Wpisy 2 383 575 – 2 383 674
8 lipca 2015 14:06 → 8 lipca 2015 17:57, 100 wpisów
a to patałachy nawet w moje liczby nie potrafia trafić!
sory kochani nie ma czym dzielić 12 zeta masakra 20 włożone 8 w plecy
ale jestem pewien że jemiola na wieczór zadziała bo taraz za krótko w domku była
sory kochani nie ma czym dzielić 12 zeta masakra 20 włożone 8 w plecy
ale jestem pewien że jemiola na wieczór zadziała bo taraz za krótko w domku była
dotam, nie grałam na.14 sta, bo jestem obrażona na nich za.wczoraj
ale dziś na czacie BEATA pytała o liczbę/y i powiedziałam, że 59 może bo była pewniakiem na wczorajszy wieczór ale nie weszła
Ja na TS jestem -obraza majestatu- (cudz.) do.odwołania
ale dziś na czacie BEATA pytała o liczbę/y i powiedziałam, że 59 może bo była pewniakiem na wczorajszy wieczór ale nie weszła
Ja na TS jestem -obraza majestatu- (cudz.) do.odwołania
dotam i kaskadą
60,61,62,63,64,65,66,67,68,69
1,3,5, 7,9, 70,72,74,76,78
11,13,15,17,19, 50,52,54,56,58
21,23,25,27,29, 2,4,6,8,14
31,33,35,37,39, 50,52,54,56,58
1,3,5, 7,9, 70,72,74,76,78
11,13,15,17,19, 50,52,54,56,58
21,23,25,27,29, 2,4,6,8,14
31,33,35,37,39, 50,52,54,56,58
EstyMy
emeryt
torsan na 10 zagrałeś ?
emeryt
torsan na 10 zagrałeś ?
EstyMy to mialo byc do Ciebie te brawa oczywiscie za ta 59 a Dusi pytam jaki typy ma na 21
emeryt EP wysylasz na dzisiaj ?
Pilka nozna - Rumunia - Superpuchar - Steaua-Targu Mures
10
SUPEROFERTA - Sroda - Wawrinka S.-Gasquet R.
1
Tenis M. - Wimbledon-singiel - Djokovic N.-Cilic M.
1
Koszykowka - ME U-20-dyw.A - K. - Czechy-Ukraina
10
Koszykowka - ME U-20-dyw.A - M. - Francja-Chorwacja
10
Pilka nozna - Spot. towarz. klubow - Trenczyn-Sigma Olomou 10
10
SUPEROFERTA - Sroda - Wawrinka S.-Gasquet R.
1
Tenis M. - Wimbledon-singiel - Djokovic N.-Cilic M.
1
Koszykowka - ME U-20-dyw.A - K. - Czechy-Ukraina
10
Koszykowka - ME U-20-dyw.A - M. - Francja-Chorwacja
10
Pilka nozna - Spot. towarz. klubow - Trenczyn-Sigma Olomou 10
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Majpan dziękuje...tłumaczenie nie ważne...tylko to co sen przynosi
Majpan czasem medytujes i nie otzrymasz,a wczoraj to był impuls.Zreszta napisałam Ci rano ,ze to sa liczby moje,które czuje.A nie zawsze tak jest.To tak jak z Twoimi pionami.
Znowu mi zżarło niepożądaną -42- to jakiś trend ostatnio.
Dobra następna niepożądana to -50-....3-los
pożądana 49x1
Ulala
Dobra następna niepożądana to -50-....3-los
pożądana 49x1
Ulala
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
Dusia przed wieczorkiem i ja się rozejrzę za czymś a teraz spadam do swoich zajęć
Hej mam takie pytanko, jest kumulacja 18 mln w LOTTO, jutro losowanie. Gram w LOTTO od 6 miesięcy, za niskie stawki. Trafiłem do teraz 3 razy trójkę i raz czwórkę. Zapewne myślicie, że zapytam czy ktoś mógłby mi podać zwycięskie liczby, ale NIE. Chciałbym żebyście mi powiedzieli o sposobach, w jakie zaznaczacie numerki na blankiecie. Kreślicie figury?, chybił?, osobiste liczby?, czy coś innego. Chciałbym jutro to rozbić, i potrzebuje waszej pomocy . Pozdrawiam
Zaraz kupię 1 kupon na 8 system w mini lotto. A nie 5 kupon, szkoda kasa
Rejestrował ktoś kupony w Loteriadzie? Bo z tym losowaniem na multimulti.pl co był Fiat 500 i Volvo do wygrania, to pisało w regulaminie, że aby wziąć udział w losowaniu tych aut, to trzeba było wybrać ilość szans na każdy produkt w jednym z dwóch zestawów. 90 % ludzi nie czytało regulaminu ( w tym ja ) i nie braliśmy w ogóle udziału w losowaniu tych aut. Jak myślicie - z Loteriadą też będą takie jaja??? Opłaca się w ogóle rejestrować te kupony, czy nie ma szans?
Czy innymi słowy, trzeba było wybrać wszystkie nagrody z każdego zestawu plus samochód. A jak z tą LOTERIADĄ?? Grał ktoś? Bo mam kupony i nie wiem czy to rejestrować???
billgates007 .. to rejestracja w Internecie jest darmowa .. a może akurat
A co mi tam, spróbuje, raz się żyje, jutro 18 melonów, jak się nie uda, to stracę kasę, ale przynajmniej warto zawsze próbować. Może akuratnie tym razem się uda. A tak, czy siak będę musiał później pracować w naszym ukochanym kraju. Niedawno zdałem maturę i nigdzie pracy nie mogę znaleźć bez znajomości. Zostaje mi tylko LOTTO. Z LOTERIADĄ też spróbuje - może akuratnie się uda wygrać samochód dla mamy
Mam dziwne przeczucie, że jutro będą liczby w LOTTO od 30 numeru w górę. Taki cyrk jak ostatnio z multi multi gdzie były liczby do pierwszej 40.
Ale patrzcie jakie to dziwne - o zmianie naszego losu decyduje maszyna ze sprężonym powietrzem. Dodam tylko, że jak ktoś ostatnio wchodził na stronę LOTTO i widział zdjęcia z całego studia TV, to zauważył na pewno guziczki na konsoli, które naciska operator maszyny zza biurka i tym samym jedna piłeczka jest zasysana do góry. A więc moment w którym on to naciska ma wpływ na to jaka kolejność liczb pojawi się w losowaniu. Dlatego właśnie wczoraj było 19,20,21. To był czysty przypadek, ale nie żadne oszustwo tak jak niektórzy sądzą. Żeby to wygrać trzeba mieć szczęście i oszukać przeznaczenie.
A i mam takie pytanko: oglądacie losowanie na żywo, czy sprawdzacie w necie, albo na drugi dzień. Bo jak włączę TVP INFO o 21:40 to mi się śmiać chce. Albo nawet płakać. Jakby mi dali 1/4 tego co zarabiają tamci prezenterzy to poprowadziłbym to o wiele lepiej i z JAJEM, a nie takie teksty lecą, że masakra. Gdzie sie podział Daniel Wieleba? On był podobny do Igora Kwiatkowskiego z kabaretu Paranienormalni - przynajmniej dobra beka była https://www.youtube.com/watch?v=8r6egbE3OVs
chciałbym wygrać w Lotto, ale wiem, że nie wygram, więc idę zagrać, aby wspomóc kulturę fizyczną i sport (77% wpływu z dopłat), kulturę i dziedzictwo narodowe (20% wpływu z dopłat) oraz na działania rozwiązywania problemów hazardowych w naszym kraju (3% wpływu z dopłat) xd xd xd. Lubię pomagać innym - pamiętajcie, że grając w gry TS pomagacie innym. A oprócz tego możecie z całą stanowczością powiedzieć, że jesteście prawdziwymi patriotami, bo wspieracie w 77% narodową kulturę i narodowe dziedzictwo xd xd xd. To pokazuje, że hazard nie jest taki zły.
Ja obstawiam tak: liczby na jutro z przedziału od 30 do 49, w tym 2 parzyste i 4 nieparzyste. Albo z pierwszego wiersza jedna liczba, z drugiego wiersza jedna, z trzeciego wiersza dwie, z czwartego wiersza jedna i z piątego wiersza jedna (3 parzyste, 3 nieparzyste) Puszczam tylko dwa zakłady, bo prawdopodobnie nikt jutro nie trafi i będzie kumulacja w sobotę 21 albo 22 miliony.
billgates007 ... DZIWIĘ SIĘ TOBIE ŻEŚ TAKI PEWNY .... MYŚLĘ ŻE MATEMATYKĘ ZNASZ I WIESZ JAKIE SĄ MOŻLIWOŚĆI
Nie znam się nad waszymi wypowiedziami ale w ludzi trzeba wierzyć
Witam obecnych
u mnie w centrum wszechświata wkoncu trochę pada
bo niebawem sucha trawa sama by spłoneła
u mnie w centrum wszechświata wkoncu trochę pada
bo niebawem sucha trawa sama by spłoneła
Witam jak tam wyniki?
Ja również was witam i wam życzę powodzenia również Ale tak na serio wam życzę, a nie nieszczerze. Chociaż i tak to jest dzieło przypadku. Ale ma się tą szansę - 1: 13 983 816, ale jak dobrze pokombinujemy, to wygramy!!! Nie mówię wydawać po kilkaset złotych, ale sporadycznie na duże kumulacje parę złotych warto spróbować. Czasem warto zakasać rękawy, gdyż na świecie zdarzają się rzeczy nieprawdopodobne
dzisiaj ekstra pensja, albo ekstra depresja