Wpisy 2 389 736 – 2 389 835
15 lipca 2015 16:39 → 15 lipca 2015 20:29, 100 wpisów
tola
moim zdaniem nie ja na każde losowanie mam inne nr i nie zapamiętuje ich a kupon po oddaniu wyrzucam
moim zdaniem nie ja na każde losowanie mam inne nr i nie zapamiętuje ich a kupon po oddaniu wyrzucam
Monet ja mam trochę medali sportowych ale na 18 też nie dostałem od mamy ale mamy szanse ponoć jak się 100 lat skończy przyznają i płacą podwójną emeryturą w zus o ile jeszcze będzie
dlatego moim zdaniem nie ma to sensu trzeba poeksperymentować a ile kuponów wysyłasz?
Du był kiedys taki chlopak co super typowal Ricardos i my razem z nim teztrafialismy.To byly dobre czasy
chyba tak zaczne robic. Nosa tez mial Wedrowiec netowy tez czesto udawalo mu sie dobrze zatypowac
JESTEM ZŁA bo nie puściłam kuponu 9/9 a bym miała 8/9+ takie numery miałam 3 26 32 33 46 54 63 69 78 a co dziwniejsze jeszcze kilka dni temu je puszczałam
dusia Pisałem Ci kiedyś,że liczby stałe jak puszczasz,to na co najmniej 5 losowań
dobrze że nie sprawdził bo by Ci
dusiu a z drugiej strony musiałabyś do oddziału po wygraną
dusiu a z drugiej strony musiałabyś do oddziału po wygraną
no tak by było,a do oddziału to z chęcią bym pojechałaale myślę że co ma być to nie utonie
Serw to rzuć pewniaczkiem bo już wszystko mi się stawia pomału ze złości
Sprawdziłem Keno:5/6,6/7,4/6 ,4/7Dąbczak w KENO, ma pomyłki tylko o jedną lub dwie liczby
kto chce grać prawdziwe Real TS ..moze taki na koncu
--
http://img.fastshell.pl/images/uuywy.gif
--
http://img.fastshell.pl/images/uuywy.gif
Powodzenia dla zrezygnowanych,grając tymi liczbami,poprawisz swój budżet i humorPo losowaniach
Cześć
Yar000 , drapek zapewne myślał o emeryturze..o Ekstra Pensji
Yar000 , drapek zapewne myślał o emeryturze..o Ekstra Pensji
Tak przypuszczałem ale chciałem, aby drapek zapytał o co mi chodzi
Czasem się "wściekam" gdy ludzie mylą pojęcia.
Czasem się "wściekam" gdy ludzie mylą pojęcia.
witam.dzis przyszalalam i wyslalam kilka kuponow.Cyferki podpatrzone od innych.Pozdrawiam
tolu ale pisałem Ci co Ci dyktuje a nie podpatrzone ale i tak za Twój sukces
Serw , w profilu jest wszystko odnotowane , tylko trzeba uważnie patrzeć
Pacze Pacze i nie widzę zdrapka a liczb brak poniżej są historyczne typowanka