Wpisy 2 380 772 – 2 380 871
4 lipca 2015 20:55 → 4 lipca 2015 21:41, 100 wpisów
Albin otóż to dlatego taką cenę dowalili by hamować grających systemami
HARTGE tak troche drogo jak na polskie płace
Serw nie wiem jak w samym Ełku bo ja miasta nie znam ja tylko na jezioro jeżdżę
Albin kiedyś lotto było dla wszystkich tanie bo było po 1,25 zł później 2 zł do zniesienia później 3 zł obiecywali więcej kumulacji większe kwoty i gwarantowane 2 mln bez kumulacji
Serw ja chciałam w tym roku w góry ale dobrze że nie pojechałam
w górach jest smutno cholernie ciepło i trzeba się namęczyć żeby "wleźć" a nad morzem oooo....
Iwonka ale Wiesz w górach jest stabilnie każda góra jest ciagle taka sama a morze kazda fala inna i jod no poezja i nie trzeba się meczyć tylko we właściwych warunkach uprawiać wysiłek fizyczny
a sylwester 1979 nie zapomniany 3 tygodnie trwał bo śniegiem przysypało chleb smigłowcem dowozili
Serw ja w Gdyni i w Pruszczu Gdańskim byłam przez kilka lat bo miałam do kogo jeździć
a ja w Gdyni mieszkałem kupę lat potem studia w Olsztynie i Poznań teraz
do losowania planujemy wydatki a po kombinujemy nowe rozdania liczb i jak by tu ts oszukac...
męża brat wyjechał za granicę a mój brat strasznie się zmienił i nie utrzymuje kontaktu bo teraz jest nadziany
ja mieszkałam obok Skweru Kościuszki (tak to się chyba nazywało )
nie mój brat kupił dom w Gdańsku i z nikim nie utrzymuje kontaktu
Serw to był kiedyś blok gdzie mieszkali młodzi marynarze z rodzinami
Krasna...
Jak byś trafiła 6 w lotto to dopiero była byś lala malowana
Jak byś trafiła 6 w lotto to dopiero była byś lala malowana
w Gdyni Orłowie U Maxima Roxana Liliput i Bodega no jeszcze Kaprys na Sw Wojciechu
marek wiem kasa ludzi zmienia na pewno
ale ja mam inne plany jak wygram
ale ja mam inne plany jak wygram
W Gdyni przeżyłem rok 1970 (ruskie czołgi na naszym boisku szkolnym) 1980 solidarnosć i następny rok kurde kombatantem powinienem zostać
a jak miałam 18 lat to pierwszy i ostatni raz byłam w Grand Hotelu w kasynie i zostałam wyproszona za zły strój
a czołgisci w Polskich mundurach po rosyjsku gadali i częstowali paskudną czekoladą ale odznak ruskich ci u mnie dostatek z tamtych czasów
Dobry Wieczór
pozdrawiam spod wiatraczka, ledwo żywa ale z kuponem w ręku
pozdrawiam spod wiatraczka, ledwo żywa ale z kuponem w ręku