Wpisy 2 404 945 – 2 405 044
2 sierpnia 2015 20:20 → 2 sierpnia 2015 21:46, 100 wpisów
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
EstyMy-na Solinie i w Polańczyku pewnie coś ciekawego byłoby a u mnie nic ciekawego nie ma
EstyMy-ale od września będzie szkoła i praca to się nie będę nudził
U mnie OK Becia120, a dziasiaj nie gram, bo ważniejsze/ciekawsze.spr. miałam
Dobry Wieczór wesoła gromadko
Wszystkich obecnych razem i z osobna
Wszystkich obecnych razem i z osobna
No, nic..szczerze mówiąc wygooglałam sobie co miałbyś i nad czym pracować i teraz wiem
ale i tak myślałam, że w turystyce chcesz pracować
ale i tak myślałam, że w turystyce chcesz pracować
torsan czyli Twój zawód obejmuje też pracę jako terapeuta na przykład w ośrodku wsparcia dla osób z zaburzeniami psychicznymi itp. ??? Dobrze kojarzę ??
EstyMy-bo tak miało być ale jednak podjąłem decyzje że będzie terapeuta zajęciowy
EstMy-to jest medyczna szkoła policealna więc wszystko się będzie zgadzało
EstyMy-na początku edukacji się wybiera czy z dziećmi chce się pracować czy z osobami starszymi
torsan no wybrałeś sobie bardzo szlachetne, ale i trudne zajęcie w Polsce niedoceniane i dziadowsko płatne
No, więc Ty wybierzesz dzieci, czy os. starsze?
Na zastrzyki się tak nie ciesz...i tak miałam na myśli podskórne np. w ramię
Na zastrzyki się tak nie ciesz...i tak miałam na myśli podskórne np. w ramię
madea-ale słyszałem że za granicą poszukują właśnie i dobrze płacą
EstyMy cykor pomachal ogonem
torsan
torsan
Nooo, torsan jak Ty.dzieci lubisz
to ty długo w stanie tzw. wolnym nie zostaniesz coś m n i e się zdaje
to ty długo w stanie tzw. wolnym nie zostaniesz coś m n i e się zdaje
EstyMy-do dzieci myślę że to szukają tylko pewnie w mniejszym stopniu
torsan w mojej pracy mieliśmy jeszcze dwa lata temu taki ośrodek wsparcia jako jeden z naszych działów, potem urząd wojewódzki kazał go przekształcić w osobną jednostkę i kontakt z byłymi kolegami się rozluźnił, lecz wielu z nich odchodzi po pewnym czasie i jedzie do Niemiec albo krajów skandynawskich. Jedna z dziewczyn mówiła nam nawet, że w jednym z krajów tak brakuje takich osób, że rząd finansuje kursy językowe
Ja się przeziebilam (chyba) i mnie zatrzymało w domku
Idę po coś gorącego do picia
Idę po coś gorącego do picia
Noo no, medea76, społeczeństwo w Europie się starzeje...
wiadomo...
wiadomo...
ja dopiero z kieraciku od rana...
ale Matki Boskiej pienięznej wiec wcinam słodziutkie nektarynki...
torsanku mam nadzieje ześ bez gatek bo ciepełko...
EstyMy
torsan smutna prawda, bo u nas władza centralna i lokalna przyzwyczaiła się do tego, że najsłabsi tacy jak seniorzy, chorzy psychicznie, niepełnosprawni, dzieci bez rodziców mogą być "zaopiekowani" w miejscach gdzie warunki mogłyby grać rumuński sierociniec sprzed ćwierćwiecza lub nawet starszy bo XIX wieczny a opieką mogą zajmować się ludzie z łapanki gotowi z desperacji za pracę za głodową składkę a przez ludzie przypadkowi nierzadko nieuczciwi i powiedzmy sobie szczerze okrutni dla uzależnionych od ich pomocy podoopiecznych
torsan smutna prawda, bo u nas władza centralna i lokalna przyzwyczaiła się do tego, że najsłabsi tacy jak seniorzy, chorzy psychicznie, niepełnosprawni, dzieci bez rodziców mogą być "zaopiekowani" w miejscach gdzie warunki mogłyby grać rumuński sierociniec sprzed ćwierćwiecza lub nawet starszy bo XIX wieczny a opieką mogą zajmować się ludzie z łapanki gotowi z desperacji za pracę za głodową składkę a przez ludzie przypadkowi nierzadko nieuczciwi i powiedzmy sobie szczerze okrutni dla uzależnionych od ich pomocy podoopiecznych
islandorka u mnie dziś wszystko wróciło do normy czyli 3/8 x 1 zakład i jedna krzyżówka owocowa oczywiście pusta ( a to akurat zdrapka dnia)
isla ale jeszcze coś na wieczór mam więc zobaczymy czy jest sens jutro tracić pieniądze
ja mam chybika mm i kaskade...zaraz obcykamy...
medusia ja i tak cie znam...
Ja i jesteśmy już
To, poproszę teraz, wyniki losowania
islandorka, dobry wieczór
To, poproszę teraz, wyniki losowania
islandorka, dobry wieczór
EstyMy
krzysio moze byk 7...
torsan mój brat informatyk toby się z Tobą nie zgodził. Szukają, ale fachowca z doświadczeniem starego wyjadacza za pieniądze stażysty z PUP
1,19,79
Dopisano wyniki Multi Multi
10,17,18,25,26,27,36,38,40,41,42,45,48,49,54,55,57,60,64,70
Plusem jest liczba: 48
10,17,18,25,26,27,36,38,40,41,42,45,48,49,54,55,57,60,64,70
Plusem jest liczba: 48
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 6294 zestawów od 835 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 5 926 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 10 920 zł
TOP 5 typujących:
- jaceklesniak - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 214 zł = 42,80 x koszt gry
- rozalka64 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 120 zł = 24,00 x koszt gry
- kamyk - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 724 zł = 14,48 x koszt gry
- marko - koszt gry: 35,00 zł, wygrana: 380 zł = 10,86 x koszt gry
- toTY - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 428 zł = 8,56 x koszt gry
uje nie dali nawet 3/7...
islandorka30,5
pracujesz w gastronomii
w Stegnie czy w Jantarze ?
pracujesz w gastronomii
w Stegnie czy w Jantarze ?
Cześć o mówicie o pieniądzach słucham. A ja koniec na dzisiaj nauki arkusz zrobiony ten z wczoraj sprawdzony z Matemaks strony 36%. Może trochę więcej ale zależy za co zrobienie jest punktowane zadanie za 5 punktów.
nic
Dopisano wyniki Kaskady - 03,04,06,07,10,11,14,15,16,18,22,23
krzysio
uje w kaskadzie tez tylko 7...uj im w d...
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 02,07,25,27,28 oraz dodatkowa liczba 04