Wpisy 2 392 824 – 2 392 923
19 lipca 2015 20:31 → 19 lipca 2015 21:13, 100 wpisów
Bo Wam się tu wydaje że Wasze zaklinanie "pewniaków" coś daje a to tylko ślepy los!!! i kto ma wygrać ten wygrywa cóż ja należę do szczęśliwców co nie w smak wielu uzytkownikom czatu a szkoda bo to tylko zabawa
Wam hm...uwazam ze nie wszyscy tacy sa ale wiekszosc nie ma co wszystkich pakowac do jednego wora....
albo zgasić światło zasłonić okna i do roboty co by w Zusie przybyło tych na emerytów płacących
tola 6 w 2007 roku prawie 3 mln a potem tak szło zeszły rok tez oki i teraz również
Zmykam
Wysokich wygranych dla wszystkich
Powodzenia dużo szczęścia
Wysokich wygranych dla wszystkich
Powodzenia dużo szczęścia
tolu i dlatego jestem kością w niejednym oku ale co mi tam jak określiła Beata nie wszystkich do jednego wora!
Serw ,a kasa w glowie nie nabałaganiła ? Ja sie chyba boje takiej duzej wygranej ,Kasa cala dla Ciebie czy rozdales znajomym ,rodzinie ? Czy nikomu nic nie powiedziales o wygranej?
Wiesz ja zajmuję się na co dzień wyposażaniem szpitaki przychodni etc ostatnio sprzedawałem tomograf za ponad 2 mln
zresztą tolu mnie chodzi o zabawę to na I miejscu i odskocznię a reszta to...
tylko jak jest doplyw kasy i bez jakis wiekszych potrzeb to wiesz jak to jest zaraz rozne ,kolorowe pomysly
fiolka
ja pytam nie z zazdrosci tylko tak z ciekawosci bo kasa to i zaraz zbedni przyjaciele - sam wiesz jak jest.Zaraz ja taka kase wygram
hm no nie wiem czy miałem takie raczej nie trochę siostra synowie do firmy i jak się tu ze mnie śmieja pomidorowa za 2 zeta w mlecznym uwielbiam
Jak tak sie co poniektorym tutaj przysluchuje, to poprzewracało się w głowie- jakby trąba powietrzna przeszła przez ich mózg= czaruś i serwuś
krasnalko witam
Tylko Wiesz ja gram dla zabawy nie kombinuję pewniaków i najczęściej wygrywam na trafił obstawiam ulubione liczby ale z dużym spokojem
wiesz wczoraj wypadly moje liczby w mini lotto ( niestety nie wyslalam )
mi na trafil wlasnie najczesciej wpada.Jak zakreslam swoje liczby to ...... zawsze smutek
HARTAGE mocarz robi swoje
uruchomiliśmy zazdrośników i prześmiewców żeby ich nie zźarła zawiśc koniec
Marcinek zgadza się wizje narkotyczne ach jaki ten świat piękny kto by pomyślał
Hartge wygrałeś więcej jak 4 zeta? życzę Ci oczywiście milionów ale przy takim podejściu Masz "marne szanse"
Serw.....i co, wziąłeś kupon, pojechałeś do oddziału....jak to wszystko wygląda
HARTGE albo czaruś i serwuś stosują motto: miej wyj... a będzie ci dane
przelewy w moim przypadku na 4 konta bankowe i potwierdzenie przelewu do ręki
tez czesto zastanawiam sie jak ja bym sie zachowala.Teraz mowie ,ze spora czesc kasy bym oddala i przeznaczyla na chore dzieci,ale czy tak by bylo?????Nie jestem zachlanna,ale roznie bywa
Serw nie wygrałem ale wiem co to gra bo sporo przegrywam ale prowadzę grę świadomą może kiedyś wygram może nie