Wpisy 2 404 345 – 2 404 444
1 sierpnia 2015 19:37 → 1 sierpnia 2015 21:41, 100 wpisów
sprawdziłem tylko czy dalej mam banz bo trzy dni temu nie mogłem pisać a tylko podawać typy
Monet
zgrywus
Monet
zgrywus
http://wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irlandia/arabia-saudyjska-potwierdza-smierc-czlonkow-rodziny-bin-ladena/ttwe23
A Mossad na to... Niemożliwe!
Po kilku latach ale zrobili co obiecali.
A Mossad na to... Niemożliwe!
Po kilku latach ale zrobili co obiecali.
Faral
Ceha>> ban? to ty chuligan musisz być.
A tak grzecznie się tu prezentujesz..
Ceha>> ban? to ty chuligan musisz być.
A tak grzecznie się tu prezentujesz..
a ja nie mogę nawet patrzeć ....
przejadłam się...
pstrągiem
łososiowym, hodowlanym
nie mogę.. nie przełknę.. żadnej
przejadłam się...
pstrągiem
łososiowym, hodowlanym
nie mogę.. nie przełknę.. żadnej
wiesz, pstrągi te które łowiłam żywią się drobnymi skorupiakami, przy pruciu słyszałam i czułam jak muszelki skrzypią bleeee
Luzycno
2 404 085. emeryt 2015-08-01 (13:21)+++++++++
2 404 048. emeryt 2015-08-01 (12:19)++++++++++
2 404 048. emeryt 2015-08-01 (12:19)++++++++++
01.07.1944 pamiętamy część i chwała bohaterom.
Lucyno jesteś ?
to co wypadało by dzisiaj na 21,40 dać -pewniak 47-80
i dalej 3,13,23,63,73
i dalej 3,13,23,63,73
już jestem z powrotem, nie udało mi się nadać ale to nic jeszcze jutro jest dzień stawiałabym na "38"
Mogę normalnie funkcjonować- bolące te zastrzyki są ,ale co się nie robi żeby być zdrowym ,wszystko idzie znieść
dusia
jak przepisuje lekarz bolesne zastrzyki
to trzeba prosić do nich
o lignokainę
mniej boli zastrzyk
jak przepisuje lekarz bolesne zastrzyki
to trzeba prosić do nich
o lignokainę
mniej boli zastrzyk
Dobry Wieczór
TS miał dzień dobroci dla mnie .... wydrapałam 10 złotych owocowej krzyżówce a potem o zgrozo było o 14-stej 4/8 x 2
Wzruszyli mnie do łez po tych prawie dwóch miesiącach gdy 4/10 raz na dziesięc zakładów było sukcesem
TS miał dzień dobroci dla mnie .... wydrapałam 10 złotych owocowej krzyżówce a potem o zgrozo było o 14-stej 4/8 x 2
Wzruszyli mnie do łez po tych prawie dwóch miesiącach gdy 4/10 raz na dziesięc zakładów było sukcesem
WCZORAJ wzięłam elekryczną 8 i 48 zł było i chybika miałam 5/9+ a dzisiaj 6/9 na ten sam kupon i 20 zł w zdrapce tej nowej
MEDUSIA ZOBACZ kochana kiedy będzie ten mój szczęśliwy dzień na wygranie 12 11
dusia doszłam wczoraj po 3/5 w mini pierwszej od jakiegoś roku i to z chybika, że takie postępowanie daje w chwili obecnej najlepsze rezultaty
Podaj jeszcze rok to wynik będzie bardziej dokładny
Lucyna
Podaj jeszcze rok to wynik będzie bardziej dokładny
Lucyna
dusia u Ciebie to moja metoda się sprawdza bo trwa właśnie od dziś do środy z tym, że teoretycznie wtorek powinien być najbardziej fartowny
dusiu urodziłaś sie w dniu kinu Białego Zwierciadła gdy przewodnikiem było Białe Zwierciadła w fali Białego Zwierciadła..... taka fala właśnie teraz od czwartku
skończy się 11 sierpnia patrząc zaś na powyższe wskazania to wtorek u Ciebie może być naprawdę fartownym dniem
skończy się 11 sierpnia patrząc zaś na powyższe wskazania to wtorek u Ciebie może być naprawdę fartownym dniem
medusia o czym mowa
hej wszystkim
o kurcze dusia dawaj cyferki na wtorek...
islandorka TS się zlitował i dał mi wygrać o 14-stej 2 x 4/8 no i jeszcze owocowa krzyżówka dała 10 zł
torsanku gatki mozesz po mału zdejmowac...
Faral
Faral
dusia ja też nawet w najbardziej fartowne wg moich metod dni rzadko coś w tych grach trafiam
kurna belans tylko ja pod ciemną jakąs gwiazdą urodzona...chyba wiecej wydam niz coś wygram...