Wpisy 240 254 – 240 353
4 marca 2011 12:26 → 4 marca 2011 13:58, 100 wpisów
Lila.Witam Cię.

nok66>>
wszystko już było
matematycznie udowodniono, że
>>trza mnieć fart i tyle<<

uśmiechu
wszystkim
wszystko już było
matematycznie udowodniono, że
>>trza mnieć fart i tyle<<

uśmiechu
wszystkim
muse s pieskem na spacer,dopiero wracam z polska z czesina,tak zatim cau

240193. status jaro55 2011-03-04 (11:19)
mam pytanie do wszystkich takie,czy wieżycie wto że( ts )oszukuje graczy czyli nas.wesoły ja ci wierze.wiecie co mi się przyśniły numery ostatnia liczba była nie widoczna moim śnie,ale puśćiłem ósemke i grałem tylko dwa dni i wyszło siedem z ośmu,a ta co nie wyraznie widziałem ją śnie niewyszła.zagrałem wtedy na stawce dzieśiećio krotnej wypłacili mi tylko,albo aż 3tyś miałem dowody wydruki zbierałem wszystko,ile co i jak wydaje na totolotek.ale uparłem sie na system ktory kosztował nie mało 2tyś dzinnie i wszystkie zaoszczedzone pieniądze przegrałem nie mało prawie 120tys i od tamtej pory nie wierze zadne systemy.
--------------------------------------------------
jeszcze jeden dowód na to, że nawet wygrane większego kalibru wracają z powrotem do organizatora gry
I to obojetne czy do T.Sa do buka czy innego diabła Iwana.
Tak więc wesoły na twoim miejscu nie byłbym taki wesoły

mam pytanie do wszystkich takie,czy wieżycie wto że( ts )oszukuje graczy czyli nas.wesoły ja ci wierze.wiecie co mi się przyśniły numery ostatnia liczba była nie widoczna moim śnie,ale puśćiłem ósemke i grałem tylko dwa dni i wyszło siedem z ośmu,a ta co nie wyraznie widziałem ją śnie niewyszła.zagrałem wtedy na stawce dzieśiećio krotnej wypłacili mi tylko,albo aż 3tyś miałem dowody wydruki zbierałem wszystko,ile co i jak wydaje na totolotek.ale uparłem sie na system ktory kosztował nie mało 2tyś dzinnie i wszystkie zaoszczedzone pieniądze przegrałem nie mało prawie 120tys i od tamtej pory nie wierze zadne systemy.
--------------------------------------------------
jeszcze jeden dowód na to, że nawet wygrane większego kalibru wracają z powrotem do organizatora gry
I to obojetne czy do T.Sa do buka czy innego diabła Iwana.
Tak więc wesoły na twoim miejscu nie byłbym taki wesoły

mala557 wygrane jakieś tam zawsze są ogólnie nie narzekam jest
a u Ciebie ? 
a u Ciebie ? 
mala557 najwidoczniej tak
ale nie podaje się i gram cały czas z plusem 
ale nie podaje się i gram cały czas z plusem 
byłam ostatnio w kolekturce i.... wzięłam Jasia Fasolę z numerem 4, wygrałam 2 zł, następnego Jasia wybrałam z numerem 24 iiii wygrałam 4 zł.... Więc były zostały jeszcze dwa Jaśki z końcówkami 4 i w każdej była wygrana 4 zł 
jak widać wszystko jest ustawiane

jak widać wszystko jest ustawiane
mala557 no nie powiem 8/8 z plusem jakby trafił to też ładna sumka i nawet, nawet dosc realne t 8/8 z plusem jest
dobrze kombinuj
dobrze kombinujdziś będę w kolekturce popołudniu i w taki sam sposób upoluję inne zdrapki

mala557 jak w kolekturze ? masz ruch ? grają ludzie czy nie zbyt ? 

mala1438 
w MM 4/8 z plusem, w Mini 2/5 bez wygranej, a jka u Ciebie?

w MM 4/8 z plusem, w Mini 2/5 bez wygranej, a jka u Ciebie?mala557 rozumiem a wygrał ktoś coś u Ciebie w ostatnim czasie konkretnego ? 

słuchajcie zdrapki to jakaś śćiema dlaczego mają termin ważnośći..przykład idealna para jeszcze niby jest do wygrania jedna wygrana 35tyśiecy a nigdzie nie moge jej kupic.spytałem gośćia z lotto akurat chciałem kupic zdrapke i nie chciał mi sprzedac po prostu zabrał i powiedział ze termin minoł.moim zdaniem powinno byc tak.jeżeli jest sprzedaż zdrapek to powinno byc sprzedawane do ostatniej zdrabki.a nie że zabierają.coś mi się wydaje oszukują

wczoraj dowiedziałam się, że tego bonusa z dnia 7 stycznia, wygrał mój znajomy
Kupił sobie nowe mieszkanie
Kupił sobie nowe mieszkanie
o proszę czyli jednak można wygrac a nie wiesz czy sam kreslil czy ch-tr?
HARTGE kreślił sam, od dawna wysyłał te same liczby, nic nie zmieniał

też bym chciała trafić takiego bonusa.... miałabym chociaż na kupno paru rzeczy do nowego mieszkania...

Moje typki na 14: 3,32,47,54,67,69. Pewniak 32.
..2,5,32,38,41,45,48,68,75,7622,32,33,39,46,47,60,64,70,77...

...P.O.W.O.D.Z.E.N.I.AHARTGE trzeba z niego brać przykład, uszykować jeden zestaw liczb i tylko nimi grać