Wpisy 237 028 – 237 127
28 lutego 2011 11:22 → 28 lutego 2011 13:35, 100 wpisów
tytoniasz, to znaczy,że stawienie czoła wszystkim przeciwnościom będzie!ymagało dużo wysiłku ale skończy się powodzeniem

wygrałem 1060zł he he 

dałem na skoki
norwegia -polska 1
niemcy- finlandia 1
japonia- czechy 1
i pieniązki odebrałem
wiec nie zeskanowałem
ale luty 3tyś 60zł+
zagrane dzisiaj za 150zł = luty 2900zł+
zagrałem naval- braga 2 za 100zł
i naval- braga 2
new jersey- phoenix 2 za 50zł

dałem na skoki
norwegia -polska 1
niemcy- finlandia 1
japonia- czechy 1
i pieniązki odebrałem
wiec nie zeskanowałem
ale luty 3tyś 60zł+
zagrane dzisiaj za 150zł = luty 2900zł+
zagrałem naval- braga 2 za 100zł
i naval- braga 2
new jersey- phoenix 2 za 50zł

wesolku..milo widziec jak ktos jest zawsze w takdobrym humorze...jak TY

teraz lece typowac,bo do 22 nie zdaze

do pozniej

pytam dlatego bo kiedyś grałam w totmix w liczby ale zakazali, a jak bym chciała obstawiac mecze to można przez neta?? bo karte mam w totomix.
wpłaciła bym sianko raz i mogła bym sie pobawic przez neta. w liczby grałam progresją i na tym fajnie wychodziłam
no ale się skończyło 
no ale się skończyło 
macie jakies liczby na 14 ??
napisze tak takie emocje jak były przy progresji grając na liczby to multi sie teraz chowa
jak trafiłam przy trochę dalszym progu to tak skakałam że sąsiadka słyszała hahahah tego mi brak tych emocji 
jak trafiłam przy trochę dalszym progu to tak skakałam że sąsiadka słyszała hahahah tego mi brak tych emocji 
wejdz sobie na forum
np: kogucik i wszystko jasne problemy pomysły napewno Ci pomoze
ja tylko musze sie nauczyć przez neta grać bo BB jest bardzo interesująca gra

np: kogucik i wszystko jasne problemy pomysły napewno Ci pomoze

ja tylko musze sie nauczyć przez neta grać bo BB jest bardzo interesująca gra

no to teraz wiem dlaczego tak mało ludzi odpowiada na jakieś pytania, bo tutaj kobiety są zazdrosne hahahahah
witam 
moje typy na 14:00
7,15,20,37,44,
1,22,33,59,75,79,
1,9,10,22,30,33,52,55,62,79,
1,18,22,34,46,59,75,77,78,80,
życzę wysokich wygranych

moje typy na 14:00
7,15,20,37,44,
1,22,33,59,75,79,
1,9,10,22,30,33,52,55,62,79,
1,18,22,34,46,59,75,77,78,80,
życzę wysokich wygranych

widzę chat tylko dla znajomych i dlatego tyle osób śledzi chat i tylko śledzi 

O! Widzę, że mamy darmowe psychoanalizy na czacie. Panie gifto - móje sny są takowe: bardzo często śni mi się, że lewituję, unosząc się na dużych wysokościach, mogę wznosić się siłą woli ale mam duże problemy z kontrolowaniem lotu. Najczęściej poruszam się w pozycji stojącej a podemną przewijają się otwarte przestrzenie i krajobrazy. Zawsze budzę się wycieńczony po takich snach ponieważ stale obawiam się, że uderzę w linie wysokiego napięcia (te od tych wielkich 15 metrowych słupów) i mam też lekki lęk wysokości. Co może oznaczać takie latanie bez skrzydeł? Ostatnio pojawił się drugi rodzaj snu- jestem zamkinięty w jakimś pomieszczeniu i poruszam się razem z nim na dużych wysokościach z bardzo dużą szybkością. Widzę scenerie nad jakimi lecę ale nie mogę wydostać sie z pomieszczenia, mimo że takie pragnienie dokucza przez cały sen. Mam nadzeję, że nikt nie doszuka się tu motywów fallicznych i waginalnych

Czy stąd wziął się Twój nick,że latasz nad szyszkami?
witam wszystkich o co chodzi z tymi singlami moze mi ktos napisać propozycja na 14; 5,11,13,19,21,29
co tu słychac na pasko ,są jakies nowe wiesci ,były jakies większe wygrane wczorajszego dnia ??
http://praca.wp.pl/title,Bezdomny-z-Lublina-wygral-pol-miliona,wid,13169325,wiadomosc.html
Ide zagrac i zagram odrazu na wieczor - kto ma jakąś wizję przeszczęśliwośią trącającą na numerek dzisiejszego prawie dwubańkowego skumulowanego JOKERA 

rav444 wypraszam sobie takie teksty bezpłuciowy obojniaku bez ogonka żal Ci?
rav444 wypraszam sobie takie teksty bezpłuciowy obojniaku bez ogonka żal Ci?
andromeda ,proszę sie liczyc ze slowami by sie to zle nie skonczylo ,ja nikogo tu nie obrażam i liczę na wzajemnosc
andromeda ,proszę sie liczyc ze slowami by sie to zle nie skonczylo ,ja nikogo tu nie obrażam i liczę na wzajemnosc