Wpisy 240 154 – 240 253
4 marca 2011 10:34 → 4 marca 2011 12:24, 100 wpisów
torsan napewno nie czytam Cie czasami jak piszesz i mówiłeś tu do Lili ze sie uczysz wiec dziecko nie denerwuj ludzi
andromeda-ja zazdrosny o co?
o to że ktoś pisze ze opier*** buka na 20tys?hahahaha nie no zaraz spadne z krzesła z ubawu jeszcze nigdy rano takiego humoru nie miałem
o to że ktoś pisze ze opier*** buka na 20tys?hahahaha nie no zaraz spadne z krzesła z ubawu jeszcze nigdy rano takiego humoru nie miałemandromeda-wiesz są takie szkoły ze mozna do nich chodzić nawet w wieku 70 lat wiec sie nie wypowiadaj jak sie nie znasz
wesoły no to w Twojej obronie bo mnie juz to wpienia czepia sie Ciebie bez powodu

andromeda-napisałem wyżej są szkoły co i wieku 70 lat można chodzić nie widzisz?
hahahaha dobra koniec tematu bo już nie moge ze śmiechu hahaha ja pie****

bo w te 20tyś nikt mi nie wierzy a tak będzie i dla wszystkich to niedorzeczne wogule sie nie dziwie ze masz ubaw skarbeńku
ja poprosu wiem
ja poprosu wiem
andromeda-to ze chodze do szkoły nie znaczy ze jestem młody pisałem coś wyzej wiec ty wyluzuj sobie lepiej bo ja jestem wyluzowany jak nigdy hahahahaha
torsan masz 19 lat jestes na profilu na nk u lili mam mowić więcej?
ja wychodzę z założenia że jeśli ktoś się specjalizuje w jakiejś metodzie typowania i wychodzi na tym na +++ to należą mu się gratulacje .....przecież nie będę sprawdzał jego stanu konta ...gdyby wesoły był tylko "bajkopisarzem" zapewne szybko by mu się to znudziło ...a jest vip czyli ja to tak rozumuję że nie ściemnia dlatego też sam chętnie zwrócę się do niego po pomoc w typowaniach bo widzę że wie co robi
ale to inny temat i nie będę go rozwijał
ale to inny temat i nie będę go rozwijał
mam pytanie do wszystkich takie,czy wieżycie wto że( ts )oszukuje graczy czyli nas.wesoły ja ci wierze.wiecie co mi się przyśniły numery ostatnia liczba była nie widoczna moim śnie,ale puśćiłem ósemke i grałem tylko dwa dni i wyszło siedem z ośmu,a ta co nie wyraznie widziałem ją śnie niewyszła.zagrałem wtedy na stawce dzieśiećio krotnej wypłacili mi tylko,albo aż 3tyś miałem dowody wydruki zbierałem wszystko,ile co i jak wydaje na totolotek.ale uparłem sie na system ktory kosztował nie mało 2tyś dzinnie i wszystkie zaoszczedzone pieniądze przegrałem nie mało prawie 120tys i od tamtej pory nie wierze zadne systemy.najlepiej nie szalec za bardzo.jak masz wygrac to wygrasz puszczając jedną kratke.i od 2005 roku nic nie zbieram żadnych wydruków.ale nic się nie zmieniło gram dalej te same liczby.koncząc ten wątek człowiek ma głópią nature. ma nadzieje i to nas trzyma przy życiu.wkoncu może wygram mam taką nadzieje.wszystkim życze dużych wygranych szóstek w lotto a multi multi dzieśiątek
powodzenia.... jakby ktoś miał pytania to pisac kśiedze gośći.narazie musze konczyc
powodzenia.... jakby ktoś miał pytania to pisac kśiedze gośći.narazie musze konczyc
Tak należą się, ale nie powinno być tutaj podziału dziecko/dorosły itp.
bartuś11882 oczywiście ze nie-ja ugodowa kobieta jestem ale nie dam bez powodu się kogoś czepiać zwłaszcza jak ktoś jest wyborowym graczem i wiele dobrego wnosi do stronki
ja się uczę od Wesołego -bo ma nosek do tych meczy
a poza tym jest fajnym dobrym chłopakiem
a poza tym jest fajnym dobrym chłopakiemja poświęcam na kompa 2h dziennie to max mam mało tego cago wszyscy mają mało 

no ja w pracy tez mogę mieć internet wiec mogę czasem luknąć sobie
jedyna moja wygrana u buka (pomijam zakresy plusa w betgun)
to postawiłem na "pałę" 4 remisy 114 zeta wpadło lubię akumulatorki i przeważnie jakieś nie wchodzą ale jak nie wejdzie jeden to jestem
to postawiłem na "pałę" 4 remisy 114 zeta wpadło lubię akumulatorki i przeważnie jakieś nie wchodzą ale jak nie wejdzie jeden to jestem

andromeda......a co cię to h.. obchodzi kto jest u mnie na profilu na nk? Nudzi ci się czy co? Nie masz nic do roboty czy jak?
lila bo mnie serduszko boli jak ktoś sie czepia mojego wesołego i nie dam go nikomu ruszyć

Andro- nie bede Cie bronił Kotku
nie martw sie
Lila tez przystopuj
nie martw sie
Lila tez przystopuj
kur@wa co wy tacy dzisiaj wciekli jesteście może troszkę wyluzujcie 

andromeda....jakiego swojego bronię? Torsan to fajny kolega i koniec,a te wasze beznadziejne klepanie kto dziecko ,młodzik albo jeszcze coś innego,nie interesuje mnie zbytnio.
ja nie będe sie chwalił obiecuje
sami sobie dobrze radzicie
wszystkim wysokich wygranych he he

sami sobie dobrze radzicie
wszystkim wysokich wygranych he he

lila a reszcie przypominam tylko że są czaty z prywatnymi rozmowami i miłej zabawy ale nie na czacie który tak w zasadzie jest chyba o lotto .....może co niektóre osoby zapomniałyAndro i obiecuj mi ze nie będziesz za mnie czy tez o mnie sie kłucić BO TOBIE dziewczynie nie wypada

Jutro 0 19:05 Postaw na Milion Nowy Teleturniej,który współproducentem jest Totalizator Sportowy
Pawełek Obiecuje no nie dało mi Cie nie obronić ale już będe grzeczna

kto da jeszcze pewniaka? wyskakiwać z pewniaków i podać je tudaj

63

jacyś szczęśliwcy są po wczorajszych losowaniach?
moze jutro cos sie uda trafi