Wpisy 2 362 610 – 2 362 709
12 czerwca 2015 16:22 → 12 czerwca 2015 17:22, 100 wpisów
śmiać mi się chce jak czytam bajki o apokalipsie - że niby jakieś czynniki zewnętrzne powodują katastrofy aby nas ukarać - sami to robimy - jak można być tak głupim aby sądzić,że można dostać coś za darmo -zabieranie energii z wiatru,wody eksplantacja planety niesie konsekwencje i nie ma tu żadnego czary-mary.
idę
idę
psychomanipulacja,socjotechnika nic ponadto ziefff no i bazowanie na ludzkich emocjach.
a właściwie ciemnej naturze człeka,a że większość głupia cóż.
one w pewnym sensie starają się rządzić tą planetą, to robią w ten sposób że masoni użyczają im swoich ciał fizycznych
to sie nazywa opętaniem ale oni to robią z innych powodów - magia viki itd
aniel no to masz bogate życie - mi tam jakoś nikt nie chce się okazać
wiem jestem synem boga wiec musze sie znac na tych duchowych sprawach
w sumie to mozna powiedzieć ze jestem wcieleniem bóstwa żywym bogiem, żyjącym bogiem
aniel.... niech ci podają dobre numerki do lotto . jeśli masz kontakt z nimi .
bóg jest zbiorową świadomością tak ja liśc jest częścią drzewa ja jestem pniem a wy liśćmi
lewy też chciałam o to prosić tylko wrodzona nieśmiałość mi nie pozwala
aniel jesteś bogiem?
no ok - to pamiętaj o tym gdy będziesz podejmował decyzje w stosunku do innych
no ok - to pamiętaj o tym gdy będziesz podejmował decyzje w stosunku do innych
ja tam nie wiem,nie czuję się bogiem
raczej człowiekiem z wolną wolą
raczej człowiekiem z wolną wolą
a wolna wola to raczej nie istnieje, musiałbyś mieć myslenie niezależne na poziomie podświadomym, a i tak jesteś zalezny od matrixa
widziałes ten film gdzie częśc zdawała sobie sprawe żąe żyją w matrixie a inni nie
aniel cóż kilka razy zostałam wyjepana z matriksa - po części bolesne ale przynajmniej wiem,że większość tworzy iluzję rzeczywistości - obecnie w dużej mierze za pośrednictwem mediów.
media to nie matrix to tylko propaganda
matrix to coś innego mozliwe, że teoria strun mogłaby to jakoś wyjaśnić
religi jest dużo i bóstw też
matrix to coś innego mozliwe, że teoria strun mogłaby to jakoś wyjaśnić
religi jest dużo i bóstw też
własnych doświadczeń - często bez możliwości wynurzenia się po za nie -> ograniczenia umysłowe
media propagandowe mają wpływ na kreowanie rzeczywistości u mniej ogarniętych.
media propagandowe mają wpływ na kreowanie rzeczywistości u mniej ogarniętych.
media to hipnoza NLP przekaz idzie cały czas TV, gazety, banery, reklamy
dlatego mówienie o wolnej woli jest absurdem moze dla jakiegos gościa na bezludnej wyspie to ma jakąs wolna wole
no ktoś kto w nich pracuje albo jest ich kierownikem lub właścicielem
albo bogiem ;-)
albo bogiem ;-)
nie ma nic co by nie było zaplanowane może nawet 2000000000 lat temu
nawet ten tu dyskurs i przekazane nasze mysli
nawet ten tu dyskurs i przekazane nasze mysli
aniel kiedyś czytałam o tym czy nasze myśli są rzeczywiście nasze
czyli reasumując wszystko co się dzieje na tym i innych padołach pochodzi od....
i to jest zasadnicza róznica miedzy buddyzmem ktory nie uznaje boga za osobę a innymi religiami
można by tak dywagować i co osoba to jakiś przekaz inna interpretacja ale zna ktoś jakie nr padną w mm dziś
wszystkie religie w zasadzie sa takie same - różniące się tylko w drobnych szczegółach - wszystkie najprawdopodobniej mają wspólnego przodka "Kult słońca"
jeśli nie jasne o co chodzi to chodzi o kasę i nawet kśiądz się za darmo nie modli .
jest wolność i każdy ma wybór . a śćiemy i przekrętów jest tyle że hej .
nie legalni przekręty są ścigani . legalni przekręty działają zgodnie z prawem i tak różnica ....
jest wolność i każdy ma wybór . a śćiemy i przekrętów jest tyle że hej .
nie legalni przekręty są ścigani . legalni przekręty działają zgodnie z prawem i tak różnica ....
ale kościół to ludzie nie budynek
jak PAN ta MOC widzi te budowle i tych wznoszących to uuuu albo i bardziej grzmi
jak PAN ta MOC widzi te budowle i tych wznoszących to uuuu albo i bardziej grzmi
lewy samo sedno problemu
aniel wstaw słowo natura zamiast bóg - wyjdzie na to samo
aniel wstaw słowo natura zamiast bóg - wyjdzie na to samo
nie to samo - natura jest tworem boga natura nie towrzy boga tylko bóg nature
i nikt im nie ma tego za złe US ich nie ściga bo by rozgrzeszenia nie dostał
matka ziemia itd to poglądy tzw pogan czyli osób dla ktorych bóg nie istnieje
bog nature natura boga a może bog to taka sama nazwa jak nic a może to nic nazywane bogiem to energia moze a morze od takie przemyslenia
ja użyłem tutaj kościół w znaczeniu budynku
ale wiem, ze mówią kościoł jako wspónota osób wierzących w boga i praktykujących ofiarę mszy
ale wiem, ze mówią kościoł jako wspónota osób wierzących w boga i praktykujących ofiarę mszy
kochani nie rostrzygniemy tu i teraz tych ciążkich kwestii mądrzejsi nie dają rady to jest wszystko ponad...
czy Bóg jest światłem czy zapachem czy wiatrem czy ..... nikt nie jest tego w stanie określić!
ale ta ciemna nie jest bogiem i światlem ta ciemna tworzy sadze (węgiel)
aniel kiedy moja mama umierala osoba bardzo wierzaca mawiala za zycja ze dupa nie rzadzi po śmierci moze i nie ale no wlasnie gdy przed smiercia w hospicjium zapadla czy jak kto woli nastala agonia ruszałem lozkiem lekko by chociaż cos drgnela od odruch czleka zrozpaczonego zostały jej ost godziny zycja poszliśmy z ojcem do domu tej nocy była burza której nigdy się nie balem i nie boje obudziłem się bo nagle lezac na boku pare razy jak by ktoś mnie za ramie potelepotal za chwile telef ze zmarla w boga nie wierze w to trochę dystans biore ale cos moze w tym jest ze cos krazy ma inna nazwe nie znana nam ale nie jest to ani bog ani allach itp
gryks to raczej duch mozliwe że to jej
światłośc =bóg
ciemnośc = demony
światłośc =bóg
ciemnośc = demony
jeśli Bóg istnieje ? jest wszechmogący? czy moze stworzyć taki kamień którego sam nie podźwignie?
dla mnie religie swiata sa jego największym zle zarazem wielkim biznesem lojeniem nie koniecznie legalnej kasy a us się nie czepia bo co by lud powiedział itd. maja opkreslony cel tak przekrecic ludzi na swoja strone by loic z nich kase na własne cele mali czyli ksieza czarna zakichana stonka na imprezki panienki wode fury dla swoich dzieci kochanek inni religini przywódcy robia to samo itd. dużo by o tym pisać