Wpisy 235 812 – 235 911
26 lutego 2011 00:01 → 26 lutego 2011 10:54, 100 wpisów
kantor50>>
Bo wygląda jakbyś się obawiał goni1, a widać ,że Kobitka z /za przeproszeniem/ jajem
stąd mój tekst "jeden..."
znikam, mam nadzieję, że jutro nikt nie popęka ze śmiechu
pozdrawiam
Bo wygląda jakbyś się obawiał goni1, a widać ,że Kobitka z /za przeproszeniem/ jajem
stąd mój tekst "jeden..."
znikam, mam nadzieję, że jutro nikt nie popęka ze śmiechu
pozdrawiam
Ta, nie martw się. Jestem ostatnio bardziej w plecy niż tornister...
Obstawiał bym powtórki. Nawet 9 liczb. 1)dawno nie było 2)po przeanalizowaniu ostatniego roku losowań to właśnie taki układ jest najbardziej prawdopodobny i liczby 8 i 80.
Witam wszystkich.

Ulala. Witaj.. .
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.. .
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.. .

Wedrowco-wzajemnie,ale znając zycie w sobote kazdy ma usmiech na twarzy....
eryka Witaj

eryka Witaj

Witaj ulala co to dzis bedzie bo sniło mi sie ze skoczyłam ze sterty słomy,a puzniej ja kogos trzymałam za reke i on skoczył tak jak tarasu.

Eryka.
Liczba z Twojego snu - 32. Dodatkowa 10.
Te liczby mogą się opóźnić o 3 losowania.. .
Pozdrawiam.
Liczba z Twojego snu - 32. Dodatkowa 10.
Te liczby mogą się opóźnić o 3 losowania.. .
Pozdrawiam.
Wedrowca dzieki moje liczby tłumaczone przez ciebie zawsze byly w tym dniu ,ja całego snu niepisałam .
Wujas kiedys kresliłam na brudno w kratce z duzego lotka i tam liczba 9 jest na samej goze i ten skok dlamnie oznaczał liczby 9,18,27 36 45,
wo... matko , koszmarnie ale na wszystko jest sposob...termiczna bielizna...wykluczam kalesony jako relikt lat minionych

eryka1 >> ja w odniesieniu do mm z uwaga , ze 26 ma dzisiaj free day , a co do innych gier jeszcze nie patrzylem...
masz racje ,ja na mrozy pod spodnie również getry zakladam bo mym zamarzła musimy przetrwać te mrozy,,,,,,,

a przeciez....wiadomo , ze przetrwamy , a poza tym kiedys spiewal A.Ja_rosiewicz (Rosiewicz) o wiosnie ze wschodu 

wujas ja czekam na ta wiosenke z piosenki Rosiewicza z utęksnieniem ,,,a nawet ją juz wyglądam,,,hee.Musze przyznać za masz poczucie humoru z doborem piosenkarza

witam.

Witam. Na dzisiaj 3.13.15.18.32.33.40.51-61.69 z plusem na 2 los. i 2. 11.20.26 stawka 2
dzieks ulala... staram sie jak moge dotrzymac kroku radzieckiemu MAC'owi...

Witaj Gała
widzialam widziałam ze tylko tyle,a ja pewniaka trafiłam liczbe 47
widzialam widziałam ze tylko tyle,a ja pewniaka trafiłam liczbe 47Wiecie co ja dzis mam na obiad pierogi z gasza gryczaną i serem kto takie lubi???Juz ulepione!

ulala
na pewno pięć liczb bedzie ale jakie. Było by fajnie zebe wiedziec jakie
na pewno pięć liczb bedzie ale jakie. Było by fajnie zebe wiedziec jakie
Ja jeszcze marzec mam internet teras musze pomyslec jakiego operatora mam wybrac ,czy z kablowki mamy nowa siec czy z telefonu.co otym sadzicie.

Ulala widac dobra gosposie o tej godzinie i juz sa,ja ras robiłam i mnie nie smakuja wole z soczewicy sa smaczne ale w moich terenach ludzie nie znaja soczewicy .

Ulala tak jak do ruskich pieprz sol cebulke smarzona i oczywiscie że soczewice po ugotowaniu trzeba dobrze utłuc,najpierw odcedzic z wody,tam skad pochodza moi rodzice to jest larytas unich jadłam sie zachwycałam oni robia tesz tak jak pyzy ziemiaczane i nadziewaja soczewica,a smakuje jak z miesem bys jadła a podsmarzane jakie dobre.Unas soczewica tylko jest w jednym sklepie z nasionami,dawno nie gotowałam ich.

kurczaki ludzie się kręcą po sklepie masakra nawet odpocząc po nocy nie można
pierogi jadłem na sniadanie ,ale na Twoje/na ciebie ulala to bym sie skusił
pierogi jadłem na sniadanie ,ale na Twoje/na ciebie ulala to bym sie skusił

Można dodać jajko, pieczarki, boczek - co kto lubi...
Koniecznie cebula i sporo pieprzu...
Jest naprawdę niedoceniona... soczewica...
powodzenia
w kuchni i wiecie z czym...
Kiedy do sprzedaży weszła zdrapka >forsa forsa< ?????
w kolekturze powiedzieli mi,że 19-ego, ale
chciałbym to jeszcze jakoś sprawdzić...
Koniecznie cebula i sporo pieprzu...
Jest naprawdę niedoceniona... soczewica...
powodzenia
w kuchni i wiecie z czym...

Kiedy do sprzedaży weszła zdrapka >forsa forsa< ?????
w kolekturze powiedzieli mi,że 19-ego, ale
chciałbym to jeszcze jakoś sprawdzić...
niech mnie lepiej dopieści bo chodze nie dopieszczony
nie wiem czy coś puszcze na 14, 71 mi coś nie pasuje

nie wiem czy coś puszcze na 14, 71 mi coś nie pasuje
Te kurczaki to mi juz zbrzydły tylko w niedziele uwjelbiam rosól,to dzisiejsze mieso jest okropne ,jak by to bylo swojskie to oczywiscie niema porównania do tych ze sklepu.

w kolekturze maja jakiegoś króla w genach bo przegrywamy w parkach znowu mniej
wieleba trudny bo takich nie ma jakby byl ladny to bardzo glupi
wieleba trudny bo takich nie ma jakby byl ladny to bardzo glupi
ciagle powtyrka mysze sie wysrac .To mi znaczy ze nie wygram tak sie dzieje.
za często się puszczam
1 kupon starczy do poniedziałku do 14
powodzenia Robal

1 kupon starczy do poniedziałku do 14
powodzenia Robal
Witaj.Aga31

a to jest pewniak

Witaj Krzysiek.
to ci powiem po losowaniu. Stosuje metodę matematyczną do wyliczeń i niedano dowiedzialam się o nowej metodzie
to ci powiem po losowaniu. Stosuje metodę matematyczną do wyliczeń i niedano dowiedzialam się o nowej metodzie
i co działa

TA osoba mówiła, że trafiła nawet 18/20, a jak jest naprawdę to nie wiem
naj pewniej działa moim zdaniem wytypować połowę liczb na ilość zakładów i losowań

to na 3 los można się puścic