Wpisy 2 358 634 – 2 358 733
7 czerwca 2015 10:08 → 7 czerwca 2015 10:49, 100 wpisów
ja tylko wiem że kiedyś w Czechach człowiek stracił pracę bo nie dopilnował sprawy i wyskoczyło 36 szóstek .
KAZDY KUPON KTÓRY PUSZCZACIE JEST LOGOWANY W ICH GŁÓWNYM KOMPUTERZE , SYSTEM OBLICZA JAKICH KOMBINACJI NIE MA LUB JEST NAJMNIEJ I TE LICZBY NAM PUSZCZAJĄ . TO PROSTE DZISIAJ BO CYFROWO MOŻNA ZROBIĆ CUDA. NAGRYWA SIE KAŻDĄ LICZBE PO KOLEI I POTEM PUSZCZA SIE NA WIZJI TE KTÓRE IM PASUJĄ. ZNAM BARDZO DOBREO INFORMATYKA I JAK MI POKAZAŁ JAKIOE RZECZY MOZNA ROBIĆ Z PEWNYMI PROGRAMAMI TO ZWĄTPIŁEM I NIE GRAM
nie wiem czy coś zauważyliście jak losują liczby w multi i nie tylko.
gutti masz racje bo moj kolega pracował w kolekturze i na koniec dnia robił sobie raport z maszyny jakich kombinacji ludziska nie puscili ale i tak nic wielkiego nie wygrał ale wiem ze puscił samochod w multi multi
a kiedy ja wygram fuck u money? moze we wtorek w euromelony bo jest 81 do wziecia
pojde na uklad z Duchem sw, w przypadku wygranej sponsoruje wszystkie koscioly w gdansku i wszystkie panny
pojde na uklad z Duchem sw, w przypadku wygranej sponsoruje wszystkie koscioly w gdansku i wszystkie panny
honor uratowany , wczoraj w uk mialem 3 na 6 w duzego, 19,24,33 i wzialem 25 pounds
2 358 636. Gutti43 2015-06-07 (10:08)
>>>TO PROSTE DZISIAJ BO CYFROWO MOŻNA ZROBIĆ CUDA. NAGRYWA SIE KAŻDĄ LICZBE PO KOLEI I POTEM PUSZCZA SIE NA WIZJI TE KTÓRE IM PASUJĄ.
>>>
No to już ekstrema głupoty którą tu czytałem
>>>TO PROSTE DZISIAJ BO CYFROWO MOŻNA ZROBIĆ CUDA. NAGRYWA SIE KAŻDĄ LICZBE PO KOLEI I POTEM PUSZCZA SIE NA WIZJI TE KTÓRE IM PASUJĄ.
>>>
No to już ekstrema głupoty którą tu czytałem
jak losują liczby w multi, to jak prezenter mówi liczby jakie zostały wylosowane to przy nie których szyderczo się uśmiecha. tak jakby wiedział że takie liczby będą.
robie deal z Duchem sw, bede najlepszym sponsorem na pomorzu, promise
25 funtow to musiałbys 5 ke w polskie lotto trafic wizard
tak ale nie na czysto, zainwestowalem z 18 funtow w rozne parki i trojki i czworki
jakbym te numery 19,24,33 trafil w 3 na 3 to wzialbym 2500 zl na nasze
wiec zal
jakbym te numery 19,24,33 trafil w 3 na 3 to wzialbym 2500 zl na nasze
wiec zal
a wystarczylo dac wszystkie kombinacje 3 z 6 i 450 funtow by weszlo ale kto wiedzial czlek sie uczy na bledach
DWADZIEŚCIA LAT LUDZIE GRALI W PIŁKARSKIEGO POTEM BYŁA AFERA Z USTAWIANIEM MECZY I JAK SIE DZISIAJ ONI CZUJĄ ???? JAK FRAJERZY !!!!!!!!!!!!!!1
niedlugo wygram fuck you money, dam 4 numery za 20 funtow
wezme 800 tys zl
wezme 800 tys zl
3 z 6 to tylko 20 funtow koszt, wygrana byla 450 ale jak sie nie ma jaaaaj
pozdrawiam wszystkich ,ja tam niewiem czy oszukują w ts ,ale wiem tylko to że moja siostra która mieszka w kielcach wygrała w mini 218 tyś,i finito
Gutti >> ale to MOJE pieniądze i robię z nimi co chcę.
A że robię rozsądnie i wiem z czym się mierzę to nie muszę takich głupot o oszustwach TSa wypisywać
"Oszustwami" TSa są
1 regulamin
2 progi i wysokość wygranych a cena zakładu
3 brak danych o losowaniach technicznych i probnych.
Więcej nie muszą oszukiwać >To wystarczy.
A że robię rozsądnie i wiem z czym się mierzę to nie muszę takich głupot o oszustwach TSa wypisywać
"Oszustwami" TSa są
1 regulamin
2 progi i wysokość wygranych a cena zakładu
3 brak danych o losowaniach technicznych i probnych.
Więcej nie muszą oszukiwać >To wystarczy.
za duze mam doswiadczenie juz w wyczuwaniu liczb zeby ich nie kosic
mozg sie ciagle rozwija, evo lu cja, trafianie to niedlugo bedzie mega pikus
mozg sie ciagle rozwija, evo lu cja, trafianie to niedlugo bedzie mega pikus
TO MOŻE MONET DAJ TROCHE NA CHORE DZIECI- ALE NIE WOLISZ KUPIĆ SOBIE ZŁUDNĄ NADZIEJĘ
dobra wy tu gadu gadu a tu trza ts skubac
po 1
13 14 15 11 12 17
po 2
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10
po 3
61 60 63 65 66 67 68 69
po 4
26 35 38 44 33 32 31 22 23 51
po 1
13 14 15 11 12 17
po 2
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10
po 3
61 60 63 65 66 67 68 69
po 4
26 35 38 44 33 32 31 22 23 51
NIECH CHOCIAŻ JEDEN TU GRAJĄCY DA SKAN ŻE WYGRAŁ JAKIEŚ KILKASET ZŁOTYCH .............
GuttI>> to może TY zamiast tutaj tracić czas wypisując dyrdymały -idz popracować jako wolontariusz do jakiegoś hospicjum?
witam
gutti ja w marcu trafiłem 7/7 i miałem przez jakiś czas skan kuponu w profilu
ALE NIE JESTEM NAIWNIAKIEM NIE OKRADAM RODZINY I NIE KARMIĘ TS JAK TY
2 tygodnie temu miałem 7/8 600 zł
TO GDZIE SKAN???????????????????????/ przestań bo mnie brzuch rozboli
ja tu sie scigam na punkty w tym miesiacu z dorotko i amarem, dorotka mnie robi ale amar jest do ogrania, fajna zabawa, zdrowa rywalizacja
Gutti .... skanu nie będzie bo nikt nie wygrał konkretnej kasy .
a tutaj jak wyciągnie z TSa 20 zł ; to się cieszy że hej
a tutaj jak wyciągnie z TSa 20 zł ; to się cieszy że hej
Wygrać można tylko trzeba mieć te cyfry wylosowane na kuponie wszystkich kombinacji nie wykupisz to co my gramy to kropla w morzu potrzeb
zaraz niedowiarki pokaże skan 7/7 i 7/8
ja sam miałem w tym roku 3 razy 4/6 w lotka z wygrana 290 zl skan był 3 razy 700 zl
po prostu nie obrazajac nikogo jak się ma pecha to i się palec w d...e zlamie
siemasz Monet
do tej listy z powyżej dołożyłbym sztuczki-magiczki pr
"nigdy nie było tak łatwo"
"można wygrać nawet..."
i migracyjne w losach - czasem zabierają niesprzedane końcówki serii i utykają - sami wiedzą gdzie...
ale psssss - bo być może Sama Góra nadal negocjuje i nadal nie będzie chciała poruszać trudnych kwestii
do tej listy z powyżej dołożyłbym sztuczki-magiczki pr
"nigdy nie było tak łatwo"
"można wygrać nawet..."
i migracyjne w losach - czasem zabierają niesprzedane końcówki serii i utykają - sami wiedzą gdzie...
ale psssss - bo być może Sama Góra nadal negocjuje i nadal nie będzie chciała poruszać trudnych kwestii
Gutti44,niemożna nikomu nie wieżyć ,ludzie wygrywają ,sam bylem kiedyś świadkiem jak kobietka odbierała 1300z,niektórzy mają farta i tyle
ZOBVACZ OSTATNIE LOSOWANIE........... GDYBYŚ MIAŁ TAKA MASZYNĘ JAK TS TO CHOCIAZ BYŚ ZROBIŁ 1000 000 LOSOWAŃ I TAK BY WPADŁY Z SERI 30 I 40 A TU NAGLE ICH NIEMA ???? MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!
http://zapodaj.net/73287461a12ba.png.html
To tylko 16 kwietnia
mniejszych dużo więcej.
To tylko 16 kwietnia
mniejszych dużo więcej.
ide skubnąć ts a ty gutti i hades skupie się na liczbach skorzystajcie z mozgu
gryks .. podaj za ile wysłałeś w tym czasie ??
kiedyś 4/6 też miałem
kiedyś 4/6 też miałem
IDZ GRYKS JEDZ CHLEB Z MARGARYNA ALE KUP KUPONIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siemasz Robal>>
No lansik zawsze wskazany.
A jak są tacy ktorzy to łykają to czemu nie?
No lansik zawsze wskazany.
A jak są tacy ktorzy to łykają to czemu nie?
lewy ja nie gram co losowanko to raz jak nawet cos szarpnę nie puszcze a gram gora za 5-10 zl
WCHODZI TU TYLE TYSIECY LUDZI DAJCIE SKAN CZEGOKOLWIEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mój znajomy tydzień temu w zdrapce lotek trafił 1000 zł,
gutti43 nie musze chlebka z margarynka jesc choć lubie tak samo jak ze smalcem ale kuponik dobra rzecz
Witam Szanownych chatowiczów! Chciałem tylko przypomnieć ,ze jest "tylko" 1: 1,646.492.110.120 kombinacji w MM (10 z80). Druga ciekawostka ,ze jest 60 losowań w m-cu MM i nikt nie moze trafić "10" , a w DL jest 12 losowań na m-c i srednio co drugie losowanie ktoś trafi "6".Sami popatrzcie ?! Pozdrawiam.
jak zamieszczę skan to napiszę że fotomontaż
gryks ... notuj i na koniec roku podaj bilans finansowy .. dodać - odjąć - === i równa się ?
CZEKAM NA SKAN OD MIESIĘCY JAK MAM CZAS TO TU WCHODZE I JEDYNE CO CZYTAM TO TO BIADOLENIE JAKIE TO LICZBY PADNĄ - NIECH CHOCIAZ JEDEN POKAZE ŻE TS GO NIE OKRADŁ CZEKAM .....................
mw29121986 >> dokładnie.
Daj sobie spokój.
Jakiś zmasowany wysyp lottosceptyków na MP.
Daj sobie spokój.
Jakiś zmasowany wysyp lottosceptyków na MP.
NAPISAŁEM ZE CZEKAM NA SKAN OD MIESIĘCY I NIC...................
bo jak wiemy ufo istnienie, tak jak istnieje kombinowanie przy liczbach.
Gutti43 z jednym się zgodzę że ludzie wygrywają raczej małe kwoty i bilans ostateczny jest ujemny ,ale warto próbować, oczywiście w ramach rozsadku
gutti patrz w mój profil najpierw 7/8 za chwile jeszcze raz te 7/7 zamieszcze
DLACZEGO PO PROSTU NIE WYSŁAĆ PETYCJI O LOSOWANIA W UDZIAŁEM PUBLIKI - ZNACZEK KOSZTUJE TYLE CO JEDEN KUPONI , NIE MIELI BY WYJŚCIA GDZYBY JEDNEGO DNIA DOSTALI 1 CZY 2 MILIONY KARTEK A TAK DALE ROBIĄ CO CHCA
Monet ...Tylko zastanawiam się po kiego uja tu wlażą?
monet .. wolność i demokracja i to cię boli ...
monet .. wolność i demokracja i to cię boli ...