Wpisy 2 360 839 – 2 360 938
9 czerwca 2015 21:50 → 9 czerwca 2015 22:58, 100 wpisów
To jest tradycją ts ze nie dali nic wygrać
Dobry Wieczór wesoła gromadko
Puściłam dla sportu jeden zakład mm i to była dobra decyzja bo strata 2,5 zł jest łatwiejsza do przebolenia
Puściłam dla sportu jeden zakład mm i to była dobra decyzja bo strata 2,5 zł jest łatwiejsza do przebolenia
medea76
Medea...
............................................
Czyżby pani Magda wiedziała, że padnie 36 i się pospieszyła trochę. Bo ewidentnie 38 było widoczne.
Marzec42 gratuluje 6/12 jak wrealu
zgrywus: generalnie powiedziała "36", a dopiero po chwili ją wylosowano
Paslo we czwartek znowu padnie 6/12
dzis padly jeszcze 5/12 az 3
dzis padly jeszcze 5/12 az 3
Mialo byc pasko
gdyby było wiadomo, że na padnie 6/12, to opłacałoby się wysłać wszystkie 12-ki jakie są wytpyowane przez multipaskowiczów i by się wyszło dobrze na plus
no jajca... z innej beczki, ktoś kto trafił 6 w sobotę, grał blankietem. ktoś wcześniej pytał o to
Koledzy MP`usie stają się coraz lepsi w typowaniu w lotto
Dobranoc, owocnej nocnej zmiany a potem miłych
Dobranoc, owocnej nocnej zmiany a potem miłych
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Narka
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 1 wygrane 9/9
Bonus Multi Multi: 160 000 zł
Brak głównych wygranych:
Wniosek: Nie grać.
Wniosek: Nie grać.
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Ktoś gra na jedną liczbę: 158 x 1/1.
Pewnie było 100 x 1/1.
Wyjątkowo duży musiałby to być zbieg okoliczności. To, że pani Magda odczytuje 38 jako 36 a liczba 36 pada jako następna. To oznaczałoby, że prowadzący studio Lotto też są zamieszani w tej wielki przekręt. Tylko mają nakaz bezwzględnego milczenia do końca życia, nawet jeśli już skończą studio Lotto prowadzić. To, że Lotto oszukuje to dużo ludzi chyba wie lub przypuszcza. Ale ja do tej pory jednak myślałem, że prowadzący studio mimo, że tam pracują nie są wtajemniczani w to co wszystko. Że oni mają tylko odczytać i tyle. A ustawianie odbywa się po za ich plecami, przez odpowiednie osoby. Ale może naiwny byłem. Wiem też, że za chwilę znajdą się osoby, które stwierdzą, że snuje teorie spiskowe i nasz monopolista jest czysty jak łza. A dzisiejsza wpadka pani Mergiel to czysty przypadek. Oczywiście wszystko jest możliwe, może i to przypadek, ale chyba trudno się nie zgodzić, że wyszło dziwnie.
MCSI: na usprawiedliwienie Ci powiem, że padło 38 jak odczytała 36... gdyby np. padło 21, to byłby przekręt na pewno
to było dość komiczne... chyba prowadząca sama zdębiała jak zobaczyła że wpada 36, a dopiero co skończyła mówić 36
Pasko: Mogła się rzeczywiście pomylić. I akurat przypadek sprawił, że następna w kolejności była 36. Ale mimo wszystko takie coś Totalizatorowi nie służy.
Mateusz powiedział dwadzieścia i po chwili dwa. Tak wyszło jakby wylosowano 20 a potem 2
1/1 stawka 100 koszt 250 zł wygrana 400zł ktoś sobie skubie powoli
zawsze było wiadome,to po co my gramy,zawsze nam biednym szaraczkom cos dadza wygrac,abysmy zamkneli ma..tak szczeze odpowiedzmy sobie gdybysmy wiedzieli na 100 prodcent ze totl przekret,to wyslalby ktos losa i sie łudzil????wielkie wygrane raz do mafii raz do nas tak to juz jest.ktos sie niezgodzi
Pasko witam.Jaka jest maksymalna suma do wypłaty w grach liczbowych? Czy dobrze piszą w regulaminie ze 100 mil. Czyli codziennie zarabia Totek te 100 mil.? A jak ktoś trafi 10/10 ze stawką 10 i takich kuponów pośle więcej.
>>> szczerze <<<
..........................
..........................
jako długoletni gracz też domyślam się że dzisiaj wieczorem to była kolejna wpadka Ts. I UWAŻAM że MCSI SŁUSZNIE sugeruje ŻE COŚ JEST NIE TAK
mafia polityczna raczej kumulacjami można łatać dziurę budżetową
Jednego milionera mafia ... ukatrupiła.. .
Trzeba stanąć w obronie losującej a raczej odczytującej wylosowane liczby na kulach.. .
Babka jest w takim stresie, że nawet przelatujący obok komar mógłby ją doprowadzić do zawału serca.. .
Babka jest w takim stresie, że nawet przelatujący obok komar mógłby ją doprowadzić do zawału serca.. .
Ceha i nie mów że nie trafiłeś coś z górnej półki toż to tyle lat
ponoć najlepiej typuje się gdzieś na otwartych przestrzeniach w górach lub nad morzem wtedy szóstki szybciej wpadają i mini -piątki też
ja też wa małym stresie, bo tydzień temu wygląda jakby coś mnie ugryzło, pojawił się mały rumień. Trochę tą rankę jakby powyciskałem, zalałem wodą utlenioną... po kolejnych 2 dniach rumień nie znikał, zaczął się lekko powiększać, doszedł powyżej 5 cm.
Poszedłem do dermatologa, powiedział, że może być borelioza od kleszcza i antybiotyk na tydzień. A teraz niby po tygodniu już prawie nie widać, ale cholera wie co to było, pasuje się chyba przebadać jeszcze
Poszedłem do dermatologa, powiedział, że może być borelioza od kleszcza i antybiotyk na tydzień. A teraz niby po tygodniu już prawie nie widać, ale cholera wie co to było, pasuje się chyba przebadać jeszcze
Coś się niebawem zdarzy.. .
Chyba będzie jakieś ...trzęsienie ziemi.. .
.....................................
Chyba będzie jakieś ...trzęsienie ziemi.. .
.....................................
Pasko.. .
Moja ciotka miała 'bliskie spotkanie z kleszczem', to przez miesiąc dostawała antybiotyk.
........................................
Moja ciotka miała 'bliskie spotkanie z kleszczem', to przez miesiąc dostawała antybiotyk.
........................................
Witam...Pasko z boleriozą nie ma żartów ,dobrze że dostałeś antybiotyk
no tak... też trochę poczytałem i gdyby zdiagnozowano boreliozę to faktycznie miesiąc trzeba brać. Tutaj na razie nie dostałem typowego leczenia, bo i rumień mam "nietypowy" jak na tą chorobę, która objawia się charakterystycznym rumieniem.
Kiedyś się tak nie słyszało o kleszczach w ostatnich latach się o nich głośno mówi
no tak a jak ktos ma psa i wychodzi trzy razy dziennie gdzies w teren to juz calkiwm pozamiatane kontrola ciala to mus