Wpisy 23 729 – 23 828
25 czerwca 2008 21:20 → 26 czerwca 2008 22:56, 100 wpisów
A ja chcialbym wiedziec jakby sie wyniki losowan rozkladaly gdyby kupon generowala maszyna nie podlaczona do sieci tak zeby nie byly znane przez lotto nasze "typy :P" Co by nie bylo u mnie w miescie na 15 min przed losowaniem nie mozna puscic kupona w sklepach wykrecaja sie ze losowanie trwa dziwne to. Po 2 zastanawiajac sie dalej jesli dziennie ludzie wypuszcza tyle zakladow to czemu tak malo wygranych i po trzecie przeciez zafalszowanie wynikow gry jest banalnie proste wystarczy wrzucic przed losowaniem lzejsze kulki. Powiedzcie jak wyglada u was sprawa z puszczaniem zakladow tuz przed losowaniem
3,12,18,24,46,61,78,79,80 tak mozna tez napisac bledu nie ma i co z tego wynika jaki wniosek,jakie przemyslenia ,tak moze najlepiej nikomu sie nie naraze i spokoj po co sie wysilac, macie racje lepiej bez sensu ale za to bez bledu,kazdego wreszcie zniechecicie do pisania ,moze to dobry sposob,zamiast metod,sposobow i dyskusji mamy w kolko to samo az do znudzenia,i czasem ktos komus nawtyka i juz jest atrakcja ,moze fatycznie czas sie wycofac robic po cichu swoje i nie przejmowac sie biadolacymi niektorymi graczami ktorzy po raz kolejny wejda do tej samej glebokiej rzeki,po to zeby gdzies wyplynac wrocic i wejsc znowu,Pozdrawiam.
Tak. Specjalnie przerwali nadawanie meczu Niemcy- Turcja aby zadowolic tych lottomanów, którzy nie pamietaja.
Sory ale niestety nie interesuje mnie 22 idiotów biegających za piłka.
to prosze zapamietac. we czwartek 26.06.2008 22 idiotów biegajacych za piłka tez będzie wazniejszych niz losowanie lotto. dopiero po zakonczeniu meczów Euro 2008 odbywa sie losowanie.
ph2008,do wpisu 23707 ,czyli jak zawsze.
woodu,działka lepsza jak rzeczywistość w wydaniu
ph2008 i Twojego orlego i bez prochów umysłu.
Pa odkrywcy kolejnej nijakości.
woodu,działka lepsza jak rzeczywistość w wydaniu
ph2008 i Twojego orlego i bez prochów umysłu.
Pa odkrywcy kolejnej nijakości.
wspólczuję tym którzy poza piłką nic nie widzą- jeszcze bardziej tym którzy z nimi żyją!!!
Witam.Moze uda mi sie cos bezblednie napisac,bardzo bym chcial.Wiec pisze ze rozmowa z PREZESEM lotto pomogla i 61 sie pojawilo.Pozdrawiam,a moze ci esteci pochwala sie swimi osiagnieciami na polu multi a nie tylko sa mocni w gramatyce wiec czekam moze maja fajne metody gry,to niech napisza bezblednie chetnie poczytam.Pozdrawiam
Proponuję wszyskim tyn którzy jeszcze nie odsłuchali audycji Janusza Waisa z prezesem TS ,świetna zabawa jak ten gościu robi z siebie publicznie idiotę! coś jak polityk!
Prezes T.S wmawia bezczelnie Waisowi że im więcej zakładów tym mniejsze prawdopodobieństwo wygranej i co zatym idzie wiecej kumulacji-czy aż tak nisko nas intelektualnie oceniają?
Witam!Kogucik19 nie przejmuj się,ortografia nie jest tutaj rzeczą najważniejszą ,pisz bo dużo osób lubi cię czyta,acha i jeszcze wstaw się do prezesa o liczbę 41 bo ja się już wkurzam. Pozdrawiam wszystkich kulkowiczów i życzę wysokich wygranych!!!
Witam. Szanowna P.LILLIO nie przejmuje sie takimi ludzmi ktorym sie nogi uginaja jak czytaja moje teksty oni poprostu choruja na zanik miesni i jak nie podejma leczenia to czeka ich albo WOZEK inwalidzki,albo WUZEK inwalidzki czekawe co wtedy bedzie warzniejsze jak sie pisze WOZEK czy to ze oni sa niepelnosprawni,warzne jest zeby tam gdzie dyskutuje sie merytorycznie skupic sie na meritum sprawy,i na tym bym zakonczyl nawiazujac do dnia wczorajszego.A dzisiaj juz pakuje walizeczke do PREZESA zeby dzis wylosowano :TSN zakres 2 czyli 13-24 oraz w Duzym lotku O(rownowaga)no i oczywiscie ma byc 41 choc na to nie gram ale dostalem przekaz od P.LILLI wiec go wkladam do walizeczki dla P.PREZESA liczac ze wszystko mu sie uda zalatwic.Pozdrawiam wszystkich gramatologow i kulkowiczow,i pamietajcie warzne jest na tej stronce meritum gry a nie ortografi panowie po liceum,lub polonistyce,wrzucic na luz,i do boju.Pozdrawiam
Człowieczku,o bardzo ograniczonym myśleniu nie możesz się obrażać na zwrócenie uwagi ludzi na wyższym poziomie rozwoju,a do tego obrażać ich inwektywami.
Smutne jest to,że znalazło się grono zwolenników twojej głupoty,ale to chyba naprawdę jest zaraźliwe.
Radzę ci nie wysilaj się z tymi walizkami,bo dostaniesz przepukliny,a wtedy ty staniesz się klientem N.F.Z.
Smutne jest to,że znalazło się grono zwolenników twojej głupoty,ale to chyba naprawdę jest zaraźliwe.
Radzę ci nie wysilaj się z tymi walizkami,bo dostaniesz przepukliny,a wtedy ty staniesz się klientem N.F.Z.
TAMBURYN ty chyba jestes grabarzem bo to zawod pasujacy do twojego poczucia chumoru,i nie obrazam sie tylko zastanawiam sie co jest wazniejsze na tej stronie,i tyle,wyluzuj i miedzy czasie nie mysl o zawodzie tylko sie usmiechnij .Pozdrawiam
TAMBURYN a moze bys sie tak wykazal swoja madroscia bo kazdy powinien sie chwalic czyms co ma ,wiec czekam mondralo na twoje madrosci.
wynos sie koguciku19 na te wczasy czy gdzie tam jedzisz bo juz wszyscy maja ciebie dość zasrancu...
O jak milo caly komplet dupkow dzisiaj wiem ze mnie lubicie i postanowilem z wczasow pisac do was codziennie juz widze jak sie cieszycie prawda WISNIA,co to jest jak ciebie czytam to musze leciec w miejsca odosobnienia nie wiesz co to moze byc.Pozdrawiam
do wpisu 73747 może byś się zastanowił nad sobą co ty tu robisz, nie mów za wszystkich tylko za siebie, jeżeli nie lubisz czytać wpisów kogucika19 i ci przeszkadzają ty się zastanów co wypisujesz, może czas najwyższy się usunąć z tego czatu, a nie mącić tylko udowodnić co się potrafi
koguciku19 czytam twoje wypowiedzi już od dłuższego czasu i jestem pewna ż podajesz dobre rady trzymaj tak dalej i nie przejmuj się wypowiedziami ludzi pokroju wiśni i innych, którym to przeszkadza oni wchodzą na czat tylko,żeby mącić to jest czysta zazdrość z ich strony z takimi osobami szkoda polemizować trzymaj tak dalej
Masz rację mario12,my wszyscy kochamy pana kogucika19.On jest naszym przewodnikiem po zawiłościach gry i zawsze podaje nam szczęśliwe numerki i nigdy się nie myli.Dzięki niemu już wygrałem 10 tysia zeta i napewno jeszcze wygram,bo on będzie nam podawał przez całe wakacje.
Niech żyje kogucik.Pozdrawiam Mario.
Niech żyje kogucik.Pozdrawiam Mario.
Kogucik zawsze mawiał,że do numerków nie ma szczęscia,mam na myśli oczywiście liczby i że gra tylko na zdarzenia.Więc jak mogłeś wygrać cokolwiek na te numerki skoro takowych kogucik nie podaje?Czy jestem mądry inaczej?
mam pewność kto tutaj wchodzi na czat korzysta z rad kogucika19 gdyby nie korzystał, a tak bardzo by mu to przeszkadzało, napewno następnym razem by już nie czytał tych wpisów ponieważ nikt nikogo nie zmusza do ich czytania są to tylko tchórze nie potrafiący się przyznać, że korzystają z rad innych nie ma sensu z takimi osobami wogóle polemizować
poprostu szkoda klawiatury i rąk dla takich osób najlepiej ich lekceważyć
kogucik,podaje przedziały,a ja z tych przedziałów typuje numerki,na które wygrywam mnóstwo kasy,a ty mądry,chyba rzeczywiście jesteś mądry inaczej.Pozdrawiam marię12,chociaż taka młodziutka i ma dopiero 12 lat,to myśli logiczniej niż niejeden stary i doświadczony.Daleko zajdziesz mario12.
PASKO jest,ale żeby ustawiały się w kolejności,bo trzeba szukać...np. ilość wytypowanych przez graczy liczby 5,27,45,68...a z resztą i tak to nic pewnie nie da
Wam to dobrze,u nas nie można już obstawiać numerka i co ja mam jeździć do Ełku...
Co za brednie,wszędzie można obstawiać numerek,w całej sieci kolektur lotto w Polsce,w dowolnej miejscowości i realizować wygrane.
Czekam w takim razie na przedziały,będę wybierał numerki,i będę wygrywał mnóstwo kasy,bo chcę być mądry normalnie.Dzięki małolat a już wydawało mi się,że tylko ja jestem mądry a tu proszę są mądrzejsi,którzy trzepią kasę i to nie byle jaką,tylko mnóstwo.Będę i ja.Dzięki.Huraaaa.
W kolekturze lotto można obstawiać przedziały numerka ??? i ja nic o tym nie wiem,dziwne...
Zamiast czepiać się kogucika19 lepiej posluchajcie prezesa TS. szmaciarza który traktuje ludzi swoimi wypowiedziami jak debilków!!! Pozdro kogucik19
Masz strone WWW?
Szukasz DOBREJ REKLAMY?
Wejdz:
http://allegro.pl/show_item.php?item=383759268
Szukasz DOBREJ REKLAMY?
Wejdz:
http://allegro.pl/show_item.php?item=383759268
dziękuję za pozdrowienia od małolata oraz pozdrawiam wszystkich wspierających kogucika19 pomimo, że nie należę już do osób młodziutkich
do marysi -korzystać z rad i tyrad ciężkiego na dodatek starego oszoloma-dziecko strzeż sie -to przecież chory kogut poczytaj uważnie jego wpisy i strzeż sie żeby cie nie wziął za swoją kurke -stare kogucisko
Właśnie prezes lotto,a taki tępy,nawet nie potrafi się wypowiedzieć,losowość,jaka losowość,prawdopodobieństwo się chyba to tak nazywa,na takim stanowisku to powinien być człowiek wykształcony,a nie prostak jak pewien "BOLEK" który został prezydentem
stare kogucisko zamula -jest fałszywy jak jego nick -bo to już stary chłop skoguciały jest ,kto go słucha skończy jak ślepa kura -a jedyna metoda na wygraną to niska stawka wiele szczęścia i wiara w to szczęście -wierzcie mi
Ja wierzę,bo już mi się odechciało grać,żeby nie mieć przez 2 tyg 10zł
Opa nie wierze ty jesteś świetny sam podajesz i podpowiadasz idealnie nawet wczoraj do twoich i ja podrzuciłam ,
zbyt często też nie warto grać bo jedynym wygranym może sie okazać totolotek -trzeba zdać sie na wyczucie ,masz swój dzień - to graj
Dzieki Sony za podpowiedz, ale się ubawiłem wypowiedzią tego PALANTA prezesikaT.S.To musi być arcyk.....a bezczelna do granic możliwości!
W dużego mi pai na dziś nie wiem czemu 7
pozdrowionka dla kogucika 19!
pozdrowionka dla kogucika 19!
A jeszcze za radą kogucika zagram dziś na równowagę w dużym i 2 zakres w numerka
Witam.Czytam wasze wypowiedzi i sympatykom dziekuje za cieple slowa nawet nie zdawalem sobie sprawy ze ktos korzysta z moich podpowiedzi i moze dobrze bo teraz wiem jaka odpowiedzialnosc na mnie spoczywa,dziekuje rownierz tym co mnie krytykuja bo tak musi byc ze i krytyka jest budujaca, tylko blagam po co wyzywacie od starych koguciskow mlodosc nie wiecznosc i wiem ze 54 lata to nie mlodosc ale zycze wszystkim tak szczesliwie przezyc taka czesc zycia jaka ja narazie przezylem,i oby tak dalej bylo.Wspolczuje mlodym ludziom bo zeby teraz sie jako tako utrzymac w pracy tyracie za marne grosze i to wywoluje u was flustracje i nie macie gdzie tego sprzedac i jeszcze tracicie w lotto zamiast wygrywac przegrywacie wiec jest okazja a tu jeszcze taki kogut sie nawinol co mu nawet idzie no to heja na koguta mosci panowie,mozna skrytykowac wszystko ale wtedy cos za cos czyli krytykuje koguta i daje lepsze rozwiazania ,i pytam jak ci tam kogucie w tym bucie jest bo widzisz jestem lepszy od ciebie.Napisze tylko tyle ze od 20 pazdziernika 2007 roku na zdarzeniach wygralem juz 7.200 zeta i juz jestem na czysto z lotto czyli caly moj kapital zostal odzyskany,mam na to powierdzenia wygranych i teraz nie interesuje mnie to czy w to ktos wierzy czy nie i co napisze wisnia i reszta tego typu oszolomow.To moja kasa i nikomu nic do niej.Co do jednego zgadzam sie z POGROMCA MUTANTOW ze mozna grac za mala kase ,miec nadzieje i duzo szczescia tylko ten sam pogromca nie napisal co z tymi ktorzy nie maja szczescia tak jak ja i tez wygrywaja i maja wiare ,sposob i niestety musza zainwestowac wielkie srodki czasem nawet dla malych zyskow ale jednak zyskow.Sposob mojej gry mozna przeczytac na blogu natomiast nigdzie nie spotkalem sie ze sposobem gry wisni czy tego pogromcy wielkiego szkoda bo moze sa lepsi i ja bym sie czegos nauczyl od nich.Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich swoich zwolennikow dzieki za dobre slowa bo to dodaje otuchy,napisalem duzo bo wiem ze myslenie i czytanie meczy takiego wisnie i pogromce wiec moze nie beda czytac nawet jak przeczytaja to i tak nie zrozumia .Pozdrawiam
KOGUCIKU jaki dziś przedział NUMERKA,popróbuję w lotto,bo sam wiesz jak jest
gdzieś pisałeś stary oszuście że liczysz 57rok -ty chyba kogucie liczysz w kalendarzu chińskim-uspokój sie wreszcie bo jesteś na te swoje stare lata śmieszny.A jeśli chodzi o opinie na twój temat-to po prostu wkurzasz niektórych-ja jestem stary i bogaty a tacy jak ty starzy niedouczeni i oszołomieni działają mi na nerwy
kto słyszał żeby stary chłop nazywał sie kogucikiem-masz kompleks starości???a może nie umiesz sie godnie zestarzeć stąd te twoje wszystkie problemy,a swoją drogą gdybyś topił taką kase jak piszesz i to systematycznie to już dawno poszedłbyś -bez torb- nawet by ci torba do spakowania nie została-kogucie wydoroślej mitomanie
A ja podam swoje "typy" ;p
10 11 25 31 34 47 49 67 75 78
8 13 20 57 59 73 80 31 34 24
10 11 25 31 34 47 49 67 75 78
8 13 20 57 59 73 80 31 34 24
dodam tez ze nie ide dzis ich poslac bo dizen byl zly i chche sprawdzic jak bardzo
Witam, wczoraj znowu wygrałem, trafiłem 3/5 w Express Lotka i wpadło 20 zł... Od końca zeszłego tygodnia wygrywam codziennie i to ok. 20 zł [a w zeszłą sobotę nawet 64]. Biorąc pod uwagę, że gram za 4-5 zł to bardzo duży sukces i można powiedzieć, że przez ten tydzień jestem szczęśliwym graczem ;)
Mandatown ie dostaje od kiedy zebralem 4 w 3 dni. Dalem sobie wtedy siana i juzn ie pirace po drogach. Na uczelni mnie dobil jeden profesor poprostu trafilo mnie.
Beezqp graty. Ja od poczatku roku mam pHa ale jak to ktos spiewal los sie musi odmienic
Pomijajac fakt watpliwych moich wygranych. Chcialbym wiedziec jak to jest wysylajac kupona w DL placimy 40gr podatku (sport i cos tam jeszcze rozwijanie niewiadomo czego) gratisowo chyba od wygranej w pewnej ilosci placi sie podatek i o ile cala ta maszyna nie jest w rekach panstwa to firma placi kolejny podatek od zysku i gier hazardowych czyli w sumie 3x podatek ??
Czytając ten chat ma się wrażenie, że spotykamy tutaj cztery rodzaje ludzkich pisowni. Jedni i tych jest najwięcej, pisze w następujący sposób: stawiając przecinek w zdaniu piszą kolejny wyraz bez odstępu (spacji) - ja,a ty. Oczywiście jest to niepoprawna pisownia i najbardziej zaskakującym jest fakt, że właśnie tak tutaj pisze większość. Kilka wpisów pod różnym nickami nie używa przecinka, co jest wyróżnikiem niewielu osób. Można przyjąć, że tutaj jest to jedna osoba pod kilkoma nickami. Następny przedział, to osoby piszące poprawnie, czyli stawiające odstęp po przecinku i tutaj - o zgrozo - to są nieliczne wpisy. Czwarty i ostatni typ występujący tutaj, to wpisy typu wyraz, odstęp, przecinek, czyli takie: będę tym ,który. Oczywiście znowu pisownia pozostawiająca wiele do życzenia. Wniosek: piszą tutaj w przeważającej ilości osoby o niskim ilorazie inteligencji, niedouczone, pochodzące z nizin społecznych. To tłumaczy również wyzwiska, różnego rodzaju inwektywy, którymi się tak chojnie obdarzają. Uciekam stąd...
Postanowiłam zagrać w MLna trafił bo moje typy są zawsze na chybił.[8]1,15,21,35,41,48,67,71
a numerek 26lub34
a numerek 26lub34
Do wpisu 23798:
Bardzo proszę pana 3-kropki, zapewne pochodzącego z wyżyn społecznych o przedstawianie się.
Dobry zwyczaj wymaga, aby na mini-czacie używać przynajmniej nicku.
Trudno dyskutować z kimś, kto nie potrafi wymyślić nawet podpisu.
W wojsku mówili że anonim to d...pa.
Bardzo proszę pana 3-kropki, zapewne pochodzącego z wyżyn społecznych o przedstawianie się.
Dobry zwyczaj wymaga, aby na mini-czacie używać przynajmniej nicku.
Trudno dyskutować z kimś, kto nie potrafi wymyślić nawet podpisu.
W wojsku mówili że anonim to d...pa.
NIEZALEZNY INTERNAUTO a ja jestem biedny,ale cholernie szczesliwy i to mi wystarczy zeby cie wkurzyc,bogaty nieszczesniku,nie kasa zdobi czlowieka.A ty MUTANT sie lecz bo twoj stan z dnia na dzien sie pogarsza,przykre to bo mlody jestes a juz chory psychicznie ale tacy tez musza zyc wspolczuje rodzicom,bo im jest przykro jak patrza na normalnych.Szkoda
hojnie pisze sie właśnie tak człowieku z nizin społecznych udający wykształciucha,bez charakteru,prawdziwego zmysłu obsrwacji silącego sie na pseudokulturalnego.
jak czyta sie uważnie wszystkie twoje -stary kogucie- pierdołowate wpisy to zastanawiam sie jaki jest twój problem i chyba wiem -jesteś stary i spłukany
Do pankropek i kogucik19/ jesteście jedynie potwierdzeniem mojej oceny. Przedstawiam się conajmniej równym sobie. Tutaj jest to zbędne. Nie obchodzą mnie wasze sukcesy, czy ich brak. Ja niczego wam nie zazdroszczę, może jedynie odczuwam współczucie dla waszych ograniczeń umysłowych. Właświe istnieje jeszcze jedno wytłumaczenie pisania w zawężonej formie. Robią to czasami osoby piszące dużo sms-ów, które nie chcą stracić za dużo pieniędzy za ich wysyłanie. Są uzależnione finansowo od innych osób lub odczuwają nieustanny brak pieniędzy i chęć wygadania się za psi grosz. Jeżeli ktoś wygrywa i dysponuje dużymi zasobami finansowymi nigdy nie stosuje ograniczeń polegających na uszczuplaniu wpisów poprzez brak spacji. To tyle.
a mnie się przedstawisz-jeśli co najmniej mnie nie poprawisz,co najmniej....
Żal mi ciebie kretynku, tym bardziej, że jak ktoś zauważył, robisz błędy ortograficzne.
Z takimi jak ty, to raczej ja nie rozmawiam.
Poza tym nie jesteś słowny, bo jeśli napisałeś, że uciekasz stąd, to spadaj, nikt po tobie nie będzie płakał.
Z takimi jak ty, to raczej ja nie rozmawiam.
Poza tym nie jesteś słowny, bo jeśli napisałeś, że uciekasz stąd, to spadaj, nikt po tobie nie będzie płakał.
Jak ja sie ciesze ze jestem takim obiektem zainteresowania ,co do mojej kasy to gowno cie ona powinna obchodzic pilnuj swojego potfela psycholu i bede cie jeszcze denerwowal bo cwicze pisanie wiec moge pocwiczyc po co pisac pierdoly jak mozna kogos wkurzyc a to moj cel jest teraz powciekajcie sie jeszcze biedaki zaden nie chce sprawdzic szkoda dupki zasrane ,o ograniczonym umysle ale sie ciesze ze was wkurzam to najwiekszy prezent od was dla mnie.
3-krpoki, ograniczony umysłowo to ty jesteś na pewno, Szpitale psychiatryczne są w Polsce przepełnione takimi przypadkami jak ty.
Gdyby pycha umiała fruwać to byś się unosił jak gołębica, ale pisz dalej, nawet anonimowo, bo na takich jak ty, niektórzy robią doktoraty.
Gdyby pycha umiała fruwać to byś się unosił jak gołębica, ale pisz dalej, nawet anonimowo, bo na takich jak ty, niektórzy robią doktoraty.
kogucie stary ,nie szalej tylko podpisuj sie -sfiksowany kogut stary i spłukany .I tak będzie prawdziwie
Niestety, z ubolewaniem muszę stwierdzić, że jakie społeczeństwo,taka władza.
To co się tutaj wyprawia wśród dyskutujących, przekłada się na Sejm i inne organa władzy.
Potem się niektórzy dziwią, skąd tam tyle chamstwa i braku elementarnej kultury?
Właśnie stąd, i nie ma zmiłuj, "bo czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci"
To co się tutaj wyprawia wśród dyskutujących, przekłada się na Sejm i inne organa władzy.
Potem się niektórzy dziwią, skąd tam tyle chamstwa i braku elementarnej kultury?
Właśnie stąd, i nie ma zmiłuj, "bo czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci"
Jak ja nie trawie ludzi ktorzy czepiaja sie przecinkow i bledow ortograficznych na gg czy innym komunikatorze pisze bez przecinkow bo to strata czasu. Co by nie bylo wiecej zastanawiania sie na tekstem a po co nie wiem dla satysfakcji humanistow nie wiem jaracie sie tym czy poprostu tak kochacie sie w wysmiewaniu ludzi ciekawe jak z was ryli jak gable z maty dostawaliscie. Ja nigdy sie nie nasmiewalem z takich ludzi.
PS. Dla zakochanych w naszym jezyku wiem gdszie powinny byc przecinki w tym tekscie i wiek takze ze nie zaczyna sie zdan od "Co". Tak samo celowo nie pisze że tylko ze.
PS. Dla zakochanych w naszym jezyku wiem gdszie powinny byc przecinki w tym tekscie i wiek takze ze nie zaczyna sie zdan od "Co". Tak samo celowo nie pisze że tylko ze.
a mi to lottoooooo,i stare głupie koguty i 14mln kombinacji ,gram na przypadek i wierze w przypadek.
Wszyscy jesteście beznadziejni!Zamiast wymieniać się uwagami o grze w lotto to bluzgacie na siebie,a lotto się śmieje z Was głupki.Cieszy się,że ma takich frajerów za klientów.Ten chat to straszna żenada.
Pogromca ty jestes biedny jednak bo tylko cie kasa w oczy szczypie biedaku jeden misiecznie 800 i do pluga na 8 godzin bos ty fizyczny bezmuzgowiec,i jeszcze jedno zawsze sie podpisuje pod swoim pisaniem,no teraz to mi cie zal bo ani kasy ani rozumu to juz z ciebie nie da sie nic zrobic,stracony dla spoleczenstawa i zagubiony w kosmosie , ale fajnie sie dzis zrobilo widac ze flustraty i malolaty wakacje zaczely bedzie wesolo lipiec i sierpien.
Zastanawiam sie kiedy PASKO zareaguje na to chamstwo,bo ze czyta to wiem tylko kiedy jego cierpliwosc sie skonczy.
Kogucik ale ty wcalen ie lepiej. Nie i wesz ze zadna praca nie hanbi i nie ma co sie z ludzi nasmiewc?? Czasem mozna sobie zazartowac ale bez przesady nie kazdy moze zarabiac miliony a to ze niektorzy pracodawcy placa malo ludzi to nie powod zeby z nich szydzic. Moi rodzice musieli sie natyrac zeby w miare godnie zyc jak ci kasa tak latwo przychodzi to tylko pogratulowac.
Przecież ty nawet poprawnie pisać nie potrafisz ,pewnie jesteś chłopem bez pługa nawet,kończe to forum-mecz jest ciekawszą perspektywą a ty zakompleksiony kogucie zmądrzej na stare lata-ale w twoim przypadku to będzie nierealne już raczej
Pogratulowac przynajmniej kompleksow na tym polu nie mam. Ty zato pewnie 10 razy do slownika zajzales zanim to wyslales a jak nie to dorwales sie do worda bo to prostsze :P. Naprawde zal mi ludzi ktorzy nie sa komunikatywni i upieraja sie przy swoim tak nadajaca baba ze spozywczaka co w kolko nawina to samo a nie ma racji. Opamietajcie sie ludzie bo od paru dni to same wyzwiska wysmiewanie i bluzganie ludzi. Jak jestes mistrzem jezyka polskiego napisz sobie dyktando ogolnopolskie. Ja tam zatrzymam sie na etapie jak to ujoles "orania ziemi"
Wiesz co robią z kogutami na wsi?
Łeb na gniotek i do rosołu!
Łeb na gniotek i do rosołu!
Jak ja sie ciesze z tej klotni poznaje sie charakter czlowieka jego kompleksy ,zazdrosc,chwalenie sie bogactwem,mlody wyzywa starego ,stary sie nie daje ,potem cie strasza pniaczkiem i siekierka tylko jak by mu przyszlo kogucika zabic to by uciekl i tacy jestescie a kogucik swietnie sie wami bawi i jest milo i sympatycznie ,no dalej na koguta kupa mosci panowie wyczerpaly sie pomysly brako wam pomyslow za szybko sie wysttrzelaliscie a to mozna bylo dawkowac a nie wszystko na raz ,czekam prosze napiszcie jeszcze cos ,bo jak na razie to niczym nie zablysnelisci,do boju na koguta.
koguciku-chłopie,ale ty musisz troche samokrytycznie spojrzeć na własne wpisy,i powiedz publicznie prawde;czy jesteś starym bankrutem czy nie???
NIEZALEZNY mam w domku 2 kupony jeszcze nie wybrane po wtorkowym losowanku na kwote ponad 1400 zeta moge ci pokazac mam skejpi wiec nie ma problemu w kamerce bedzie widac i dowody wyplat tez moge pokazac wiec jak na bankruta to nie wyglada zapraszam chetnych do sprawdzenia tylko takimi srodkami technicznymi dysponuje.
pogratulowac. Ja ostatnio widzialem kolesia przy kupomacie koles mial okolo 5 cm kuponow w rece i dal to gosciowi do sprawdzenia zanim ten doszedl do polowy mowi kolesiowi ze juz jest 700 pln spoko skonczyl juz prawie szystko sprawdzac a poczciwy starszy pan wyjmuje z kieszeni zawiniatko a w srodku okolo 5 cm blankietow :) na kazdym po 3 skreslenia na sam koniec koles z lotto wyplacil mu z usmiechem na twarzy 280 pln i dal jeden kupon z keno za free przesmieszna sytuacja
Wszyscy jesteście bankrutami, fizycznymi i umysłowymi.Tak zachowują się tylko chorzy ludzie.
Kto przy zdrowych zmysłach podaje za wzór do naśladowania człowieka,grającego(uzależnionego) od hazardu.
Granie takie jak preferuje guru kogucik 19, też jest chore, bo po co ryzykować dużą kasę ( by wygrać kilkanaście złotych)
Dostał jeden kupon za free ( ale obciach)
"Hazard do was dzwoni"
Kto przy zdrowych zmysłach podaje za wzór do naśladowania człowieka,grającego(uzależnionego) od hazardu.
Granie takie jak preferuje guru kogucik 19, też jest chore, bo po co ryzykować dużą kasę ( by wygrać kilkanaście złotych)
Dostał jeden kupon za free ( ale obciach)
"Hazard do was dzwoni"
NIEZALEZNY nie chcialem tego pisac ale wjechales mi na ambicje wiec ci napisze ze wczoraj kupilem forda fieste zeby zamiast autobusem jechac samochodem na kochane mazury i tez moge pokazac dowod zakupu i wszystkie potrzebne dokumenty ,czy tak trudno mnie sprawdzic niech sie ktos odwarzy raz i bede mial spokoj a tak to za kazdym razem to samo .Napisalem juz ze od 20 .10 2007 roku jestem na czysto z lotto wygranym na kwote 7200 zeta mozna nawet isc do kolektory na BOH WRZESNIA i zapytac czarnej kobry lub bladyny jestem jedynym grajacym troche powyzej sredniej.Ta wypowiedz jest ostatnia bo znow napiszecie ze sie tlumacze wiec i tak zle i tak nie dobrze to czego jeszcze chcecie.