Wpisy 238 888 – 238 987
3 marca 2011 00:00 → 3 marca 2011 10:33, 100 wpisów
Dzięki za miłe powitanie.Gram od roku wMM -tylko -z małymi sukcesami od czasu do czas.Kilka dni miałam przerwy i dziś trafiłam 7/10.Będę co jakiś czs typować z jakim skutkiem nie wiem..Gram na większą ilość kuponów.Rano podam jakieś propozycję.Dobrej nocy wszystkim życzę .Lubię Was wszystkich jezdeście zaje-fajni
Jakie lubicie pączki? Z pudrem czy z lukrem a może jeszcze jakieś inne? 

Nie oglądałem - nie miałem możliwości, czasu
jutro rzucę okiem
ale takich potężnych wpadek - to ile było ?- trzy - cztery może pięć - i jakoś wychodzili , nawet z twarzą...
A teraz, jak patrzę, w tym nowym studio - nie ma zbliżenia na moment, bez skojarzeń - wciągania piłki - to wolałem, te stare...
j.a.s.n.e
spokojnej
wszystkim
jutro rzucę okiem
ale takich potężnych wpadek - to ile było ?- trzy - cztery może pięć - i jakoś wychodzili , nawet z twarzą...
A teraz, jak patrzę, w tym nowym studio - nie ma zbliżenia na moment, bez skojarzeń - wciągania piłki - to wolałem, te stare...
j.a.s.n.e

spokojnej
wszystkim
Ten prezes TS działa tej spółce/firmie tylko i wyłącznie na szkodzie. Czy tam ten cały zarząd. Jak ja byłbym prezesem to wprowadziłbym całkowicie inny plan.
Początek roku jest dla firmy dobry. Sprzedaż gier i loterii jest o prawie 21 proc. większa niż w analogicznym okresie rok wcześniej
Totalizator Sportowy przedstawił wyniki sprzedaży za okres od 1 stycznia do 20 lutego. Z działalności podstawowej firma uzyskała przychody na poziomie 439,4 mln zł. W analogicznym okresie rok temu było to 363,5 mln zł. Największa dynamika dotyczy najpopularniejszej gry Totalizatora - Lotto. Sprzedaż w porównaniu z rokiem poprzednim zwiększyła się o 39 proc. i przyniosła spółce przychody na poziomie 250,9 mln zł w porównaniu z 180,5 mln zł rok wcześniej. Lepsze wyniki firma odnotowała też w przypadku gier Mini Lotto (o 2 mln zł) i Keno (o 0,5 mln zł). Mniejsze przychody osiągnęła w przypadku gier Joker (o 0,5 mln zł) i Multi Multi z Plusem (o 8,4 mln zł). Zdaniem prezesa Totalizatora Sławomira Dudzińskiego dopiero w połowie roku będzie można oceniać, czy obecna tendencja wzrostowa jest trwała. - Wejście nowych produktów z pewnością dodatkowo wpłynie na poprawę sprzedaży - przewiduje Dudziński. W tym roku TS planuje wprowadzić dwie nowe gry, w tym jedną o wysokich kumulacjach. Na razie przygotowywane są biznesplany gier, dlatego spółka nie informuje, kiedy pojawią się na rynku. Firma zakłada też, że tegoroczna sprzedaż będzie co najmniej o 4 - 4,5 proc. wyższa niż w ubiegłym roku. Totalizator chce osiągnąć sprzedaż na poziomie 2 mld 823 mln zł. Przychody firmy w 2010 r. wyniosły 2,7 mld zł. Tytułem podatków do budżetu państwa Totalizator zapłacił 1,3 mld zł.
Totalizator Sportowy przedstawił wyniki sprzedaży za okres od 1 stycznia do 20 lutego. Z działalności podstawowej firma uzyskała przychody na poziomie 439,4 mln zł. W analogicznym okresie rok temu było to 363,5 mln zł. Największa dynamika dotyczy najpopularniejszej gry Totalizatora - Lotto. Sprzedaż w porównaniu z rokiem poprzednim zwiększyła się o 39 proc. i przyniosła spółce przychody na poziomie 250,9 mln zł w porównaniu z 180,5 mln zł rok wcześniej. Lepsze wyniki firma odnotowała też w przypadku gier Mini Lotto (o 2 mln zł) i Keno (o 0,5 mln zł). Mniejsze przychody osiągnęła w przypadku gier Joker (o 0,5 mln zł) i Multi Multi z Plusem (o 8,4 mln zł). Zdaniem prezesa Totalizatora Sławomira Dudzińskiego dopiero w połowie roku będzie można oceniać, czy obecna tendencja wzrostowa jest trwała. - Wejście nowych produktów z pewnością dodatkowo wpłynie na poprawę sprzedaży - przewiduje Dudziński. W tym roku TS planuje wprowadzić dwie nowe gry, w tym jedną o wysokich kumulacjach. Na razie przygotowywane są biznesplany gier, dlatego spółka nie informuje, kiedy pojawią się na rynku. Firma zakłada też, że tegoroczna sprzedaż będzie co najmniej o 4 - 4,5 proc. wyższa niż w ubiegłym roku. Totalizator chce osiągnąć sprzedaż na poziomie 2 mld 823 mln zł. Przychody firmy w 2010 r. wyniosły 2,7 mld zł. Tytułem podatków do budżetu państwa Totalizator zapłacił 1,3 mld zł.
W tym roku będą dwie nowe gry w tym jedną o dużych kumulacjach. to pewnie ta międzynarodowa a druga jakaś nowa to ciekawe jaka to będzie.
zminią nazwe jokera i prezes ztego tytułu wezmie premię20000000000000000000000
Kto wie hehe. Ja już lecę kimać. Może uda się jutro coś wygrać to będzie na przyszłe granie w nowe gry
Dobranoc wszystkim.
Dobranoc wszystkim.Witam wszystkich
.Wędrowco liczba 27 wpadła wieczorem,ale i tak nic nie miałam
ale dziś będzie lepiej bo dziś tłusty czwartek,pozdrawiam.

.Wędrowco liczba 27 wpadła wieczorem,ale i tak nic nie miałam
ale dziś będzie lepiej bo dziś tłusty czwartek,pozdrawiam.
4/10 o godz 22 tragedii nie ma

Dzisiaj tłusty czwartek może posypią się jakieś większe wygrane hmm ??

uleńka
jak tam wczorajsze los.? u mnie 1/5 i 1/8 puściłem je wczoraj na 3 losciekaw jestem co mi wyjdzie z kombinacji 10 cyfr z których żadna nie pojawiła się przez ostatnie 5 losowań
zapewne wielkie .......(przydał by się emotek )
zapewne wielkie .......(przydał by się emotek )
Wczoraj zaraz po 14 pisałam że stawiam na 35 i podała dzis obstawiam liczbe 24

wczoraj dwa razy skreśliłem 71 ......a gram bez plusa chociaż kuponiki by się wróciły 

Brawo za 5/10
miałem w domku 4 szt nie zjadłem nawet jednego,śniadania też nie
a już brzunio się dopomina

miałem w domku 4 szt nie zjadłem nawet jednego,śniadania też nie
a już brzunio się dopominaDzien dobry Wszystkim
w ...donut day
z poranna kawa
zycze tlustych(wypasionych) nadziewanych
pukonow...
w ...donut day
z poranna kawa
zycze tlustych(wypasionych) nadziewanych
pukonow...
Witam, dzisiaj sprawdzam wyniki w mini a tu 4/5. Kolejny etap zaliczony teraz czekam na 5/5. Fajnie tak zgarnąć 630 zł.Polecam wszystkim mini lotka. Najbardziej rozsądna gra. Pozdrawiam.
witalski ulala...a i owszem , moj dobry pan zadbal o nas z samego rana , wjechal do firmy z calym kartonem lakoci....!!!
sie chlopisko wykosztowal , taki szczodry gosciu....
sie chlopisko wykosztowal , taki szczodry gosciu....

Dzisiaj wyśle kilka systemów na 6 liczb w mini. Może trzeba iść za ciosem?

rano trzeba wstać
oczka przemyć
mózg wysilić
może szcsęście się przymili
4,5 to zalążek
6,7,8 to już krążek
maly dreszczyk,podniecenie,
pragniesz więcej, więc szalejesz
9,10 to już wypas
to pragnienie
to rarytas
to spełnienie naszych marzeń
dni beztroskie dni na plaży
promyk słońca,kolor brąz
taki jest szczęśliwy w multi multi los
smacznego
i wysokich wygranych
oczka przemyć
mózg wysilić
może szcsęście się przymili
4,5 to zalążek
6,7,8 to już krążek
maly dreszczyk,podniecenie,
pragniesz więcej, więc szalejesz
9,10 to już wypas
to pragnienie
to rarytas
to spełnienie naszych marzeń
dni beztroskie dni na plaży
promyk słońca,kolor brąz
taki jest szczęśliwy w multi multi los
smacznego
i wysokich wygranychPanie Brodo a czym należy sugerować się przy doborze liczb w Mini lotka?
Dzisiaj nikt nic nie wygra, bo dzisiaj są imieniny...... DANIELA
Janosik 2009 >>> a co Ty opowiadasz..."..jak nie , jak tak..."
dani(ne) do yellow box'u poniesie i na oltarzu zlozy ELAAA
dani(ne) do yellow box'u poniesie i na oltarzu zlozy ELAAA

Witam wszystkich i smacznyci pączków życzę. Gratki wygranym wczoraj u mnie o 14 4/10 z plusem a wieczorem tylko 3/10. Na 14 wysłałem 24 liczb rozpisanych na 20 zakładów. Te liczby co wczoraj podawałem
zas cala znakomita wiekszosc bedzie sciskac w rekach zamiast tlustego paka trafne pukony 

238905. status Pawcio 2011-03-03 (00:14)home Kraków / Lotki Duże
Początek roku jest dla firmy dobry. Sprzedaż gier i loterii jest o prawie 21 proc. większa niż w analogicznym okresie rok wcześniej
-------------------------------------------------
więcej grajcie tumany a państwo będzie się bogaciło a państwo to Wy wszyscy, czyli im więcej grata tym więcej mata

-------------------------------------------------
więcej grajcie tumany a państwo będzie się bogaciło a państwo to Wy wszyscy, czyli im więcej grata tym więcej mata

Aga31
losowanych jest 25% liczb a jak widzisz we wcześniejszym moim wpisie ja skreśliłem 10 które się nie pojawiły od 5 losowań
zapewne znowu kulki są zmienione i co niektóre "szybciej zasysa"
ta nasza maszynka
tego nie przewidzisz a może się powtórzyć nawet 10 czy więcej liczb to jest totolotek "wszystko się może zdarzyć"
losowanych jest 25% liczb a jak widzisz we wcześniejszym moim wpisie ja skreśliłem 10 które się nie pojawiły od 5 losowań
zapewne znowu kulki są zmienione i co niektóre "szybciej zasysa"
ta nasza maszynka
tego nie przewidzisz a może się powtórzyć nawet 10 czy więcej liczb to jest totolotek "wszystko się może zdarzyć"
nie prawda
to prawda nok66. Tylko jakie prawdopodobieństwo co się powtórzy? Dlaczego nieprawda krzysiek2783?
238940. status aga31 2011-03-03 (08:58)
Panie Brodo a czym należy sugerować się przy doborze liczb w Mini lotka?
---------------------------------------------------najlepiej sie sugerować układem gwiazd
a najlepiej połozeniem drogi mlecznej:
Jak droga skręca w lewo to skreślasz z lewej
jak w prawo to z prawej
a jak leco prosto t środkiem go mocium panie
a jak droge zacznie zasysać czarna dziura to już nie graj!

Panie Brodo a czym należy sugerować się przy doborze liczb w Mini lotka?
---------------------------------------------------najlepiej sie sugerować układem gwiazd
a najlepiej połozeniem drogi mlecznej:
Jak droga skręca w lewo to skreślasz z lewej
jak w prawo to z prawej
a jak leco prosto t środkiem go mocium panie
a jak droge zacznie zasysać czarna dziura to już nie graj!

KTOZA mniej tych pączków bo płacisz VAT i bogacisz państwo "tumanie" jak to napisałeś!

ktoza to prawie koza ...koza to prawie baran ......to tak jak z naszym graniem ....wszystko jest prawie
ja wole dać pączkarzom, niż złodziejom totolotkarzom
na pohybel frajerów

na pohybel frajerów

***olili ludzi na prawie 3 miliardy i jeszcze siem chwalom
jestem w***iona

jestem w***iona

Użytkownik czarnyosobiste dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Ktoza a czy jest gdzieś napisane że gra jest przymusowa ??
to nie "oni" wydoili ludzi tylko ludzie "tacy jak ja" sami zanieśli im pieniążki do kieszeni z własnej nie przymuszonej woli więc można się wk..... na samego siebie
to nie "oni" wydoili ludzi tylko ludzie "tacy jak ja" sami zanieśli im pieniążki do kieszeni z własnej nie przymuszonej woli więc można się wk..... na samego siebie
ale gdyby nie nachalna reklama (gdzie się da) to by dużo ludzi nie grało!
Gorały nie wolno reklamować, a to kurewskie LOTTO można
Przecież ci co grajom to som trzeźwi alkoholicy
uzależnieni jak c***

Gorały nie wolno reklamować, a to kurewskie LOTTO można
Przecież ci co grajom to som trzeźwi alkoholicy
uzależnieni jak c***

Użytkownik mig dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
a jednak jesteś na tej stronie od 2009 roku a tutaj rozmawiamy tylko o totku czyżbyś zbankrutowała??
Witam i życzę wysokich wygranych.
Smacznego
Smacznego

Każdy ma prawo do wyrażania swojej opini na każdy temat, tak samo ty ktoza. Jak nie ccesz nie grasz. Załóż odrębne forum antylotto i będzie gitarka.
Powodzenia i smacznego

Powodzenia i smacznego

Przeprowadzane są losowania próbne,które są nie publikowane,więc cała baza i statystyki,które mają gracze jest do bani i dlatego wolę 49's.Pozdrawiam ipowodzenia
Bartus ale jest jeden problem ...kto tam wejdzie skoro wie że tam ma pewność że .....ma zerowe szanse na wygraną
Dziękuję nok 66 za smacznego krepla.
Bieruń to dosyć daleko od Chorzowa.
jak daleko jak blisko .....
tychy katowice i zoo no może jeszcze silesia
tyle samo mam co do dyrekcji katowickiego lotto
ale wolał bym tam zajżeć z pukonikiem
tychy katowice i zoo no może jeszcze silesia
tyle samo mam co do dyrekcji katowickiego lotto

ale wolał bym tam zajżeć z pukonikiem

można zjeść pączka, czy to JUŻ zakazane ?
Dla wszystkich
dla doroślejszych

a dojrzałych

Witam serdelecznie
W walce z łakomstwem stoję na straconej pozycji od samego rana 

W walce z łakomstwem stoję na straconej pozycji od samego rana