Wpisy 235 872 – 235 971
26 lutego 2011 09:19 → 26 lutego 2011 12:17, 100 wpisów
Wiecie co ja dzis mam na obiad pierogi z gasza gryczaną i serem kto takie lubi???Juz ulepione!

ulala
na pewno pięć liczb bedzie ale jakie. Było by fajnie zebe wiedziec jakie
na pewno pięć liczb bedzie ale jakie. Było by fajnie zebe wiedziec jakie
Ja jeszcze marzec mam internet teras musze pomyslec jakiego operatora mam wybrac ,czy z kablowki mamy nowa siec czy z telefonu.co otym sadzicie.

Ulala widac dobra gosposie o tej godzinie i juz sa,ja ras robiłam i mnie nie smakuja wole z soczewicy sa smaczne ale w moich terenach ludzie nie znaja soczewicy .

Ulala tak jak do ruskich pieprz sol cebulke smarzona i oczywiscie że soczewice po ugotowaniu trzeba dobrze utłuc,najpierw odcedzic z wody,tam skad pochodza moi rodzice to jest larytas unich jadłam sie zachwycałam oni robia tesz tak jak pyzy ziemiaczane i nadziewaja soczewica,a smakuje jak z miesem bys jadła a podsmarzane jakie dobre.Unas soczewica tylko jest w jednym sklepie z nasionami,dawno nie gotowałam ich.

kurczaki ludzie się kręcą po sklepie masakra nawet odpocząc po nocy nie można
pierogi jadłem na sniadanie ,ale na Twoje/na ciebie ulala to bym sie skusił
pierogi jadłem na sniadanie ,ale na Twoje/na ciebie ulala to bym sie skusił

Można dodać jajko, pieczarki, boczek - co kto lubi...
Koniecznie cebula i sporo pieprzu...
Jest naprawdę niedoceniona... soczewica...
powodzenia
w kuchni i wiecie z czym...
Kiedy do sprzedaży weszła zdrapka >forsa forsa< ?????
w kolekturze powiedzieli mi,że 19-ego, ale
chciałbym to jeszcze jakoś sprawdzić...
Koniecznie cebula i sporo pieprzu...
Jest naprawdę niedoceniona... soczewica...
powodzenia
w kuchni i wiecie z czym...

Kiedy do sprzedaży weszła zdrapka >forsa forsa< ?????
w kolekturze powiedzieli mi,że 19-ego, ale
chciałbym to jeszcze jakoś sprawdzić...
niech mnie lepiej dopieści bo chodze nie dopieszczony
nie wiem czy coś puszcze na 14, 71 mi coś nie pasuje

nie wiem czy coś puszcze na 14, 71 mi coś nie pasuje
Te kurczaki to mi juz zbrzydły tylko w niedziele uwjelbiam rosól,to dzisiejsze mieso jest okropne ,jak by to bylo swojskie to oczywiscie niema porównania do tych ze sklepu.

w kolekturze maja jakiegoś króla w genach bo przegrywamy w parkach znowu mniej
wieleba trudny bo takich nie ma jakby byl ladny to bardzo glupi
wieleba trudny bo takich nie ma jakby byl ladny to bardzo glupi
ciagle powtyrka mysze sie wysrac .To mi znaczy ze nie wygram tak sie dzieje.
za często się puszczam
1 kupon starczy do poniedziałku do 14
powodzenia Robal

1 kupon starczy do poniedziałku do 14
powodzenia Robal
Witaj.Aga31

a to jest pewniak

Witaj Krzysiek.
to ci powiem po losowaniu. Stosuje metodę matematyczną do wyliczeń i niedano dowiedzialam się o nowej metodzie
to ci powiem po losowaniu. Stosuje metodę matematyczną do wyliczeń i niedano dowiedzialam się o nowej metodzie
i co działa

TA osoba mówiła, że trafiła nawet 18/20, a jak jest naprawdę to nie wiem
naj pewniej działa moim zdaniem wytypować połowę liczb na ilość zakładów i losowań
Zgodzę sie z Tobą Aga. Mam dostęp do programu MultiWin 4.0 ale go nie stosuję
tak i rozkładam to na system 9/9
Dzisiaj ze swoich trafię co najmniej 8
Dzisiaj ze swoich trafię co najmniej 8
powodzonka

Ale tu nie każdy dzieli się informacją, tylko to co się powie to się śmieją i sprawdzają więc więcej nie powiem

ja tam juz w multi dlugo nie gralam,ale w mi ni moje metody jak na razie sa ok
I wzajemnie, A za tydzień w piątek zagram systemem i trafię 10/10 wg swojej metody bo widzę, że jest ona powtarzalna
witam
nie dziękuję żeby nie zapeszyć.....chciałabym chociaż trafić 8/10
Nikt mi wczoraj nie odpowiedział. Viltom podaje liczby tylko na 22:15? W południe nie gra?
mala1438
dzis mi sie sniło praca i ze trafiłem 4/5 w mini miałem wyslane 1,11,27,35,41 a wylosowali 1,...,27,35,41 tej jednej wlasnie nie pamietam ale 11 widzialem dwa razy we snie to wstawiam 12. Ciekawe czy sen sie sprawdzi
dzis mi sie sniło praca i ze trafiłem 4/5 w mini miałem wyslane 1,11,27,35,41 a wylosowali 1,...,27,35,41 tej jednej wlasnie nie pamietam ale 11 widzialem dwa razy we snie to wstawiam 12. Ciekawe czy sen sie sprawdzi
Witam Miłego Dnia.. trafnych wysokich wygranych

Trzy Bańki...... robal gdybasz i gdybasz.. szukasz odpowiedzi
na forum i chat.. jaka by ona nie była ,ważne by znalazł się koś,kto podejmie temat...ciężki orzech do zgryzienia
jeśli to jest takie dla Ciebie "ważne" to ja, będąc na Twoim miejscu.. odpuściła bym grę w MM i skupiła się tylko i wyłącznie na Lotto....może wtedy te Trzy Bańki
co tam trzy
{{cwania

Trzy Bańki...... robal gdybasz i gdybasz.. szukasz odpowiedzi
na forum i chat.. jaka by ona nie była ,ważne by znalazł się koś,kto podejmie temat...ciężki orzech do zgryzienia
jeśli to jest takie dla Ciebie "ważne" to ja, będąc na Twoim miejscu.. odpuściła bym grę w MM i skupiła się tylko i wyłącznie na Lotto....może wtedy te Trzy Bańki
co tam trzy
{{cwaniaWitaj rav444.
Może przy z większej ilości obecnych ktos słyszał o kodzie dnia?
Może przy z większej ilości obecnych ktos słyszał o kodzie dnia?

mag..>>
jeśli chcesz wiedzieć
w lotto nadal wysyłam /zawsze/ sys 7 - składamy się we trzech...
Kiedyś sporo grałem w mm /a bywały nawet spore systemy/ teraz "jadę" jeszcze z przyzwyczajenia, za jakieś 10-20 zł dziennie, bo obecnie moim zdaniem zdecydowanie przegrzali ceny i
teraz spojrzenie kierował będę na mini
pozdrawiam
jeśli chcesz wiedzieć
w lotto nadal wysyłam /zawsze/ sys 7 - składamy się we trzech...
Kiedyś sporo grałem w mm /a bywały nawet spore systemy/ teraz "jadę" jeszcze z przyzwyczajenia, za jakieś 10-20 zł dziennie, bo obecnie moim zdaniem zdecydowanie przegrzali ceny i
teraz spojrzenie kierował będę na mini

pozdrawiam
korn748
życzę ci żeby sen się spełnił i trzymam kciuki za to.... ja już swoje wysłałam i kupiłam 2xzłota rybka i 1x forsa forsa.... czekam tylko żeby Zuzia się obudziła
życzę ci żeby sen się spełnił i trzymam kciuki za to.... ja już swoje wysłałam i kupiłam 2xzłota rybka i 1x forsa forsa.... czekam tylko żeby Zuzia się obudziłaobrócisz to w żart
wiemy o co biega
nie wychylamy się.. język zrozumiały i prosty

wiemy o co biega
nie wychylamy się.. język zrozumiały i prosty

dziękuję Gałą
robal dalsza treść się nie ukazała...to już nie pierwszy raz ..