Wpisy 2 389 – 2 488
15 września 2007 21:43 → 16 września 2007 19:09, 100 wpisów
TO WAM WSZYSTIM PODPOWIEM JAK WYGRYWAĆ NA 100 PROCENT PO LOSOWANIU
PUŚCIŁEM SIĘ TYLKO NA DZISIAJ A JUTRO MAM ROZPIS NA TRZY LOSOWANIA
elwis napisał-
"Leo z kąd bierzesz te kombinacje i jak je rozpisujesz?? Skoro trafiasz tyle 7/10,6/10itp"
elwis,pomyśl trochę,wszystko co podałem to statystyka,
nie zaprzeczę że zdarza mi sie trafienie 7/10,bo bym skłamał, ale nie jest to częste zjawisko ,nawet dla mnie,a odrobinę w grze multilotek się orientuję.
"Leo z kąd bierzesz te kombinacje i jak je rozpisujesz?? Skoro trafiasz tyle 7/10,6/10itp"
elwis,pomyśl trochę,wszystko co podałem to statystyka,
nie zaprzeczę że zdarza mi sie trafienie 7/10,bo bym skłamał, ale nie jest to częste zjawisko ,nawet dla mnie,a odrobinę w grze multilotek się orientuję.
Nowy"Pan lotto",też rymuje.
Chyba bierze coś na uspokojenie ,ale nadpobudliwośc ruchowa (ADHD} jest jeszcze trudna do opanowania.
W TV Mango zrobiłby karierę.
Chyba bierze coś na uspokojenie ,ale nadpobudliwośc ruchowa (ADHD} jest jeszcze trudna do opanowania.
W TV Mango zrobiłby karierę.
WCZORAJ PISAŁEM ŻE WYSTĄPIĄ W NAJ BLIŻSZYCH LOSOWANIACH OD 11-14 LICZB PARZYSTYCH WCZORAJ 11 DZISIAJ 13 KTO POSŁUCHAŁ TO I COŚ TAM WYGRAŁ PZDR.
Co mnie podkusiło żeby na Wisłę postawić pewniaka.Przecież wiem,że jedyna drużuna ktora im nie leży to Odra Wodzislaw.Mozg mi odcięło?
Pazernośc i 1380 w plecy.
kurka wodna.:-(((
Pazernośc i 1380 w plecy.
kurka wodna.:-(((
DZIĘKI A TERAZ PIERWSZY Z SEKRETÓW UWAGA NA LICZBY POCHODNE NIEKONIECZNIE JUTRO
46 60 61 21 77 78 DLACZEGO PRZPSZCIE DZISIEJSZE LOSOWANIE PODPIŚCIE MOJE TYPY I OCEŃCIE TYM SPOSOBEN WYGRYWAM
No cześć Ala11.Jestem już.Cały czas pracuję.W dzisiejszym losowaniu w 4 liczbach pomyłka o1. Muszę to dopracować.Niebawem podam 2 piątki,bo tak analizuję losowania.Cierpliwości.
KACZOR wcześniej robiłem w multi tak:
opcja ostatnie wystąpienia liczb...i nie zle mi wchodziło,dziennie miałem ok. 100zł zysku i coś sie urwało...
opcja ostatnie wystąpienia liczb...i nie zle mi wchodziło,dziennie miałem ok. 100zł zysku i coś sie urwało...
no witaj Paczus ciesze sie ze pracujesz i naprawde jestem cierpliwa wierze w ciebie
te liczby które są wylosowane zaraz większość znowu się powtarza-z tych 20-tu danego dnia,często wchodziło przy 8-9...4-5 trafień
DO WSZYSTKICH UWZGLĘDNIAJCIE W ROZPISACH LOSOWANIE Z 1 DNIA DANEGO MIESIĄCA UWZGLĘDNIJĄC TE LICZBY W ROZPISACH ILOŚĆ WYSTĄPIEŃ OD 2-9
JEŻELI ROZPISZESZ LOSOWANIE NP. Z 1 09 I SPRAWDZISZ TO ILOŚĆ WYSTĄPEŃ TYCH LICZB W KAŻDY L;OSOWANIU WYJDZIE OD 2 -9
KACZOR...nie przesadzasz,dziesięć 9z 10,sto 8 z 10,sporo dziś trafili
ja kiedyś robiłem rozpiski na te pochodne,może i lepiej brzmi niż na końcówki liczb
http://youtube.com/watch?v=IFrydh04QrM&mode=related&search=
To ja, jak ostatnio wracałem z oddziału Totalizatora z wygraną. Dziękuję Wam za kody i pochodne!
To ja, jak ostatnio wracałem z oddziału Totalizatora z wygraną. Dziękuję Wam za kody i pochodne!
Witam wszystkich. Prosze o odpowiedzenie mi na pytanie .. jaka jest wygrana w multilotku za 3 trafienia? Chodzi mi stawiam na 3 liczby i 3 wchodza. Kiedys bylo jakos 26 zł, ale teraz stawki poszly do gory i wygrana na 3 liczby tez??
siemanko.gram już 25 lat we wszystko co się da i tylko na wyścigach konnych jestem do przodu TAM NIE TRZEBA żADNYCH SYSTEMóW
jak ktoś da jakies ciekawe numery na dziś w ML to podpowiem co grać w Wielkiej warszawaskiej w pażdzierniku można grać w toto mixie
to nie była tajemnica pokazywałam całe przykłady,
więc tak samo.ja wam tylko troszkę pomagam a sama jeszcze pracuje nad całością.proszę o wymiane poglądów.
więc tak samo.ja wam tylko troszkę pomagam a sama jeszcze pracuje nad całością.proszę o wymiane poglądów.
Czyli ogólnie nic od Ciebie się nie do wiem bo jak widzisz wszystkie Twoje informacje usuneli Więc jeszcze raz prośba powtórz swoje spostrzeżenia
Brak odpowiedzi ,czyli te liczby to strzal w dziesiatke.Opa30 co o tym myslisz?
Nie bądżcie naiwni żadna z tych liczb nie padnie to chwyt lotto to śą szpiedzy
dla tych co chca sie bawic kodami 1.577232 powiedz mila bo wydaje mi sie ze jest dobry kaczor mi kiedys napisal ze kody sa beeeeee i ja mu wierze
PADNĄ- MOŻE NIE DZISIAJ ALE W NASTĘPNYM TYGODNIU TRZY Z NICH NA 1000%
DLA MNIE TE KODY TO BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CHOCIARZ MOŻNA JE PRZETWORZYĆ NA LOGICZNĄ KOMBINACJĘ CYFR
mozna kaczor ale tych kodow mozna rozpisac kilkanascie jak wiesz i z tego utworzyc prawie 80 liczb no i co z tego jestesmy w punkcie wyjscia dzieki ze otworzyles mi oczy wczesniej
Więc widzisz Kaczor ja takie liczby mogę od razu podać które napewno dziś może padną nawet może 3,
17,21,61,62,76,79
17,21,61,62,76,79
Powiem tak chcę by te forum stało się profesjonalnym typowaniem a nie jednym wielkim dyrdymałem. Konkretnie musimy ograć lotto i podawać nawet pewne pary i stawki razy 1000 i wtedy puścimy ich na drzewo. A teraz konkretnie fachowcy jakie pewne parki na dziś
ha mila zbieraj wszystkie i i i....sledz kazdy dzie wykreslaj te co padna i tworz nastepne kody rozpisuj ,wykreslaj tworz rozpisuj wykreslaj........
Czytam i nie wierzę .Jest już ktoś chętny do rozłożenia instytucji LOTTO .Brawo. Jestem za.