Wpisy 2 362 510 – 2 362 609
12 czerwca 2015 14:03 → 12 czerwca 2015 16:21, 100 wpisów
457.. .
aż tak dobrze to nie było żeby stękać hahahaha
ale
GABRIEL teraz to skali głosu braknie
Dobra no to się kuźwa nawygrywałem idę na zbiór czereśni Ciekawe ile chodzą na skupie ?
krysieńka, saskia, wygrani
Mocca ale wiedz że ta pozycja to jak ja ją nazywam to pozycja na pączka Ona stoi z tyłu i chodzi jej rączka
odkryłem fajna zabawe
Kresle kupony potem udaje ze poszłem do kolektury ale tak naprawde nie ide i ma w kieszeni wygrana za kupony ktorych nie wysłałem
Kresle kupony potem udaje ze poszłem do kolektury ale tak naprawde nie ide i ma w kieszeni wygrana za kupony ktorych nie wysłałem
aż strach się bać GABRIEL!
no nic ja uciekam myśleć nad wieczorną wygraną
POWODZENIA Wszystkim
no nic ja uciekam myśleć nad wieczorną wygraną
POWODZENIA Wszystkim
witam
karwaść wreszcie coś dali 1\1 2\2 2\3 i 5\10 na granie by coś było
karwaść wreszcie coś dali 1\1 2\2 2\3 i 5\10 na granie by coś było
przyszłam ja zawsze
po swoje 2 zl
a tu nic
wiec za kare
wieczorem tylko
mini....
po swoje 2 zl
a tu nic
wiec za kare
wieczorem tylko
mini....
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
51,53,55,57,59, 2,4,6,8,12
51,53,55,57,59, 30,32,34,36,38
51,53,55,57,59, 40,42,44,46,48
51,53,55,57,59, 60,62,64,66,68
51,53,55,57,59, 2,4,6,8,12
51,53,55,57,59, 30,32,34,36,38
51,53,55,57,59, 40,42,44,46,48
51,53,55,57,59, 60,62,64,66,68
no i proszę emerycik ma zawsze coś przygotowane Mam nadzieję że tym razem będzie co przechulać
Wpadłem na pomysła i jak trafię grubiej to za setne miejsce w tabeli typowań dam kilka tysiączków Wtedy zaczną ludziska typować ujowiej i tym sposobem może zacznie się coś dziać
Ceha z tego co patrzę na listę zaproszonych i potwierdzonych Panów będzie niedobór sztuk 10
344925152562912825005619845865621075629013216105588806537837
i x z p z k n c z a e t g g n k k x k m n v j f g k g b a l
i x z p z k n c z a e t g g n k k x k m n v j f g k g b a l
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 210 000 zł
Loretka ? leżysz już pod tą gruszą ? tfuuuu czereśnią znaczy się ?
to ja się zaszywam w moim ogrodzie
i do wieczorka
https://www.youtube.com/watch?v=qKAz9zlk6Xw
a to taka wersja
Gabrel
i do wieczorka
https://www.youtube.com/watch?v=qKAz9zlk6Xw
a to taka wersja
Gabrel
Jutro to się będzie działo Będzie mecz ...mecz mecz mecz dobra rzecz
witojcie o zacny ciemnogrodzie i pozostali wolno i nie koniecznie dosłownie myslacy lub tez nie rodacy tak mi się przysnelo po noce ze nie miałem sil ochoty isc się puscic na 14 liczby jak zwykle wspaniale na 21:40 takie cos sobie wysle i zatypuje a noz szanowny ts raczy wylosowac
gryks mam dla ciebie dwie wiadomości dobra i zła którą wolisz najpierw
no dobra po pierwsze to bóg istnieje
a zła że raczej nie ma humoru
a zła że raczej nie ma humoru
wogóle to chyba raczej mało zabawny gość z niego skoro poświęcił swojego ponoć syna na krzyżu
haha wiedziałem ale ide sobie nie chce się budzic zaraz zaczne się smiac i nie pospie sobie wg ciebie istnieje to rysopis podaj mi po tych nockach chciałbym komus przywalić w ryj
a skad wiesz ze gość może gosciowa a może pol na pol wybierz czy nosi cycki czy ma wacka a może to i to i ma wasy
tak tak syna na zasadzie bajki dla małych dzieci skad się biora dzieci a no z kapusty biale swiatlo a może biale myszki dobra ide to nie jest rysopis to odbicie dobra ide zdala od wyznawcow jachwy radia co ma ryja i trwam a każdemu by dol wykopali
aniel dzięki za ciutke bajek przed snem ja wiem co wiem o tym biznesie zresztą taki biznes funfel proboszcz buduje przy kościele a wlascicielem w papierach jest jego syn zresztą co ja tam wiem ja tam wole kamasutre poszukuje rozanca w obrazki kamasutry 69
ja mowie ze bog istnieje i to wszystko
i nie jest jakims milym gosciem itp
i zyjemy w czasie apokalipsy
i nie jest jakims milym gosciem itp
i zyjemy w czasie apokalipsy
bardziej bym się skłaniał ku wyższej cywilizacji a my jesteśmy jej tworem jako niewolnicy ale to tylko przypuszczenia
radzę poczytać i wyciągać wnioski
http://www.zbawienie.com/satanizm.htm
http://www.zbawienie.com/satanizm.htm
czytam i nie wierzę - jak można wierzyć w kogoś kto siedzi w chmurkach
ale pogoda u mnie zadyma leje się woda , nie mam nic przecifko bo wody mało . ale leci też fasola i to gruba .
marianna6 .... widziałaś jak się wśćieknie jak pluje ogniem w kierunku ziemi , i w tej chwili u mnie to robi .
paulo ... prześlę tobie tą fasolę . ale przyślij zamrażarkę , bo inaczej się rozpuśći .
wyższe cywilizacje podobno wiedzą że bóg jest swiatłem i mu służa, a niektre służą istotom ciemnej energii, bóg jest bogiem, stwórcą matrixa, a ufoki to ufoki
w każdym razie nawet podświadomie dąży się do jakiś swoich założeń
w sensie że niby reptylianie ci od piramid z plejadianami co to niby są ludźmi
aniel he he ludzki umysł szuka rozwiązań w mistycyzmie co jest nawet zrozumiałe - mi służy nauka.
Co do jaszczurów odpowiednik można znaleźć w psychologii - komu by się chciało robić wycieczki w kosmos
Co do jaszczurów odpowiednik można znaleźć w psychologii - komu by się chciało robić wycieczki w kosmos
hm mistycyzm to kwestia bardziej religijna
a to co mowie to bardziej fizyka kwantowa wiec nauka
a to co mowie to bardziej fizyka kwantowa wiec nauka
dla mnie mistycyzm to np stygmaty i takie tam i wogóle to ze ukrzyżowanie jest nadal aktualne od 2000 lat tzn ta forma ofiary i przymierza z ludźmi
rozumiesz ja bym to najchetniej olał ale dla tego u góry to jest aktualne
nie ma religii lekkiej łatwej i przyjemnej niestety
to kwestia życia po smierci, ktora de facto nie istnieje, władzy nad życie i smiercią itd
to kwestia życia po smierci, ktora de facto nie istnieje, władzy nad życie i smiercią itd
aniel nie dogadamy się - wszystko jest naszym wytworem - Nazarejczyk,Hitler,Stalin itp. świadczy to tylko o naszej autodestrukcyjnej naturze - nic ponadto.
no nie - natura nie jest autodestrukcyjna - to własnie zaburzenie natury - przez kontrolujących obcych - hitler to przykład kontroli umysłu przez obcych