Wpisy 2 392 924 – 2 393 023
19 lipca 2015 21:13 → 19 lipca 2015 21:38, 100 wpisów
to czy oddasz na jakiś cel jest od Ciebie zależne w moim przypadku a jestem w oddziale co jakiś czas nigdy nikt nie nagabywał mnie żebym coś gdzieś wpłacał.
wiem ,ze nikt nie namawia,Ja mowie ,ze bym sporo sume pieniedzy przeznaczyla dla potrzebujacych,Teraz tak mowie,ale czy jak bym wygrala taka kase to czy w glowie by mi sie nie poprzewracalo ???? Nie wiem ,
ja jestem w oddziale co jakis czas
chyba na oddziale
chyba na oddziale
kwoty mniejsze tak w okolicy 150 000pln to w pokoju gdzie jest kasa i pani załatwia tak jak chcesz a takie większe to u pani gł księgowej w pokoju
Na oddziale psychiatrycznym tym samym co czarek
a kasa ma też taki pokoik gdzie ty stoisz przed okienkiem a kasjerka za szybka a w pokoiku nie ma nikogo innego
Serw wydaje mi się że jesteś bajkopisarz milionerzy nie siedzą na takich forach tylko korzystają z życia
ja na palacza w Poznaniu w oddziale odbieram nie ma prócz Pana na parterze obstawy bo i po co
wjeżdża się na plac pod kontrola kamer jest spoko
wjeżdża się na plac pod kontrola kamer jest spoko
Bo to oddział zamknięty dla nałogowych hazardzistów
przepraszam ze się wtrace był nie dawno taki wg mnie bajkopisarz sympatyczny wasyl ponoc wygral 14 mln ktoś tam go niby namierzyl wystrachany bardzo nie pokazuje sie bynajmniej ja nie widziałem ale co może to on znalazł ten kupon w gazecie falszywy
pewnie jak większość tu jestem hazardzista tyle że ja wiem co robię
jeśli nawet serw cos wygral jego brocha tez bym pisal dalej bym typowal dla zabawy tak jak to robie teraz....... sorrki za wstracenie
jutro trzeba do pracy iść ale nawet jakbym wygrał to i tak bym chodził
u nas już po burzy ale ostro dawało stray rynek bez ogródków i parasoli
pada leje wieje...
a był taki najazd ze nawet sobie nie wyobrażacie jak mrówka na mrówce...
a był taki najazd ze nawet sobie nie wyobrażacie jak mrówka na mrówce...
serw no ty to już wygrałeś...
u mnie burzy niet...po prostu się ochłodziło zachmurzyło i se wieje...zimno...
Typowanie na za chwilę
ExP coś z takiego zestawu 14,20,27,19,29,31 ale jaką dodatkową dac nie mam pojęcia
MM
32,42,68
67,52,42,66,33
52,33,60,62,42,19,76,50
i eksperymentalnie coś takiego :
37,46-44,72,-50,54
ExP coś z takiego zestawu 14,20,27,19,29,31 ale jaką dodatkową dac nie mam pojęcia
MM
32,42,68
67,52,42,66,33
52,33,60,62,42,19,76,50
i eksperymentalnie coś takiego :
37,46-44,72,-50,54
nawet się nie puściłam...
medusia jak tam mm się sprawdziło???
medusia jak tam mm się sprawdziło???
no niestety to nie były dobre typy na 14-stą czekam teraz na wieczorne losowanko i się zobaczy
serw no to mówiłam daj cyferki pewne...
fiola 1800 ale na sucho...
na mokro ciężko...
ale pisałem nie ma pewniaków to szczęśliwy traf a pewniaki są zaklinane przez nas i jak padną to dumni jesteśmy
Serw wygrałeś ale ciągle grasz zachłanny jesteś daj drugiemu wygrać
greguniu jak Ania???
tola nie taka biedna dzis było matki boskiej od pieniązków...
ja gram dla zabawy a Wam życze z całego serca jak najwyższych wygranych i trzymam za wszystkich
tola no nie wiem czy takie szczescie...tydzien temu 700 nie wysłane...i pare razy takie tam...
greg ha ha ha ..córcia pokonała tatusia...
fiola to ja jutro też się bawie...
Serw jak wygrałeś to dobrze zazdrościć ci mogę co najwyżej możliwości
tola ano ja mam co niedziela pare stówek...za***lam na to...góra dół...10 godzin...
tola zerknij na mój profil na stałe i bedziesz wsio wiedziała...