,papierochy koszmarny nalóg:
L**a ..ja nie pytam ooto praca ..to jest prywatne tajemnica ..a ty pracujesz masz sama powazna twoja sprawa co masz problemu kulturalne
hipcio Ty mi tu nie kiwaj bo Cię paluszek roboli i co wtedy? Wez się lepiej za jaranie
hipcio po papieroskach jedz dużo kukurydzy.pomarańczy podobno odtruwają nikotynkę ja też palę
hipopotan lepiej przeznacz to na MM jest szansa na duza wygrana a na pewno będziesz zdrowszy
Lila
Lila
lila krzysio jest dobrym czlowiekiem stara się zawsze pomagac innym jak potrafi:
L*AA ..ty myslisz ..pan krzysio zbiera puszka w rowie ..nalepsze zawody
krzysio no ja nie wiem czy zbierasz puszka w rowie,Ty to napisałeś
L**....jak nie wiesz wiecej ..nie gadaj praca ..nic nie interesuje PL
tesa ja paliłam ponad paczkę dziennie a jak się wkierwiłam to i dwie pękały
hipcioo ...nic nic nie przejmuj ..ja tu nic nie boje taka barbi
lila krzysio nie szuka zaczepek jest bardzo spokojny nikomu nie dokucza:
teraz pora się zastanowic jakie liczby padna wieczorem i czy warto pojsc do kolektury na taki upał:
ewa ja nie wiem jakie pojdą liczby wieczorem,patrze na mapki ale nic nie potrafię wymyslec ostatnia wygrana 20 zeta,a najwyzsza 120 zeta i to na chybił bez myslenia:
hipcioo ...1/1 ..jak jeszcze chcesz załozyć 2/2 ..i no wez znasz nicki Robal
hipopotan 120 zl do tej pory u ciebie maxymalna wygrana z 1 zakladu ?
albin,tak to moja najwieksza wygrana w zyciu na 4 zakłady,na razie musze lezec bo boli kregosłup i nogi:
Liczba -66- niepożądana przez -2-los
Pożądana -65-
Że też chce mi się jeszcze pisać tu.
Pożądana -65-
Że też chce mi się jeszcze pisać tu.
siemasz hipek
pomijając jakieś popierdółki w gawędach o lotto-wygranych, pomijając naganiaczy etc itp - mieścisz się w średniej statystycznej - takie od 50-200 zeta, to "średnia" w dłuższej nawet grze wygrana, dla około 20 % graczy
życie
pomijając jakieś popierdółki w gawędach o lotto-wygranych, pomijając naganiaczy etc itp - mieścisz się w średniej statystycznej - takie od 50-200 zeta, to "średnia" w dłuższej nawet grze wygrana, dla około 20 % graczy
życie