Wpisy 2 386 994 – 2 387 093
12 lipca 2015 12:11 → 12 lipca 2015 13:44, 100 wpisów
Nie wiem czy bedzie dzis niedziela jest moze wskoczy na chwile przed 14 trzeba obserwowac forum
Nie gram to chwilowo nie typuje a tak z chmurki nic nie powiem może bym zeobił co złego i podał złe numery
Co chcesz obserwować na forum bzdurne pisanie o wszystkim i o niczym
BEATKO ja dopiero uczę się układać w tego typy zestawy po 5 liczb zazwyczaj to co mi wychodzi puszczam na 6 kuponów- 1- to 3 liczby, 2- 5 liczb, 3- 7 liczb, 4 - 8 liczb i 5 - 10 liczb. Nie rozpisywałam tak jak to Ty robisz z obokami i ten system chciałabym sobie rozpracować na swoich liczbach. Pięknie dziękuję za pomoc, każde dzisiaj Twoje wyjaśnienie jest dla mnie bezcenne ponieważ ja nie analizowałam sympatii liczb i że niektóre z nich tak jak mi wyjaśniłaś sympatyzują z sobą a niektóre się odpychają.
ok tak jest jedne maja sie ku sobie inne sie odpychaj inne sa przepowiedniami do drugiego losowania.
ale Wiesz pierwsza i nie podważalna zasada w typowaniu nigdy nie sugeruj się podpowiedziami! graj swoimi!
wczoraj pisałem "kombinujemy wyginamy się a w końcu kupujemy na ch.... trafił i trafia właśnie to a nasze uuu albo i gorzej"
Jeszcze raz dziękuję za wyjaśnienia. Beatko jestem tu między Wami dopiero 2 tygodnie i wiele się uczę. A Ty mi dzisiaj wyjaśniłaś podstawy typowania i za to Ci jestem bardzo wdzięczna.BEATA29
są tacy co twierdzą że trzeba oddawać na 10 minut przed losowaniem... odbiera się szansę na kombinacje ts
jego podpowiedzi się nie sprawdzą rozkochał w sobie niewiasty ( nie jedną) i....
proroctwa takie se...
jeszcze 4 dni temu całkiem całkiem mu szło ale "tera"
M nie zazdroszczę
proroctwa takie se...
jeszcze 4 dni temu całkiem całkiem mu szło ale "tera"
M nie zazdroszczę
Jakie blizny idzie jak taran prawdziwy macho nie wylizuje ran prawda M do przodu i w ilość oczywiście i jakośc!
serw..z wojny wynosi sie również rany..które lecza i nadaja niwy sens w zyciu
nowy sens w życiu*..a czasem sa tym kamykiem węgielnym na resztę życia
jasne o biedna Tyś biedna w szponach M ale on Ciebie lubi krzywd jokowyś Ci nie przysporzy