Wpisy 2 398 157 – 2 398 256
25 lipca 2015 20:55 → 25 lipca 2015 21:36, 100 wpisów
FaRaL ..mało letni bezmuuzguu kierowca lubi wyscig Rajdowy i buummm .a ty tez cchesz tak samo jak on
Robal36- tylko za sugerowałem decyzja należy do grającego
ja bym dał 17 i z głowy-(jak juz się powiedziało)
ja bym dał 17 i z głowy-(jak juz się powiedziało)
ceha
- do grającego albo maszyny - mam 17-ście, ale w kaskadzie, tylko pssss - o tej mojej kaskadzie plssss
- do grającego albo maszyny - mam 17-ście, ale w kaskadzie, tylko pssss - o tej mojej kaskadzie plssss
fiolka-ja pamiętam że zaraz na początku jak zacząłem grać w mini trafiłem 4/5 z maszyny
FaRaL ..a ty chodzisz real TS .. jak chcesz isc tam twoje miejsce lizusa ..
Robal36 -17 w kaskadzie też mam i to na 2 z 4 puszczonych
byc może jeszcze dla Mini 17 będzie łaskawe bo dzisiaj się zdecydowałem na dwa -za 2,50 (między inn.)
byc może jeszcze dla Mini 17 będzie łaskawe bo dzisiaj się zdecydowałem na dwa -za 2,50 (między inn.)
oczywiście zagrałem w MINI TYLKO JEDNORAZOWO żeby ktoś się czegoś nie pomyślał
JA DOPIERO z kieraciku...co tam słychować? ja dziś chybik l+...
torsan a kobitki niet???
odnośnie aniołków? gdzie nasz Gabryś????nie widziałam go ho ho...
torsan to co tak kiepsko ci idzie w tym temacie???
fiola krasnalka
Robaluniuniuniu
torsan ile masz wiosenek???
u mnie leje cały dzien...
"...- Właśnie. Jesteś tym, o czym myślisz przez cały dzień. Jesteś także tym, co mówisz do siebie przez cały dzień. Jeśli będziesz powtarzał, że jesteś stary i zmęczony, taka mantra odciśnie piętno w rzeczywistości. Jeśli powiesz, że jesteś słaby i brak ci energii, to taki właśnie będzie twój świat. Ale jeśli powiesz sobie, że jesteś zdrowy, dynamiczny i pełen witalności, twoje życie się przeobrazi. Widzisz, słowa które wypowiadasz do siebie, kreują twój wizerunek siebie, a to, jakim się widzisz, determinuje podejmowane działania. Na przykład, jeśli wyobrażasz sobie siebie jako osobę, która nie jest zdolna do zrobienia czegokolwiek wartościowego, wszystkie twoje poczynania będą zdeterminowane takim przekonaniem. I odwrotnie, jeśli uważasz się za osobę wspaniałą i odważną, twoje postępowanie będzie odpowiadało tym cechom. Twój wizerunek samego siebie jest samospełniającym się proroctwem..."
Ralph Waldo Emerson
Ralph Waldo Emerson
idem sem plecki wyszorowac...znikam do losowanka...
torsanku no to masz jeszcze czas...
torsanku no to masz jeszcze czas...
Robaluniu dziekuniuniu
Cześć wam.
Krzysiek
widzę - błąkasz się po mocno dziwnych miejscach w necie
widziałeś, w okolicach, już napis - "jak to się stało, że znowu zawędrowałem w te rejony ? "
widzę - błąkasz się po mocno dziwnych miejscach w necie
widziałeś, w okolicach, już napis - "jak to się stało, że znowu zawędrowałem w te rejony ? "
SUPEROFERTA - Sobota - USA-Panama
10
Pilka nozna - 1.Argentyna - River Plate-Colon
1
Pilka nozna - 1.Brazylia - Atl.Mineiro-Figueirense
1
Pilka nozna - 1.Kolumbia - Independiente M.-Tolima
10
Pilka nozna - 1.Peru - Sp.Cristal-U.San Martin
10
Pilka nozna - Igrzyska Panamerykańskie - K. - Brazylia-Kolumbia 10
Siatkowka - World Grand Prix - K. - Chiny-Rosja
2
Siatkowka - World Grand Prix - K. - Wlochy-Japonia
1
10
Pilka nozna - 1.Argentyna - River Plate-Colon
1
Pilka nozna - 1.Brazylia - Atl.Mineiro-Figueirense
1
Pilka nozna - 1.Kolumbia - Independiente M.-Tolima
10
Pilka nozna - 1.Peru - Sp.Cristal-U.San Martin
10
Pilka nozna - Igrzyska Panamerykańskie - K. - Brazylia-Kolumbia 10
Siatkowka - World Grand Prix - K. - Chiny-Rosja
2
Siatkowka - World Grand Prix - K. - Wlochy-Japonia
1
Kto z was z Olsztyna bo jutro przyjadę na chrzciny syna kuzyna. Ile może być od dworca do parafii NMP Ostrobramskiej Matki Miłosierdzia ?
Gorące pozdrowienia z Karłowca k/ Swieradowa Zdr. Pojechalem z zoną na wypoczynek do "wód" danych trafień i rozbijcie tę kumulację, wasze zdrowie.
ano sama se poradziłam...
ooo to krzysiu c pieszko przejdzie z dworca...
torsanie bo tylko ta jest tam parafia prawda ?
A kto z was z Olsztyna ? Ja z tatą jadę.
torsanku a ty nie miałeś w profilu fotki gościa z wąsem? takiego starszego???czy mnie sie pokierało cosik...
Niedaleko ?