Wpisy 2 380 739 – 2 380 838
4 lipca 2015 20:39 → 4 lipca 2015 21:28, 100 wpisów
Albin oczywiście jest to kwota maksymalna bo wiadomo czasami gra się za mniej albo wcale
HARTGE i wzorowo bo w EP trzeba wysylac przez wszystkie 4 ta sama piątke bo w tedy szanse zdecydowanie wieksze sa
2 380 743. krasnalek 2015-07-04 (20:42) Białystok
HARTGE w EP grasz am swoje czy z chybika
na
HARTGE w EP grasz am swoje czy z chybika
na
HARTGE 50 k by mial jak by ten plus zaznaczyl
Krasnalka z chybika to bym musiał jeden zakład i przepisać jeszcze trzy razy jedyna metoda
Krasnalka zauważ jak sporo ludzi trafia 5/5 bez dodatkowej to jest efekt grania pojedynczymi zakładami
krasnalek to nie ja tylko slawek1025
ja obecnie tylko 10/10z+ x2 szkończyły się żarty
ja obecnie tylko 10/10z+ x2 szkończyły się żarty
HARTGE no wlasnie a tak bylo by wiecej wygranych głownych i 3 po 25 k tez by gracz takie zgarnol
HARTGE nie dzisiaj nie
Krasnalka wiem wiem ale patrząc na to z innej strony jest to do zniesienia bo to taki zamiennik czterech zakładów z plusem np
HARTGE trafienie 5 z 35 ( bez tej dodatkowej ) to 324'632 czyli sporo łatwiej niz nawet 5 w mini
dzikus siemasz dzikusie
Albin
ale TS losuje nie moje liczby i ja nie mogę trafić 5/5 w EP
ale TS losuje nie moje liczby i ja nie mogę trafić 5/5 w EP
Albin otóż to dlatego taką cenę dowalili by hamować grających systemami
HARTGE tak troche drogo jak na polskie płace
Serw nie wiem jak w samym Ełku bo ja miasta nie znam ja tylko na jezioro jeżdżę
Albin kiedyś lotto było dla wszystkich tanie bo było po 1,25 zł później 2 zł do zniesienia później 3 zł obiecywali więcej kumulacji większe kwoty i gwarantowane 2 mln bez kumulacji
Serw ja chciałam w tym roku w góry ale dobrze że nie pojechałam
w górach jest smutno cholernie ciepło i trzeba się namęczyć żeby "wleźć" a nad morzem oooo....
Iwonka ale Wiesz w górach jest stabilnie każda góra jest ciagle taka sama a morze kazda fala inna i jod no poezja i nie trzeba się meczyć tylko we właściwych warunkach uprawiać wysiłek fizyczny
a sylwester 1979 nie zapomniany 3 tygodnie trwał bo śniegiem przysypało chleb smigłowcem dowozili
Serw ja w Gdyni i w Pruszczu Gdańskim byłam przez kilka lat bo miałam do kogo jeździć
a ja w Gdyni mieszkałem kupę lat potem studia w Olsztynie i Poznań teraz
do losowania planujemy wydatki a po kombinujemy nowe rozdania liczb i jak by tu ts oszukac...
męża brat wyjechał za granicę a mój brat strasznie się zmienił i nie utrzymuje kontaktu bo teraz jest nadziany
ja mieszkałam obok Skweru Kościuszki (tak to się chyba nazywało )
nie mój brat kupił dom w Gdańsku i z nikim nie utrzymuje kontaktu
Serw to był kiedyś blok gdzie mieszkali młodzi marynarze z rodzinami