Wpisy 2 358 736 – 2 358 835
7 czerwca 2015 10:51 → 7 czerwca 2015 11:44, 100 wpisów
Gutti43 ,uważam że losowania powinny odbywać się z udziałem publiczności, bo rzeczywiście nie da się udowodnić czy losowania odbywają się na żywo czy nie
przecież to normalne w innych rajach ze losowania odbywają sie z udziałem publiczności
MOnet
A może Ty cierpisz na multipaskinizm ?
spoko, jak tak obserwuję - potrafi minąć, z dnia na dzień i to nawet /najprawdopodobniej/ w pewnych sytuacjach nawet bez efektu klonowania, czy trollizacji
A może Ty cierpisz na multipaskinizm ?
spoko, jak tak obserwuję - potrafi minąć, z dnia na dzień i to nawet /najprawdopodobniej/ w pewnych sytuacjach nawet bez efektu klonowania, czy trollizacji
hades te dwie liczby wychodza ze statystyk lotto...wiec autorow jest wiecej, do tego 70, 37, 59
jak ich nie zmusimy to będzie dalej tak samo jest net i co za problem sie skrzyknąć na konkretną date i wysłać do TS petycje posrają się
Mówicie, że nikt nie wygrywa ???
........................................
To zajrzyjcie na stronę Korna /typowanieparkami.com.pl/ jest tam zdjęcie kuponu Lotto z trafieniem .... 5/6.
........................................
To zajrzyjcie na stronę Korna /typowanieparkami.com.pl/ jest tam zdjęcie kuponu Lotto z trafieniem .... 5/6.
a i tak beda inne liczby
i w innych krajach jest tak że, jak pada główna wygrana to jest pokazywany gość który wygrał a w Polsce nie czemu tak jest?
Cd.
Kupon wysłany był metodą ch-t.
...........................................
Kupon wysłany był metodą ch-t.
...........................................
na przykład ten co wygrał wczoraj 28 milionów niech się pokaże w tv kupon i niech pokażą jak odbiera kasę.
Eeeeee tam, takie tam - nędzne - 5/6 - a na dodatek - typer/ka przeszedł na ciemną stronę MOC'Y - jak widać - walnięte z trafiła
hades bo w Polsce wiesz jak jest . ludzie by cię zjedli z zazdrości
no i niebezpiecznie jest u nas chwalić się że ma się pieniądze
zamiast gdybać powinniśmy sie skrzyknąć i zmusić TS do losowań z publiką
czyli jednym słowem mówiąc to maszyna zadecydowała komu ma dać i gdzie ma być główna wygrana.
Hades, jak wygrasz to będziesz wiedział czemu tak jest i życzę ci tego aby było tak jak teraz a nie jak w usa lub gb.
u nas jest tak że wszyscy narzekają a się nie wstawią i nie działają żeby było lepiej dotyczy to wszelkich sfer życia.
Cześć ZAGRYZIAKI
Mały lansik
Deja Vu 48,67
........44
........42
Patrzały gały i wybrały.
Ta -48-ma dobrą karmę.
Mały lansik
Deja Vu 48,67
........44
........42
Patrzały gały i wybrały.
Ta -48-ma dobrą karmę.
pojedyncza jednostka nic nie zdziała
ja z kolegami pisałem do TS i jedno co mi napisali ze taka decyzja jest mozliwa ale jezeli zgłosi sie co najmnie 600 tyś osób i wtedy wniosek moze zostać rozpatrzony........
Raz można by było zrobić jednodniowy strajk -kużwa ale TS by piszczał japr....
tak napisali ze tak maja w regulaminie iż wszelkie zmiany tego wymagają
w lotto i tak marne szanse na wygraną , więc trzeba inwestować w siebie. odkładać po 500zł co miesiąc przez 30 lat. że na starość mieć trochę grosza, bo to co nam da zus to są kpiny.
ceha .... jak co robić ? ręce opadają , komisje i kontrole i opłaty i wymagania z kosmosu . tylko to cię czeka jak zaczniesz coś działać .
cecha to było jakieś 3 lata temu ale to nie proble napisz do nich i na 100% odpisza Ci to samo nie sciemniam
Uważajcie na zwierzęta leśne.. .
Dzisiaj zginęły 2 osoby, po zderzeniu samochodu z ... jeleniem.
Dzisiaj zginęły 2 osoby, po zderzeniu samochodu z ... jeleniem.
zajmie Ci to mniej niż kuponik a zobaczysz jak TS sie Ciebie pozbedzie cecha
hades tylko mało osób może sobie pozwolić żeby 500 zł miesięcznie odkładać
tamto wyżej - mm,
exp - "Szacowana ilość zawartych zakładów: 69 335"
mini - "Przybliżona ilość zawartych zakładów: 1 034 469" - a przy tym jeszcze -
- ile osób trzaska w 'hurcie" ?
exp - "Szacowana ilość zawartych zakładów: 69 335"
mini - "Przybliżona ilość zawartych zakładów: 1 034 469" - a przy tym jeszcze -
- ile osób trzaska w 'hurcie" ?
Dawać pewniaki!!!
A NIE TYLKO ............KOTKA ZA POMOCĄ MŁOTKA.
Narka
A NIE TYLKO ............KOTKA ZA POMOCĄ MŁOTKA.
Narka
gutti43 tyle razy co ja byłem pewny 10 liczb w multi na 100 procent. bo tak mi wychodziło z systemu że będzie. a TS pięknie mnie za każdym razem uświadamiał że to oni kręcą tym interesem, i będą takie liczby jakie oni chcą.
wszystkie losowania sa z playbecka a na wygrane jest 30 % i tyle..
2 358 751. Gutti43 2015-06-07 (10:58)
A jak Gutti Nie trafi przez pierwszy tydzień losowań z tzw. publiką 10/10 to się okaże że publika podstawiona albo kupiona i zmanipulowana.
A jak Gutti Nie trafi przez pierwszy tydzień losowań z tzw. publiką 10/10 to się okaże że publika podstawiona albo kupiona i zmanipulowana.
multilotek1979 wystarczy publika przy losowaniu i rozwiane wątpliwośi Monet. Im wiecej ludzi tym ryzyko ze ktoś puści pare z usta i tego sie boją
Ale co ma publika do losowania kulki maszyna losuje co chcesz zobaczyć
geniusze a powiecie mi czego wczoraj zabrakło w losowani o 14.00 w multi?
Hartge losuje oczywiście tylko czy aby na pewno??? jak udowodnisz ze losowanie jest odtwarzane???? odpowiedz na to pytanie skoro to takie proste wszyscy czekamy
najlepszy sposób na sprawdzenie czy Ts- jest uczciwy\-
skreśl kupon na 10 liczb MM i nie wyślij -jak trafisz 3\10 to sam zobaczysz czy Ts- oszuści
skreśl kupon na 10 liczb MM i nie wyślij -jak trafisz 3\10 to sam zobaczysz czy Ts- oszuści
nie było dwóch zestawów liczb 3,13,23,33,43,53,63,73, 1,11,21,31,41,51,61,71, pytam się jakim cudem nie było ani jednej liczby z tych dwóch zestawów?
może juz zrobili losowanie a Ty Hartge ogladasz powtórkę??????????
jeszcze jedna uwaga do tegowszelkie wątpliwości by rozwiązało losowanie ręczne przez marysię (niekoniecznie sierotkę)
"Im wiecej ludzi tym ryzyko ze ktoś puści pare z usta i tego sie boją"
A teraz się nie boją???
Wiesz ile ludzi pracuje przy tym przedsięwzięciu ? Logistyczne,ogranizacyjnie i na poziomie transmisji medialnych?
Teraz wszyscy morda w kubeł a żeby dochwać tajemnicy nawet po odejściu opłacani są?
To ilu takich wtajemniczonych jest w tym kraju opłacanych,ile osob moglo do tej pory pracować przy obsłudze lotto?
A teraz się nie boją???
Wiesz ile ludzi pracuje przy tym przedsięwzięciu ? Logistyczne,ogranizacyjnie i na poziomie transmisji medialnych?
Teraz wszyscy morda w kubeł a żeby dochwać tajemnicy nawet po odejściu opłacani są?
To ilu takich wtajemniczonych jest w tym kraju opłacanych,ile osob moglo do tej pory pracować przy obsłudze lotto?
a może jak kończą robotę to "czarna wołga" ich w ostatni kurs zabiera?
Faktem jest że losowanie MM nie jest na żywo bo losują a nigdy nie widać studia
to jest nie możliwe w prawdziwym losowani. żeby nie została wylosowana ani jedna liczba z 16 liczb. z trójek i jedynek.
Monet politycy na s rąbią , ZUS nas rąbie i co boją się???????????? nie bo ludzie siedzą w domu i nic nie robią
Gutti nie udowodnię tego ale wpadki się zdarzały to oznaczało by że nie są rezyserowane
ja nie głosowałem bo nie było na kogo, i nadal nie będzie na kogo jeśli będą siedzieć nadal te same ekipy od 25 lat.
tak na Kukiza i nie dlatego ze wierzę ze coś sie zmieni tylko aby złodzieji od koryta
wpadki są celowo Hardge nagrywanie - to taki teatrzyk dla nas wszystkich
cecha wysłanych zostało 14 milionów zakładów i co wszyscy sie pomylili prócz jednego ? parodia
ceha ... chyba wiesz jak jest u nas z uczciwośćią i gdzie kolwiek czy to sądy czy urzędy i wiele instytucji . to dlaczego TS ma być gorszy ???
Gutti43 nie gram w lotto,ale masz rację że oszukują bo coś u nich nie gra z tymi losowaniami
cecha po woli ludziom sie oczy otwieraja . Hades wygrana to 30mil. to gdzie reszta okradli nas na żywca
Gutti gram w MM ale i tak nie podoba mi się że niema publiki podczas losowań
jprdl, ale nabiał
Panowie od ściemniania /w mm np/
- wypiszcie tu punkt o 14.00-ej /- nie będą mieli ani czasu, ani interesu w podmianie /
zestawy po dwadzieścia liczb - i zobaczcie ile 'wlata'
średnia oczekiwana, to 2,5 w każdej, dowolnej dziesiątce
a koszt wysłania wszystkich możliwych kombinacji 10/20 - to cirka 500 tysi
noooo chyba, że jesteście z tych, którzy wiedzą - kiedy i co wysłać
i powodzenia
Panowie od ściemniania /w mm np/
- wypiszcie tu punkt o 14.00-ej /- nie będą mieli ani czasu, ani interesu w podmianie /
zestawy po dwadzieścia liczb - i zobaczcie ile 'wlata'
średnia oczekiwana, to 2,5 w każdej, dowolnej dziesiątce
a koszt wysłania wszystkich możliwych kombinacji 10/20 - to cirka 500 tysi
noooo chyba, że jesteście z tych, którzy wiedzą - kiedy i co wysłać
i powodzenia
Ciapy z was i tyle ale z biadolenia macie 10/10 to jak wygrana prawie
Robal 36 i o to chodzi że dziwnym trafem nie puszczony kupon trafia
kiedyś pisałem że graliśmy systemami z kumplami , były rozpisane tez awaryjne i tak na przemian dziwnie padały te których nie wysłaliśmy. I tak w koło nie jest możliwościa finansową wysłać wszystkie .