Wpisy 2 379 180 – 2 379 279
2 lipca 2015 23:06 → 3 lipca 2015 08:35, 100 wpisów
tatko
p.s. 8/8 musisz, bo synuś na wakacje do maczu pikczu chce jechać
p.s. 8/8 musisz, bo synuś na wakacje do maczu pikczu chce jechać
Drapek nie szukata tylko trza miejsce zając z ranca na plażingowanie
fiolka fajnie masz- niestety do najbliższej morskiej plaży mam setki km- ale plażing to nie dla mnie...
na koniec dajcie po pewniaku na 14tą,
dobrego dnia i wygranych
na koniec dajcie po pewniaku na 14tą,
dobrego dnia i wygranych
Drapek ja tez się bujalam ponad 500 km przynajmej pogoda dopisuje
Zmykam bo zaraz tel mi padnie wysokich wygranych Krasnalka drapek
w sumie na najbiższą plażę do sopotu nie mam tak daleko, do krakowa 2h, z krak pendolinem 6h i za 8h jestem na plaży, ale wolę śinoujście
a zbieram kasę na maczu pikczu
a zbieram kasę na maczu pikczu
same powtórki? dla jaj puszczę jeden taki zakład, myślałem że tatko coś podrzuci- a on już bajeruje zapewne... żabkę
27-28-30-31-44-47
moje 5/54,14,44,62,67
u mnie śledzących jest 47- czyżby była plusem i wogóle to 40ki mnie dziś kuszą
moje 5/54,14,44,62,67
u mnie śledzących jest 47- czyżby była plusem i wogóle to 40ki mnie dziś kuszą
2 379 210..mowisz powtórka i dawałas lizaki drapek ty wez i graj real...
DZIEŃ WCZEŚNIEJ byłaś w lesie zbierałaś jagody potem prasowanie i nadwyrężyłaś się ale zwolnij bo to nie przelewki
krasna ..po co chciałaś ..smiech na sali robiłaś jak kiedy zawsze ..i co paaatrz w niebie pan bóG daje dla ciebie niespodzianka kara i co teraz
nic nie mogę robić wczoraj ledwo obiad zrobiłam a miałam takie plany bo nikogo nie było w domu i nic mi z tego nie wyszło
krasia ja też wszystko sama robiłam ,mój poszedł do pracy a ja sobie wytapetowałam mały przedpokój ,okna wymyłam a potem dostałam migotanie tak wysokie że 1 komora się nie chce zamknąć i już muszę uważać mało wysiłku bo jak nie to rozrusznik gotowy i non stop pod kontrolą lekarza
Ciężary odpadają okna myję na raty mogę 1 dziennie I WIĘCEJ TERAZ muszą pomagać ,a to jest nieraz nie tak jak bym chciała i się denerwuje a jak nie widzą to poprawiam
Krasia i doszłam do tego że świat się nie zawali jak stopniowo i pomału to się zrobi .nie dziś to jutro i spokój jest
i milego dzionka
krasnalko co tam slychowac u ciebie
krasnalko oj bedzie
Dzień dobry
Koniec biadolenia dziewczyny jesteś piękne silne i dużo może cie tylko się Wam nie chce !
Wszystkim dużo i szczęścia w losowanie o 14
44 padło to teraz może 69
Koniec biadolenia dziewczyny jesteś piękne silne i dużo może cie tylko się Wam nie chce !
Wszystkim dużo i szczęścia w losowanie o 14
44 padło to teraz może 69
.
http://www4.rp.pl/article/20150619/PLUSMINUS/306199979
Oo! Jak.dobrze, że ktoś to powiedział (a inny napisał) to już mówić nie trzeba...
Polecam!
Dla tych, którzy czytać nie lubią wystarczy początek...
http://www4.rp.pl/article/20150619/PLUSMINUS/306199979
Oo! Jak.dobrze, że ktoś to powiedział (a inny napisał) to już mówić nie trzeba...
Polecam!
Dla tych, którzy czytać nie lubią wystarczy początek...