Wpisy 2 383 272 – 2 383 371
7 lipca 2015 22:21 → 8 lipca 2015 10:00, 100 wpisów
medea76 ja przed losowaniem tutuaj kiedys 8/14 wytypwal (troche wpadlo ) a moj rekord to 11/14 i w tedy nie zagralem
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 226 755,80 zł
dusia
Robal_36 jak tam mini ?
greg
Dzięki za gratki k.....a mało płacili 75.80 za 4 no ale dobre i to
to faktycznie malo
(5/6) 3 175,90 zł
(4/6)75,80 zł
nie ma to jak gwarantowane w lotto plus
(5/6) 3 175,90 zł
(4/6)75,80 zł
nie ma to jak gwarantowane w lotto plus
lotto to zwykły kant od kilku losowań powtarza się conajmniej 7 liczb z poprzedniego losowania ale spróbujcie tylko wybrać sobie siedem liczb z poprzedniego losowania na kolejne i wyślijcie kupon to nagle powtarzające się siódemki znikną
wpis dotyczy oczywiście multilotka
lotto to zwykła kalkulacja z nastawieniem na zysk
zna ktoś milionera bo się ciągle o nich słyszy ale nikt ich nie zna
to jak bajka o krasnoludkach podobno są ale nikt ich nie widział
dziwne te ciągi liczb
w
lotto 19,20,21
mini 1,2,3
wygranym
ale wygrane cienkie
i baj, baj ,,,,
to fart wspierany kalkulacją
spróbuj sobie jutro wysłać multka z 7 liczbami z poprzedniego losowania i zobaczysz czy powtórzy sie ich siedem jak to już jest od około dziesięciu losowań
wtedy pogadamy czy to fart czy nie
i co wygrywasz bo podejrzewam że nie
a polega to na tym że statystyki żadenj nie utworzysz bo losowanych jest 20 liczb co wbrew pozorom utrudnia grę a nie ułatwia
Pawlo tak może kwoty nie wielkie ale czasem WIELKIE były skany w profili 22000 , 3 x 5250 .10000 itp
pawlo_1975 każde losowanie jest swoja indywidualnością rożni się od innych losowań powtórki są i będa stale , wiadomo trafić coś sporego nie jest łatwo ale można i warto próbować
jest losowanie z godziny 21:40 w formie wideo
Idę zobaczyć losowanie Lotto Plus jeszcze raz, bo ta liczba 43 mi się nie podoba
Idę zobaczyć losowanie Lotto Plus jeszcze raz, bo ta liczba 43 mi się nie podoba
Pasko a co znia jest nie tak
jest dobrze. Minute 7:50 wpada 43, tylko światło niefajnie się od niej odbija
AlbinLotto: jak dopisywałem losowanie to tam mi mignęła, że jakoś nie widziałem czy to 43 czy może 13.
widac 43
Pasko
no tak widać 43
fajny poczatek w mini 1,2,3
hey krasnalka ano ochlodzilo grzmiało blyskalo padalo az milo do tego jakies tramby powietrzne
zastanawiam się czy się puscic może z tym lub wywalić pare liczb i puscic 5/5 np. tylko które
05,15,18,33,45,46,48,52,55,61
05,15,18,33,45,46,48,52,55,61
kumulacja
piękna sprawa -
- miskę, że nie padło
wesołego dnia
piękna sprawa -
- miskę, że nie padło
wesołego dnia
http://wawalove.pl/Policja-jesli-widzimy-zagrozenie-zycia-reagujmy-nie-badzmy-obojetni-Wybawca-psa-i-tak-trafi-przed-sad-a19160
co za kraj oby tak dalej co tam pies phi jak kolesia ukaraja to ludzie będą z daleka omijac auta w których dusi się pies który ponoc wg pewnego pana w mundurku może wytrzymać dluzej nie no w nagrodę powinien zamknąć oczy i biec biec a jak by był człowiek
co za kraj oby tak dalej co tam pies phi jak kolesia ukaraja to ludzie będą z daleka omijac auta w których dusi się pies który ponoc wg pewnego pana w mundurku może wytrzymać dluzej nie no w nagrodę powinien zamknąć oczy i biec biec a jak by był człowiek
Dzień dobry.Miłego dnia.
Monet
Rob'Al
No łeb bym na pieńku położył za to że kto trafi 6/6 ... myślałem nawet o kilku.
No łeb bym na pieńku położył za to że kto trafi 6/6 ... myślałem nawet o kilku.
W miejscowości Września padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Kraków padła wygrana 226 755,80 zł w grze Mini Lotto
Zgrywus
to już Twoje oszałamiające.wygrane puszczają na ogólnym?
to już Twoje oszałamiające.wygrane puszczają na ogólnym?