Wpisy 2 388 880 – 2 388 979
14 lipca 2015 13:20 → 14 lipca 2015 13:56, 100 wpisów
i chwila wytchnienia zapewniona
wlasnie syn jedzie na kolonie 8 sierpnia do Wladyslawowa na 7 dni
no to starsze na kolonie a malusi z wami .... zwłaszcza pewno spi budzi się na jedzonko to jeszcze dla was czasu by zostało na chwilę zapomnienia
wiesz kupilismy dom mamy raty duze wiec narazie na wakacje nie mozemy sobie tak pozwolic no chyba ze drogi tytoniaszu moj kochany wygram dzieki Tobie
no to trochę kiepsko.... no to bierzemy się za ustalanie liczb i tak żebyście wygrali na wakacje.....
no to po 18 typujemy na 21.... ok???
i na full 5/5
no przydaloby sie chociaz na pare dni wyjechac odetchnac bo za duzo zmartwien mam na glowie dzis jakos nie mam weny do liczb mysle o 47 tytoniasz nie wiem ale tak jakos mi do glowy weszla nie wiem tak samo 61
oby kurde wiesz bo dzis mam zastoj naprawde z liczbami nie wiem czemu
785080 na 14sta
no i ok wiesz że mi oboki weszły tak że Twoje mogą być.... bo ostatnio pech i oboki same
trzeba wrocic do niego bo byl ok Tytoniaszu drogi bo nie nawalal
50,78,80
wiesz maz mnie wkurza ma napisane liczby potem skresla na kuponie inne a w tam tych 5/5 sily brak do niego
no zobaczymy do 14 niedaleko... spoko to wrócimy do starego
właśnie 78 u mnie odpada i 80
ale to Twoje liczby
no wiem Twoj program jest ok byly oboki ale nie tyle co w tym teraz systemiku Twoim
78 to pewniak u mnie
no wiem a chciałem zmienić na lepsze....
spokojnie wrócimy na wieczór do starego
39
czekam na lanie
78
co tam kapcie
nic nie wygracie
a daleko??? jak nie to wpadnę
Beata29
no to niedaleko no to wpadam
japa kapcie
wiem żartuję dobrze już się nie drażnię
yes
nie będzie a to nie dużo km jak dla mnie
tak dokładnie
a co postawiłaś na to 38???
ok ale mówiłem Ci że nie będzie
TYTONIASZ a propos krakowa to na olszanskiej jest najwiekszy wal na swiecie
Pablo85 na 14 3 pewniaki mam
50,78,80
39beeee
50,78,80
39beeee
podgórze
78zdazycie na czternasta do kolektory
wiem bo rozmawialiśmy kiedyś
do 16
mordownie najlepsze ale najlepsza NOWA HUTA
to dlugo od 8????a my wlasnie tam mieszkalismy w Nowej Hucie wiem niebezpieczna dzielnica
tak od 8
teraz to sie nie boje dzieci samych puscic jak wyszli o 10 tak ich do tej pory nie ma...
a teraz lepiej w opolskim ???
Jeszcze kilka chwil i ale noge ale kieca a gdzie moje liczby no gdzie 50 78 80
ok idę prosić o 38
w nowej hucie morduja ... opowiesc dziwnej tresci mieszkalem 8 lat mam rodzine na os zgody i uja sie dzieje bajki
no to super najważniejsze bezpieczeństwo dzieci
wiesz co nie tyle ze morduja ale niebezpiecznie tez jest jak wszedzie my na kazimierzowskim mieszkalismy
zreszta polowe nowej huty siedzi za granica a niedobitkina montelupich
dzieci jakies dziwne tam inne byly nie wiem moze ja mam za duze wymagania ale nie lubialam tam mieszkac tu mam podworko ide sie opalac kiedy chce usiade piwo wypije jakos inaczej sie zyje
tylko nie moge sie przyzwyczaic bo kazdy saiad czy ktos wogole wchodzi jak do siebie do nas
no róznie jest w różnych miejscowościach
obyczaje inne ale można się przyzwyczaić
ok idę zapalić