Wpisy 2 391 911 – 2 392 010
18 lipca 2015 16:37 → 18 lipca 2015 18:21, 100 wpisów
Brian co ma być to będzie. równie dobrze Lotto może monitorować strone multipasko i
osobiście zauważyłem , że jak typuje na stronie to nie wygrywam.... zbieg okoliczności?? czy fatum ?
ide sb zatypować ale nie mam numerów na dzisiejsze losowanie ma ktoś jakieś pewniaczki?
salotsky To jest udowodnione,sami piszą ci co dawali skan wygranych,nie mogą trafić już nic
Lewy.. .
Brjan.. .
1000 mi przeszedł koło nosa w extra pensji ostatnio bo.....nie hcciało mi się puscic kuponu wrrr
Jocia.. .
Brjan ... ty naprawdę czarujesz numerki wahadełkiem co ?? jak to robisz ?
Brjan.. .
https://www.youtube.com/watch?v=e3ihIwS4Ivk&index=27&list=RDOZCREueK6OI
salotsky To nie ja,to Dąbczak-wahadełko pokazuje,które już wylosowali
aa ja osobiście typuje 1 i 80 . lubie te cyfry.....najlżejsza i najcięższa...tak jakos klasyfikuje liczby
Bo jak zauważyłeś,to podają losowanie,które już wcześniej przeprowadzili w studio
Riki - nie chcę Ciebie wprowadzać w błąd.. cieżko coś dobrego znaleść.. moim sposobem
przykro mi ale 10/10 wygra tylko osoba z TS
https://prawdaxlxpl.wordpress.com/2011/05/04/lotto-to-wielka-sciema-i-oszustwo/
https://prawdaxlxpl.wordpress.com/2011/05/04/lotto-to-wielka-sciema-i-oszustwo/
powinna być możliwość puszczenia zakładu na 2 minity przed lsowaniem, ie dałoby to większej szansy na manipulacje
a jeszcze lepszy pomysł to rejestracja kuponu tylko w danej kolekturze bez wysyłania do komputera głównego.
saltosky kupon można puścić nawet na minute czyklika sekund przed losowaniem. to nie ma znaczenia kiedy puścisz. jesli by były wałi to przy dzisiajszej technologii komputer przeliczy wszytskie wyslane kombinacje w ciagu miuty.
Zobacz ze nie zaczynaja losować o 21.40 tylko 21.41 często 21.42.... to ogrom czasu.
pomysl drugi dobry, ale wtedy na wyniki czy ktos trafil 6/6 czekalbyś do następnego dnia.
Zobacz ze nie zaczynaja losować o 21.40 tylko 21.41 często 21.42.... to ogrom czasu.
pomysl drugi dobry, ale wtedy na wyniki czy ktos trafil 6/6 czekalbyś do następnego dnia.
kolektury bez dostępu do sieci. budynek odpowiednio zabezpieczony. liczba puszczonych kuponów czy zakładów równa się ilości pieniędzy w kasie. nie zależni pracownicy rotowani na stanowiskach co 3 miesiące. i wiele innych pomysłów...a tak to lipa. tak jak napisałem tylko wygrane rzedu 500 zł TS nie interesują
i właśnie przez to nie ma kontroli nad tym bałaganem. czemu TS nie zaprosi przypadkowych ludzi na losowanie do studia??
a jeszcze mam takie pytanko....czemu nie ma w Polsce nie zależnych innych firm zajmujących się prowadzeniem podobnych gier liczbowych a`la multimulti czy lotto?? czemu monopol ma TS?
czy tylko Polski rząd jako koryto bez dna ma czerpać z tego profity??
salotsky Były minister finansów zabronił konkurencji TSa, dostępu do gier i hazardu
nie jaki Rostowski
nie jaki Rostowski
i dlatego jeśli nie ma konkurencji ti jest monopolista który kreci lody
zauważyłem ze nie raz przed losowaniem mówia ze w multi można wygrac maksymalnie 25 milionów zł. a niby dlaczego?? przecież jeśli mnie stać to mogę puścic stawke razy np. 1000
Masz rację,wygrywając niższe kwoty,też możesz być milionerem,grając na kilka losowań
puszczając kilka zakładów
puszczając kilka zakładów
jeśli jednej osobie nie wypłaca ponad 25 milionów to rodzine mam duza każdy kostanie po 25 milionów razy 10 kuponów......uuuu alwe marzenie
no to gramy na niskie stawki. dla nas 500 zł to fajna kasa a dla TS to jak na zapałki
wstrzelisz się w liczby:np.6/6 losują 5/6 to ci daje małą sumę,ale jak dasz kilka kuponów,masz pokażną kwotę nie płacąc oszustom podatku
o to właśnie chodzi. nie przekraczać 2000. to jest tak jak w banku. przelewy powyżej określonej kwoty nie sa wyłapywane przez system. chyba ponad 5000 zł. dopiero. chodzi o to ze jak masz czeste wpływy z innych źródeł ponad 5 tys. to z automatu już podatek ci wezmą.
A to ,że TS oszukuje to się przekonałem poszukując wygranej za 6/6 w Lotto 13tu milionów w podanej miejscowości takiej kolektury nie było