Wpisy 2 383 031 – 2 383 130
7 lipca 2015 21:04 → 7 lipca 2015 21:45, 100 wpisów
Uwaga na grających w zakładach buchmacherskich przez intrnet,banki dają namiary właścicieli kont przelewających wpłaty do zakładów b.urzędom celnym,a te wzywają do siebie jako świadków , a potem przekazują sprawę prokuraturze-cała nasza Polska
Wiem mam się spotkać w piątek na 17:00 u tej pani co się przygotowywałem.
Uważajcie grający w zakładach buchmacherskich przez intrnet,banki dają namiary właścicieli kont przelewających wpłaty do zakładów b.urzędom celnym,a te wzywają do siebie jako świadków , a potem przekazują sprawę prokuraturze-cała nasza Polska
Za 29 minut losowanie ciekawe co dzisiaj przyniesie mi Mini Lotto ?
Mam jeszcze kupon ważny za 9 losowań wczoraj nic nie było a kupiłem zakład za wygraną 20,60 zł którą wygrałem w piątek. Pierwszy raz trafiłem trójkę a na stronie 5/12 i jestem cały czas w trójce czołowej.
No w domu to gorąco jest okno otwarte mam.
a ja mam otwarte okienko i taki leciutki chlodek wpada a pozatym cos mi się widzi ze idzie chyba ba burze chmury nie ciekawe obym się mylił
MARIANEK0 >>> podajesz info zawierająca jakąś treść.
To ja Ciebie poproszę o odpowiedz .. Jakie banki miałeś na myśli podając to info.
Czy poza PKO S.A i jednym bukmacherem (nie wymieniam nazwy) wiesz o jakimś innym przypadku przekazywania danych bankowych przez bank a konkretnie dokonywanych przelewów z kont firm bukmacherskich na prywatne konta?
Proszę o odp.
To ja Ciebie poproszę o odpowiedz .. Jakie banki miałeś na myśli podając to info.
Czy poza PKO S.A i jednym bukmacherem (nie wymieniam nazwy) wiesz o jakimś innym przypadku przekazywania danych bankowych przez bank a konkretnie dokonywanych przelewów z kont firm bukmacherskich na prywatne konta?
Proszę o odp.
gryks no jak u Ciebie wiaterek to może i u mnie powietrze wreszcie się ruszy
oj gora niesamowita a zaraz jeszcze cieplej się nam zrobi!
dawać losowani
miłe Panie
Panowie
dawać losowani
miłe Panie
Panowie
w Pampelunie święto św. Fermina
dziś pierwszy dzień
7 byków biegnie
dziś 11 rannych
dziś pierwszy dzień
7 byków biegnie
dziś 11 rannych
Serw
Ty będziesz prorokiem ja Ci to mówię.
-48-oby nie weszło teraz
Ty będziesz prorokiem ja Ci to mówię.
-48-oby nie weszło teraz
w sumie nie narzekajmy od czwartku w całej Polsce spadek temperatur i opady śniegu czas opony zimowe zakłedać
Zgadza się dotyczy tylko tych wymienionych przez ciebie bank + buchnacher, o innych nie wiem
-pozdr
-pozdr
jakiś motolotniarz mknie na horyzoncie eh w so Litwin latal na paralotni w zawodach miedzaynarodowych zachaczyl o cos niepamietam o co huknol na ziemie zmarl w drodze do szpitala eh
madea czy ty przypadkiem nie jesteś z jawora czy mi się cos pokickalo
uwaga na kierowcow dja jak będziecie na dolnymslasku lub gdzie kolwiek zobczycje auto z takim początkiem
emeryt no nie da się ukryć, że Kościół Pokoju piękny jest szczególnie o tej porze roku późnym popołudniem gdy zapada mrok
no jak kumulacja podnie?
ja oddałem tylko 3 zakłady nie gram normalnie w dl
ja oddałem tylko 3 zakłady nie gram normalnie w dl
No całe szczęście że już powoli zaczynać się będą rozgrywki piłkarskie
losowanie i niech bajek nie opowiadaja
czy w ogóle ktos tego słucha?
czy w ogóle ktos tego słucha?
medusia jak gdzies jesteś pisza na @ bo nie mam gg chwilowo...nie wiem do kiedy...jak bede miała czas...
witajcie
a w Kużnicy na Helu śledź z pyrą kartoflem czy ziemniakiem 22 PLN to jest wygrana przebitka 1200 krotna
dotam co tak szczerzysz te 3 ząbki???
torsan i faral to mają rządek białych lśniących...
isla
dobra będę pisać na @, teraz weszłam tylko na losowanie bo normalnie nie da się siedzieć przy kompie
dobra będę pisać na @, teraz weszłam tylko na losowanie bo normalnie nie da się siedzieć przy kompie
u mnie chłodno...
fiolcia podzruc na @ swoje stałe jak mozesz...
isla u nas niby chłodniej niż w dzień ale zaduch straszny
fiolka
fiolka
Dopisano wyniki Multi Multi
04,08,09,10,13,21,26,28,34,36,37,39,43,49,60,63,64,65,66,80
Plusem jest liczba: 49
04,08,09,10,13,21,26,28,34,36,37,39,43,49,60,63,64,65,66,80
Plusem jest liczba: 49
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 6184 zestawów od 808 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 6 726 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 10 410 zł
TOP 5 typujących:
- konradpaczka - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 722 zł = 14,44 x koszt gry
- Klara15 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 530 zł = 10,60 x koszt gry
- gwidon - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 48 zł = 9,60 x koszt gry
- midas16 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 64 zł = 8,53 x koszt gry
- torsan - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 308 zł = 6,16 x koszt gry
1/1 2/2,,,
Dopisano wyniki Mini Lotto - 01,02,03,13,29
emeryt
ja nic nie grałam nie zdążyłam...
dzieki wszystkim